Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

Ο Ηγεμών, η πυραμίδα και πως λειτουργεί το σύστημα και η ... παρδαλή επανάσταση του Τσίπρα

Η παρδαλή επανάσταση του Τσίπρα
Στην αναμπαμπούλα ο λύκος χαίρεται  
Ο χαζοχαρούμενος Τσίπρας ανάμεσα στους Εβραίους του κόμματος "Η Αριστερά", Gregor Gysi (δεξιά) και Klaus Ernst (αριστερά), ο οποίος δείχνει να του λέει: "Σύντροφε, απο κει πάει ο δρόμος". Κατάλαβες τίποτα Τσίπρα;
Οι δράσεις του ΣΥΡΙΖΑ με πρωταγωνιστή τον Αλέξη Τσίπρα είναι μια παρδαλή επανάσταση, που λίγο διαφέρει απο κείνες που γινόντουσαν για την αλλαγή καθεστώτος (regime change) την περασμένη δεκαετία στην Ανατολική Ευρώπη (πορτοκαλί επανάσταση, επανάσταση των τριαντάφυλλων, των γιασεμιών κ.α. παρόμοιες) ή απ’ αυτές, που με την ονομασία αραβική άνοιξη έγιναν πρίν λίγο καιρό στήν Βόρεια Αφρική. Είτε προκειται για καταστροφες στο Κέντρο της Αθήνας, για καταλήψεις Πανεπιστημίων και άλλων δημοσίων κτιρίων, για τους αλαλαγμούς των οπαδών του όταν καίγονταν ένα μέρος της Ελλάδος το 2007, για την υποστήριξη λαθρομεταναστών και αποσχιστικών κινημάτων όπως προσφατα στην Καταλονία (βλέπε και "Κέντρο, Περιφέρεια και αποσχιστικά κινήματα") παντού θα δούμε τον Τσίπρα και τον όχλο του ΣΥΡΙΖΑ να παίζουν εναν πρωταγωνιστικό ρόλο.
Στο άρθρο που ακολουθεί θα δείξω, ότι η παρδαλή επανάσταση ή μάλλον οι παρδαλές επαναστάσεις του Τσίπρα γίνονται προφανώς βάσει σχεδίου του Ηγεμόνα, ο οποίος προβλέπει για τον Τσίπρα τον ρόλο ενός διαδόχου του Geoffrey Παπανδρεου, που θα συνεχίσει την αποσταθεροποίηση και την κοινωνική αναταραχή στην Ελλάδα, κοντολογίς την αναμπαμπούλα, στην οποία, όπως ξέρουμε, μόνο ο λύκος χαίρεται
  • Για να στρέψει την προσοχή του οργισμένου και αγανακτησμένου κόσμου σε ορισμένους πολιτικούς, που θα καθήσει στο σκαμνί αν σχηματίσει κυβέρνηση, όχι για τα Μνημόνια και τα συνοδευτικά, αλλά για κάποιες επιλεγμένες περιπτώσεις διαφθοράς τύπου Άκη.
  • Για την αύξηση των μεταναστών/λαθρομεταναστών στην Ελλάδα με αδεια για την έλευση και των οικογενειών τους
  • Και τέλος για την εντατικοποίηση των αποσχιστικών κινημάτων στην Ελλάδα και την υπόλοιπη Ευρώπη.
Για την πολιτική που ακολουθεί ο Τσίπρας έχει σαν "καθοδηγητή" το εβραιοκρατούμενο γερμανικό κόμμα «Η Αριστερά» (Die Linke), ένα απο τα πιο πονηρά εργαλεία του Ηγεμόνα στην Ευρώπη.
Ο Ηγεμών, η πυραμίδα και πως λειτουργεί το σύστημα
Να ξεκαθαρίσω πρώ
τα, ποιός είναι ο λύκος, τον οποίο εγώ ονομάζω Ηγεμόνα και πώς λειτουργεί το σύστημά του. Λύκος/Ηγεμών πάντως δεν είναι ο Μπάρακ Ομπάμα, ούτε όμως και η Άνγκελα Μέρκελ. Ο Μπάρακ Ομπάμα δεν είναι ο «λύκος με προβιά προβάτου», όπως είπε ο Julian Assange του WikiLeaks, γιατί στην πραγματικότητα είναι μια μαριονέττα του Ηγεμόνα. Ούτε όμως και η Άνγκελα Μέρκελ είναι λύκαινα, ο νέος Χίτλερ που θέλει να εγκαθιδρύσει την τετάρτη γερμανική Αυτοκρατορία, όπως πολύ εσφαλμένα λέγεται και γράφεται στην Ελλάδα και αλλού. Ο πραγματικός λύκος είναι ο Ηγεμόνας, που με το σύστημα που έχει εγκαθιδρύσει ελέγχει την παγκόσμια οικονομία και πολιτική, επιδιώκοντας την δημιουργία της παγκόσμιας Αυτοκρατορίας που έχει σχεδιάσει (δείτε και το βίντεο στο τέλος του άρθρου).

 Το σύστημα αυτό έχει την μορφή μιας πυραμίδας, στην κορυφή της οποίας δεν θρονιάζει το απρόσωπο κεφάλαιο (το «ντόπιο και ξένο κεφάλαιο» της πάπιας του ΚΚΕ). Το κεφάλαιο ούτε απρόσωπο είναι, ούτε αδέσποτο, αλλά έχει πολύ συγκεκριμένα αφεντικά: Την δυναστεία των Rothschilds, η περιουσία της οποίας κατα το Forbes ανέρχεται στα περίπου 100.000 δισεκατομμύρια $ (ολογράφως 100.000.000.000.000 $ !), την δυναστεία των Rockefellers με περίπου 11.000 δισεκατομμύρια $, τον Warren Buffet και τον Bill Gates με περίπου 50 δισεκατομμύρια έκαστος, τον George Soros (György Schwartz) με 14,5 δισεκατομμύρια και πολλούς άλλους, που συγκρινόμενοι με τους ανωτέρω θεωρούνται σαν αμελητέες ποσότητες.
Στην ίδια βαθμίδα της πυραμίδας, την οποία προσάρμοσα στις σημερινές συνθήκες, βρίσκονται τα χρηματοπιστωτικά κέντρα του Ηγεμόνα, η City of London (CoL), η Wall Street της Νέας Υόρκης, οι τράπεζες Barclays, Merrill Lynch, Société Générale, BNP Paribas, BIZ, Credit Suisse Group, Federal Reserve (Fed), Deutsche Bank κ.α., τα πρακτορεία αξιολογήσεως Standard & Poor’s, Moody’s και Fitch Ratings (αυτά που «αξιολογούν» κατα το δοκούν, υποβαθμίζοντας ή χαντακώνοντας ολόκληρα κράτη όπως την Ελλάδα), το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, η World Bank Group, οι μεγάλες ασφαλιστικές εταιρείες Allianz, AXA κ.α. και γενικά όλες οι τράπεζες και επιχειρήσεις που λειτουργούν στα διάφορα κράτη και ελεγχονται απο τα αφεντικά του κεφαλαίου μέσα απο δαιδαλώσεις συμμετοχές, που είναι εξαιρετικά δύσκολο να τις παρακολουθείσει κάποιος. Όποιος δε κάνει αυτή την επίπονη έρευνα θα διαπιστώσει, ότι οι τα ίχνη των τίτλων ιδιοκτησίας όλων αυτών των τραπεζών, επιχειρήσεων, οργανισμών κ.λπ. οδηγούν στην κεφαλή της πυραμίδας και στις δυναστείες των Rothschilds, των Rockefellers και μερικών άλλων του στενού τους κύκλου. Θα διαπιστώσει επίσης, ότι σε όλες αυτές επιχειρήσεις τις θέσεις-κλειδιά κατέχουν Εβραίοι ή άτομα που πρόσκεινται στον Σιωνισμό και τις τεκτονικές στοές του (βλέπε και το άρθρο μου «Σε ποιόν ανήκει η Γή; Ποιός είναι το αφεντικό της παγκόσμιας Οικονομιας;»).
Στην παρακάτω βαθμίδα  θα κατέτασσα τους υπέρτατους εβραϊκούς οργανισμούς American Israel Public Affairs Committee (AIPAC), World Jewish Congress (WJC), World Jewish Congress, WJC και τα πανίσχυρα Κεντρικά Συμβούλια των Εβραίων στα διάφορα κράτη (στην Ελλάδα η οργάνωση αυτή λέγεται Κεντρικό Συμβούλιο των Ισραηλιτών, σαν και τα μέλη του να είναι Ισραηλίτες και όχι έλληνες πολίτες), που φροντίζουν για το ποιός θα εκλεγεί πρόεδρος διάφορες χώρες και επηρρέαζουν την πολιτική τους (βλέπε και Peter van Dorren: «To Ισραήλ προδιαγράφει μέσω της AIPAC την Εξωτερική Πολιτική των ΗΠΑ!»). Εκτός αυτού ελέγχουν το φρόνημά μας και την «σωστή» πολιτική και κοινωνική μας ιδεολογία, που δεν επιδέχεται κανενός είδους κριτική εναντίον των Εβραίων και του Ισραήλ (Αντισημιτισμός) και  δεν αμφισβητεί το Ολοκαύτωμα, που σαν ποινικά αδικήματα τιμωρούνται στην Γερμανία τιμωρούνται με πολυετή φυλάκιση (§ 130 StGB Volksverhetzung). Να αναφέρω επίσης τα εργατικά συνδικάτα όπως τα International Trade Union Confederation,  European Trade Union Confederation ή την Διεθνή Ένωση Δημοσιογράφων (International Federation of Journalists), τα οποία πρόθυμα υποστηρίζουν την κριτική ντόπιων συνδικάτων κατα της κυβέρνησης που θα κάποιες μεταρρυθμίσεις, συμβάλλοντας στην δημιουργία κοινωνικών αναστατώσεων, απεργιών, διαδηλώσεων, πορειών ή καταλήψεων και είναι, άρα, εργαλεία πίεσης στην υπηρεσία της πολιτικής αποσταθεροποίησης του Ηγεμόνα.

 Διαβαστε την συνέχεια ΕΔΩ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ