Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ

Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2016

Αφού τό είπε ό δήμαρχος Ρεθύμνου...έτσι πρέπει νά γίνει...Δηλαδή νά ζούν καί μέ τό νόμο ανάμεσά μας.: «Να ενσωματώσουμε άμεσα τους πρόσφυγες στην κοινωνία»

7 σχόλια:

 1. ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΤΟ ΠΙΟ "ΠΑΤΡΙΣ,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ" ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ. ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΤΡΕΛΛΟΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ. ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΟΥΝ, ΟΧΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΛΙΓΑ ΛΙΓΑ! ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΜΕΤΡΗΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΔΑΚΤΥΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΤΖΙΧΟ-ΛΑΘΡΟΣΚΟΥΠΙΔΙ. ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ..ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ!

  ΦΙΛΙΆ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΛΥΜΝΟ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Απαντήσεις
  1. ΣΟΦΙΑ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

   ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ: ΔΕΝ ΘΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΜΑΣ! ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΑΤΕ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΑΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΧΕΣΤΕ; ΚΑΝΑΤΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙ ΑΥΤΟ; ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΔΗΛΩΣΑΝ, ΚΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΤΗΡΗΣΟΥΝ, ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΜΑΜΗΣΟΥΝ ΚΙ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΓΚΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΕΤΕ ΤΑ 12000 ΛΑΘΡΟΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟΥΣ 4 ΝΟΜΟΎΣ ΤΟΥΣ.
   ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΗΛΩΝΩ, ΠΩΣ ΑΝ ΚΑΤΙ ΘΑ "ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ", ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΟΥΚΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΛΑΤΕΙΑ, ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΚΑΡΦΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ, ΠΡΩΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΟΥ ΚΑΜΙΝΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΟΥ ΙΣΛΑΜΑΜΠΑΝΤ, ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΤΑΕΙ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΣΕ "ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΕΙΟ" ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΣ 200 ΙΘΑΓΕΝΕΙΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ (ΑΣΕ ΤΑ ΚΑΤΑ ΜΕΣΟ ΟΡΟ 3 ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ ΣΕ "ΑΡΡΕΝΕΣ").

   ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΤΗ ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΕ ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΕΡΓΑ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΑΣΚΟΛΟΠΙΣΜΟ
   Ο Λ Ω Ν ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ!

   Διαγραφή
  2. ΜΗΝ ΘΥΜΩΝΕΙΣ....ΟΛΑ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥΣ...ΕΧΕ ΥΠΟΜΟΝΗ...

   Διαγραφή
 3. ΥΓ.
  ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΜΟΥ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΝΕΑ ΣΕ ΑΝΘΙΣΜΕΝΟ ΤΟΠΙΟ"
  http://taergamou.blogspot.gr/2016/08/blog-post_35.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Στην Κρήτη οι κρητικοσυριζαίοι αρέσκονται να προσφέρουν τις συζύγους τους στους λαθρομετανάστες και οι ίδιοι να παρακολουθούν τις ερωτικές περιπτύξεις !!!
  Είναι τέτοια η ηθική κατάπτωση που και οι ίδιες οι σύζυγοι αποζητούν τέτοιες καταστάσεις !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τό Ναύπλιον

Σελίδες

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ