Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015

Συναγερμός! Ασιατική ανθρωποπλημμυρίς κατακλύζει τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου!

Πριν από αρκετά χρόνια αποτελούσε μεγάλη πρόκληση για κάθε εθνικιστή, ή εν πάση περιπτώσει, για κάθε εθνικώς σκεπτόμενο πατριώτη, πρόκληση που απαιτούσε την επιστράτευση επιχειρημάτων και πειθούς, το να καταφέρει να πείσει τον οιονδήποτε αδαή και ανυποψίαστο συνομιλητή του για την επικινδυνότητα της λαθρομεταναστεύσεως, που ήδη από τις αρχές της δεκαετίας του ’90 είχε αρχίσει να εμφανίζεται ως μία προοδευτικώς εντεινόμενη πληθυσμιακή ροή προς την ελληνική επικράτεια. Την εποχή εκείνη όποιος έκρουε τον κώδωνα του κινδύνου ενώπιον της δημογραφικής απειλής χαρακτηριζόταν ως κινδυνολόγος, υπερβολικός, ξενόφοβος. Σήμερα, διανύοντας το 2015, βλέπουμε να εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια μας μια άνευ προηγουμένου μαζική μετακίνηση λαών από την Μέση Ανατολή και την Κεντρική Ασία προς την Ευρώπη. 
Κύριος διαμετακομιστικός σταθμός, η γείτων Τουρκία και κύρια πύλη εισόδου, η χρεωκοπημένη και διοικητικά αποσαθρωμένη, Ελλάς, η οποία, με αριστερή μαρξιστοδογματική διακυβέρνηση πλέον, έσπευσε, άμα τη αναλήψει της εξουσίας από τον άφρονα ανθελληνικό συρφετό, να προσκαλέσει, ανοικτά και απροκάλυπτα, τους αναξιοπαθούντες τριτοκοσμικούς όλης της γης, να σπεύσουν στα εδάφη της, ως πύλη ασφαλούς υποδοχής ή/και διελεύσεως προς την βόρεια Ευρώπη – όπερ και εγένετο! 
Ζούμε λοιπόν την κορύφωση της εξ ανατολών μαζικής λαθροεισβολής, σε τέτοιο βαθμό ώστε κάθε προσπάθεια επισημάνσεως του δραματικού κινδύνου, υστερεί προφανώς της τραγικής πραγματικότητος που είναι απροκάλυπτα ορατή στον καθέναν μέσω των καθημερινών ρεπορτάζ των μ.μ.ε. που κατά τα λοιπά προπαγανδίσουν τα νεοταξικά φληναφήματα περί “αντιρατσισμού” και “ανεκτικότητος”!
 Τα προσχήματα και οι μάσκες έχουν πια πέσει, ο λαός ωστόσο παραμένει απελπιστικά υπνωτισμένος και παθητικός! Διερωτάται κανείς τι άλλο πρέπει να συμβεί ώστε να ξεσηκωθούν, τουλάχιστον οι κάτοικοι των νήσων του ανατολικού Αιγαίου, που δέχονται τα άμεσα κύματα των λαθροεισβολέων!
 Δεν υπάρχουν πλέον λέξεις ικανές να περιγράψουν την κατάσταση. 
Μιλάμε για μία ολοκληρωτική κατάρρευση του πληθυσμιακού status quo της Ελλάδος με δραματικές συνέπειες που δυστυχώς δεν θα είναι δυνατόν να αντιστραφούν! Για του λόγου το αληθές αναδημοσιεύουμε κατωτέρω, αυτούσιο, το γλαφυρό ρεπορτάζ του ειδησεογραφικού site «NEWS 247» της 04/08/2015. Κάθε άλλο σχόλιο περιττεύει…:[...][ΣΥΝΕΧΕΙΑ]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ