Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣΠέμπτη 20 Ιουνίου 2013

ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Ο σκοπός της επίσκεψης του Σαμαρά  στη Βιέννη δεν είναι η Σύνοδος, αλλά οι εντολές-κατευθύνσεις που θα πάρει από τη Γερμανίδα Καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ για το πολιτικό αδιέξοδο στο οποίο βρέθηκε εξαιτίας της ΕΡΤ. 
Ο Σαμαράς θα ενημερώσει και τους Ζοσέ Μπαρόζο και Ρομπάι για τις δραματικές  πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα. Οι εντολές που θα λάβει, μαζί με τη σχετική κατσάδα, είναι σαφείς: «Όχι εκλογές, κοίταξε να τηρήσεις το πρόγραμμα και να φτάσεις πάση θυσία μέχρι τον Σεπτέμβριο που είναι οι γερμανικές εκλογές». Μέχρι τότε δεν πρέπει να ...ανοίξει ρουθούνι, δεν πρέπει να γίνει τίποτε απρόοπτο που θα ανατρέψει το παρόν σκηνικό της τρικομματικής συγκυβερνησης, διαμηνύει η Μέρκελ στον Σαμαρά, δίνοντάς του ταυτόχρονα εντολές για τα νέα μέτρα που πρέπει να πάρει!!!
Ο Σαμαράς λοιπόν, πάει στην Βιένη για να λάβει τη συνταγή με την οποία, σε συνεννόηση με τους δύο άλλους εταίρους, θα περάσουν τα νέα μέτρα-σφαγής του λαού. Τα ομόλογα που σκάνε αλλεπάλληλα στην ΕΚΤ πρέπει να πληρωθούν με νέο …αίμα! 

Αυτοί οι πολιτικοί προδότες που μας κυβερνούν παίζουν θέατρο πίσω από τις πλάτες του λαού τον οποίο τον σκοτώνουν κάθε λίγο και λιγάκι.

Περιμένετε λοιπόν και θα δείτε τι νέα μέτρα θα πάρουν και πόσο θα ρίξουν τον κατώτατο μισθό. Τα χειρότερα είναι μπροστά μας, χωρίς δυστυχώς να γνωρίζει ο λαός τι τον περιμένει.
Γι’ αυτό είμαστε πειραματόζωα. Τα πειραματόζωα δεν γνωρίζουν ποτέ τι τους περιμένει…
http://indobserver.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ