Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Ζητείται Παπαδήμος

Οι «τρείς» θα τα πουν σήμερα για «να σπάσουν αυγά» και να θυσιαστούν για την «πατρίδα», αφου πρέπει να βρουν 2.000 απολύσεις, που είναι εντολή της Τρόικα, αλλιώς δεν βλέπουν «τη δόση».
Βασικά οι «έσωθεν» και οι «έξωθεν» ψάχνουν άλλο πρωθυπουργό με τη διαδικασία των διερευνητικών εντολών.Εξωκοινοβουλευτικό καιΤεχνοκράτη.

Εφεδρικά, υπάρχει η απόφαση του ΣτΕ για συμβιβασμό και εκτόνωση με «προσωρινή αναστολή», εφόσον πει το ΟΚ η τρόικα , ενώ οι αντιμνημονιακοί έχουν την «τροπολογία ΚΚΕ», που όμως δύσκολα θα περάσει.
Πάντως στις 06:00 το πρωί, εμφανίστηκε στην ψηφιακή τηλεόραση το πρώτο σήμα της... ΝΕΡΙΤ. Το απόγευμα μπορεί να δείξει "διάγγελμα Σαμαρά".
Το σενάριο των πρόωρων εκλογών στις 21η Ιουλίου, που είναι "μια περιπέτεια που η χώρα δεν χρειάζεται", παίζει ως εφεδρική επιλογή, αν όλα τα άλλα σενάρια αποτύχουν.
http://deltio11.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ