Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣΠαρασκευή 21 Ιουνίου 2013

Ο ανεκδιήγητος Κουβέλης ήθελε να κλείσει η αμυντική βιομηχανία αντι της ΕΡΤ!

Αντί να καθαριστεί η κόπρος του Αυγείου από το αντιπαραγωγικό εκτροφείο κομματικών στελεχών, την ΕΡΤ, η ΔΗΜΑΡ προτείνει να κλείσουν πρώτα και άμεσα οι ... αμυντικές βιομηχανίες της χώρας!
Το θέμα έχει τεθεί και στην σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών  και πριν από λίγο ο "παντός καιρού" (από την Αριστερά, στο σημιτικό ΠΑΣΟΚ και από το ΠΑΣΟΚ στην ΔΗΜΑΡ) το στέλεχος της ΔΗΜΑΡ Νίκος Μπίστης δήλωσε στον ΣΚΑΙ ότι "Θα μπορούσε αντί της ΕΡΤ να έκλεινε η αμυντική βιομηχανία στην οποία υπάρχουν 5000 άνθρωποι από τους οποίους οι 4000 “βαράνε μύγες”"!
Ο κ.Μπίστης είπε ότι η αμυντική βιομηχανία ήταν η πρώτη επιλογή αλλά -όπως είπε- “εκεί τέθηκαν τα ιδεολογικά θέματα της λαϊκής δεξιάς (σ.σ.: προφανώς από κάποιους στη ΝΔ που έχουν ακόμα λίγη φαιά ουσία και αντίληψη των πραγμάτων) που φοβήθηκε τι θα πει η Χρυσή Αυγή”. 
Δηλαδή για την ΔΗΜΑΡ - αλλά είμαστε βέβαιοι και για την Αριστερά γενικότερα - το κλείσιμο της αμυντικής βιομηχανίας της χώρας έχει να κάνει με τις αντιδράσεις του Λαϊκού Συνδέσμου και μόνο!
Πέρα από το ότι περιποιούν τιμή, χωρίς να το θέλουν, στον Λαϊκό Σύνδεσμο, αφού αποδεικνύεταιτο μοναδικό φράγμα ανάσχεσης τέτοιων εγκληματικών εθνικών ενεργειώνπροβληματίζει η απίστευτη ελαφρότητα με την οποία αντιμετωπίζεται το όλο θέμα.
Δεν τους ενδιαφέρει αν η χώρα πλέον δεν θα κατασκευάζει ούτε σφαίρες για τους στρατιώτες της, ότι δεν θα μπορεί να επισκευάχει τα μαχητικά και τα άρματά της, τους ενδιαφέρει απλά να εκτρέφουν κομματικά παράσιτα στον οργανισμό που λέγεται "ΕΡΤ".
Φυσικά οι ευθύνες είναι 100% της κυβέρνησης, έστω και αν αίρει τις αμαρτίες των προηγούμενων κυβερνήσεων από το 2004 και μετά.
Οι αμυντικές βιομηχανίες ΕΑΒ, ΕΑΣ, ΕΛΒΟ είναι οι μοναδικές για τις οποίες υπάρχει ουσιαστικό και δεδομένο ενδιαφέρον ξένων εταιρειών του χώρου (Rosoboronexport, Norinco, Rheinmetall, ATK κλπ) για αγορά και ανάπτυξή τους.
Η κυβέρνηση όχι μόνο αδιαφορεί, όχι μόνο δεν δίνει καν παραγγελίες που τόσο ανάγκη έχουν τα Επιτελεία αυτή την στιγμή, αλλά ετοιμάζονται να τις κλείσουν (και να αφήσουν 5.000  εργαζόμενους με σπάνια τεχνογνωσία στο δρόμο).
Και αν δεν υπήρχε το "φόβητρο" του Λαϊκού Συνδέσμου, αυτό θα είχε ήδη γίνει! Οι άνθρωποι (και οι μεν και οι δε, της κυβέρνησης) είναι πραγματικά επικίνδυνοι...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ