Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

ΔΝΤ: Και οι τρεις εταίροι συμφώνησαν για το κλείσιμο της ΕΡΤ

Προς τι τότε οι θεατρινισμοί κύριοι Βενιζέλο και Κουβέλη;

Τα νέα για το «λουκέτο» στην ΕΡΤ έχουν φθάσει μέχρι την άλλη άκρη του Ατλαντικού και συγκεκριμένα στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείου καθώς σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες τα στελέχη του εμφανίζονται ιδιαίτερα ικανοποιημένα από τις πρόσφατες εξελίξεις.

Το ΔΝΤ δεν εκτιμά ότι η Ελλάδα θα μπορούσε να οδηγηθεί σε πρόωρες εκλογές εξαιτίας της ΕΡΤ. Και αυτό όχι μόνο γιατί δεν το επιθυμούν οι Ευρωπαίοι αλλά πρωτίστως γιατί τα ίδια τα στελέχη του ΔΝΤ δεν πιστεύουν ότι υπάρχει πραγματικά ρήγμα στο εσωτερικό της τρικομματικής κυβέρνησης για την υπόθεση αυτή.

Ανώτατο στέλεχος του ΔΝΤ που βρίσκεται πολύ κοντά στις διαπραγματεύσεις του Πολ Τόμσεν με τις ελληνικές αρχές, ερωτηθείς για το κλείσιμο της ΕΡΤ, σημείωνε ότι «αυτή ήταν μία απόφαση με την οποία είχαν προσυμφωνήσει και οι τρεις κυβερνητικοί εταίροι». Κύκλοι του ΔΝΤ σχολίαζαν ότι στις κατ' ιδίαν διαβουλεύσεις τόσο οι εκπρόσωποι του ΠΑΣΟΚ όσο και της ΔΗΜΑΡ τους είχαν δώσει την διαβεβαίωση ότι «θα στηρίξουν μέχρι τέλους την απόφαση να μπει λουκέτο στην δημόσια τηλεόραση».

Μάλιστα συνεργάτης του Πολ Τόμσεν έλεγε χθες σε οικονομικούς κύκλους στην Ουάσινγκτον ότι «αυτή η κυβέρνηση στην Ελλάδα δεν πρόκειται να πέσει παρά τις διαφωνίες που έχουν τα δύο μικρότερα κόμματα για τα μάτια του κόσμου». Προσέθετε μάλιστα ότι «το κλείσιμο της ΕΡΤ ήταν κάτι που είχε υποστηριχθεί τόσο από την προηγούμενη όσο και από την σημερινή κυβέρνηση ως κάτι που θεωρούνταν δεδομένο ότι θα συμβεί».

Εμείς απλά ρωτάμε: προς τι οι θεατρινισμοί κύριοι Βενιζέλο και Κουβέλη;

 Από newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ