Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣΔευτέρα 24 Ιουνίου 2013

Τρώνε αδέσποτα στα Γιάννενα

Στα Γιάννενα στο τηλεοπτικό κανάλι ΗΡΤ, στην χθεσινή και πιο δημοφιλή εκπομπή για τα προβλήματα της πόλης ''Ανοχτή Γραμμή'' με τη Σοφία και τον πασίγνωστο δημοσιογράφο Νίκο Τσόλη, μια καταγγελία προκάλεσε μεγάλο ΣΟΚ στους Γιαννιώτες τηλεθεατές...
Τηλεθεάτρια σε τηλεφωνική επικοινωνία κατήγγειλε την κατάντια που εχει περιέλθει η τουριστική περιοχή του Περάματος Ιωαννίνων όπου εκεί υπάρχει το πασίγνωστο Αρχαιολογικό Σπήλαιο Περάματος.
 Η τηλεθεάτρια κατήγγειλε οτι στην περιοχή εξαφανίζονται δεκάδες αδέσποτα σκυλιά όπου τα τρώνε λαθρομετανάστες Πακιστανοί. Η παρουσιάστρια γνωστή για τις φιλοζωικές τις ευαισθησίες το παραδέχτηκε '''Ναι το γνωρίσω''..
 Πιστεύουμε, άμα τελειώσουν τα αδέσποτα σκυλιά και οι λαθρομετανάστες πακιστανοί εξακολουθούν να πεινάνε, μην φάνε και 'αδέσποτους' ανθρώπους (!)..
 Λίγη ώρα αργότερα σε τηλεφωνική παρέμβαση του Δημάρχου Ιωαννίνων, εκτός των άλλων, ο Δήμαρχος ανέφερε οτι στα αδέσποτα σκυλιά της περιοχής έχει παρουσιαστεί κρούσμα λεϊσμανίασης.
 Τέλος εδω να αναφέρουμε οτι στο Πέραμα Ιωαννίνων επικρατεί το αδιαχώρητο απο καταυλισμό γύφτων όπου καθημερινά απασχολούν,με δεκάδες κλήσεις, το αστυνομικό δελτίο... Με λίγα λόγια η Αρχαιολογική και τουριστική περιοχή του Περάματος έχει μετατραπεί, παράνομα, σε πακιστανογυφτυστάν.. 
Κάπως έτσι υποβαθμίζεται μια περιοχή και έτσι εστίες ξενόφερτης παρανομίας ανθίζουν.. από εμπόριο σκληρών ναρκωτικών έως και δεκάδες καταπατήσεις χωραφιών, κτλ...

eglimatikotita.gr - elaslyste.blogspot.gr

stoxos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ