Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ALBUM ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΡΤ! ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ..ΘΑΝΑΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ




ΕΝΑΣ ΠΑΤΑΤΑΣ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ
ΖΟΥΛΑΣ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΗΣ ΧΑΛΙΜΑΣ ΑΥΤΟΣ ΤΖΩΝ Ο ΆΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΌ ΤΟΥ ΠΟΥΘΕΝΑ! το μεγαλύτερο τρωκτικό!
ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΗΣ ΕΡΤ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ 
 
Με ελάχιστα τάλαντα, με αγραμματοσύνη που έκανε μπαμ από χίλια μέτρα μακριά.. τρύπωσαν ως αρουραίοι στην ΕΡΤ, το μεγαλύτερο άντρο κομματικής φαυλότητας από συστάσεως του ελληνικού κράτους.Τρύπωσαν με κομματικές πλάτες Μπλε..κόκκινοι…πράσινοι…αριστεροί και ροκάνιζαν τα χρήματα του ελληνικού λαού, ασύστολα, χυδαία ,σκανδαλωδώς…Πιστοί δε στις ηθικές τους αξίες ..τιμούσαν σταθερά τους ευεργέτες τους, που τους έβαλαν στο Ίδρυμα από το παράθυρο.Φρόντιζαν, άλλοτε κομψά, πονηρά κι άλλοτε χυδαία να λιβανίζουν περνώντας προς την κοινή γνώμη πλαστές εικόνες και δημιουργώντας πάντα ευνοϊκό κλίμα για την παράταξή τους και τα ψεύτικα ινδάλματά τους.
Σημειώστε ότι κανείς από τους εργαζόμενους δεν προσλήφθηκε με αξιοκρατικούς κανόνες.
Πρόκειται για μια θλιβερή κατάσταση προστυχιάς που προσβάλλει τη δημοσιογραφία.. Αυτοί είναι οι κύριοι δημιουργοί του …εύστοχου ρητού: ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ-ΑΛΗΤΕΣ-ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ!
Προχθές δημοσιεύσαμε τη λίστα της ντροπής. Σήμερα σας δίνουμε τους περισσότερους σε ένα φωτογραφικό ΑΛΜΠΟΥΜ ώστε να μη ξεχνάμε τα σαϊνια και τους ξύπνιους αυτούς.
Θυμίζουμε πως η λίστα αυτή προ τρόϊκας.
Επειδή η απόφαση για το κλείσιμο του φαύλου αυτού ιδρύματος είναι ιστορικό γεγονός, δεν πρέπει να ξεχνάμε τους φυσικούς δράστες του με τους ξεσαλωμένους μισθούς
΄Οπου μπορούμε πιο κάτω, βάζουμε και πληροφορίες και σχόλια για τους ευτυχείς αυτούς δράστες που πέρα από κάθε αξιοκρατική διαδικασία, τα μασάνε και μας δουλεύουν από πάνω!
***Δεν πρέπει να ξεχνάμε και τούτα: Κάποιοι από την λίστα έχουν αποχωρήσει από τη ζωή.. Πολλοί φύγανε από την ΕΡΤ και βρήκαν στέγη σε άλλα κανάλια , κυρίως στον ΣΚΑΪ… Και προσοχή προς υποψιασμόν: Όσοι τέως ΕΡΤΖΙΔΕΣ κουβαλήθηκαν στο ΣΚΑΙ ..να μην είναι τυχαίο γεγονός, αλλά μακρόπνοο σχέδιο του ΠΑΠΑΧΕΛΑ, γνωστού πρακτορίσκου των Αμερικάνων.. Τούτο σημαίνει , όπως γράψαμε ήδη… με τη νέα ΕΡΤ που θα διευθύνει ο Παπαχελάς, κατά τις πληροφορίες, είναι δυνατόν να εξοπλίσει τον νέο οργανισμό …με πρώην φυγάδες της ΕΡΤ! Απλά έχετε στο νου σας κι αυτή την εκδοχή…
΄Οπου πιο κάτω δεν θα βρείτε αναφορές στα ονόματα των παχυλόμισθων που βάζουμε , σημαίνει ότι δεν έχουμε φωτογραφία κ.λ.π. στοιχεία. Αυτό σημαίνει πολύ απλά ότι τα σαϊνια …κρύβονται επιμελώς. Τρώνε-τρώνε, αλλά κανείς δεν πρέπει να τους γνωρίζει. Ο αριθμός αυτών των τύπων είναι αρκετά μεγάλος…!

ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ Π.ΧΡΗΣΤ 347.659,98 – Πρόεδρος Δ/Σ

Το μεγαλύτερο λαμόγιο απ όλους τους προέδρους της ΕΡΤ..Είχε και δική του αυλή… Στην προγενέστερη ζωή του ,λέγεται ότι ο φωστήρ …πούλαγε φυστίκια στο Μοναστηράκι!Και φεύγοντας από την ΕΡΤ πήρε, ως αποζημίωση, πολλά τσουβάλια παράδες!


ΟΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ...ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ ΑΡΠΑΧΤΡΕΣ
ΛΥΡΙΤΖΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ- ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 324.000 -Δ/ΝΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΕΤΟΣ 324.000

Μεγάλες φίρμες από το πουθενά της δημοσιογραφίας Εμείς τουλάχιστον δεν θυμόμαστε κάποια επιτυχία τους (scoop) ..Βασικά αερολογούν σε στυλ καφενέ… ο δε λόγος τους ..άλογος οι δε σκέψεις τους τζούφιες, επιεικώς για τα πανηγύρια ! ΄Οταν δεν έχεις παιδεία τι να αρθρώσεις; Άναρθρα μόνον!
Κατάφεραν να καλοπληρώνονται … Ο μισθός τους ήταν κατά 20.000 μικρότερος του προέδρου της ΕΡΤ που αυτός έπαιρνε 347.000..Αλλά αυτοί όμως ήσαν δύο άρα κάθε χρόνο φόρτωναν την ΕΡΤ με 700.000 ευρώ!
Στα 2008-2009 εισέπραξαν 1.500.000
Σήμερα υπηρετούν στον ΣΚΑϊ. Για τη μετακόμισή τους ασφαλώς παζάρεψαν μεγαλύτερα ποσά…. Αλλά δεν έγινε γνωστό το ακριβές νούμερο.Είναι κατικό μυστικό
Τώρα βγαίνουν και λένε ότι...τα λεφτά αυτά (700.000 οι δυο τους) τα πήραν με το παραπάνω για να μετακομίσουν στον ΣΚΑΪ.
Πώς να μη γίνει χαμός, όταν την ίδια στιγμή η διοίκηση του σταθμού ζητάει -για παράδειγμα- από το αθλητικό τμήμα να μειώσει στο ελάχιστο τις βάρδιες του Σαββατοκύριακου για λόγους οικονομίας;
πηγή: Veto ΓΕΝΙΚΑ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ τι γράφόυν τα σάϊτς.:

Πως ένας..αγρότης ξεφτιλίζει τους παπαγάλους ΛΥΡΙΤΖΗ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
Οι σφουγγοκωλάριοι της μαφίας που μας κυβερνά, Δημήτρης Οικονόμου και Βασίλης Λυριτζής στο πρωινό του ΣΚΑΪ ...εκτέθηκαν από έναν αγρότη. Ανείπωτη ευχαρίστηση ....!!!
Οι δημοσιογράφοι ρώτησαν: "Μα γιατί λέτε ότι σας φταίει το κράτος; Γιατί δεν κάνατε την παραγωγή σας ανταγωνιστική; Και η Ινδία και η Αφρική έχουν αντίστοιχα προϊόντα. Γιατί να πάρουν τα δικά σας;".
Η ...επική απάντηση του γίγαντα ήταν: "Μα και στην Ινδία και την Αφρική έχουν πολύ καλούς δημοσιογράφους που αμείβονται με 10 ευρώ!!! Να τους φέρουμε λοιπόν και να φύγετε εσείς, είστε ακριβοί!!

ΧΟΥΚΛΗ ΜΑΡΙΑ -ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 218.976

Η Μαρία Χούκλη γεννήθηκε στις Σέρρες το 1964. Σπούδασε νομικά στη Θεσσαλονίκη, και εργάστηκε ως δικηγόρος επί δύο χρόνια.[1] Το 1987 άρχισε να εργάζεται στην ΕΤ3, αργότερα δούλεψε σε ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς και το 2000 επέστρεψε στην κρατική τηλεόραση.[1] Παρουσίασε εκπομπή για βιβλία (Για μια θέση στο ράφι), και την εκπομπή Ομιλείτε Ελληνικά; η οποία ασχολήθηκε με τη σωστή χρήση της Ελληνικής γλώσσας.[2] Το 2007. εξελέγη συντονίστρια τηςτηλεμαχίας πριν τις εκλογές του Σεπτεμβρίου.[3][4] Δούλεψε ως εκφωνήτρια στο ραδιόφωνο.[1] Μέχρι το καλοκαίρι του 2010 ήταν η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων στον κρατικό τηλεοπτικό σταθμό ΝΕΤ [1].Στις 2 Σεπτεμβρίου 2010 ανακοινώθηκε η ένταξή της στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 ως παρουσιάστρια του Κεντρικού καθημερινού δελτίου ειδήσεων του σταθμού.Εχει εκλεγεί "Δημοσιογράφος της χρονιάς" για πολλές συνεχόμενες χρονιές

ΤΣΟΥΚΑΛΑ ΜΠΗΛΙΩ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 176.400
 
΄Ετσι για να κατανοήσετε αυτά που γράφουμε πιο πάνω για τους διαπλεκόμενους.:Γράφουν άλλοι:

“Το θέμα με την κυρία Τσουκαλά που της έλειψε η τηλεόραση διότι καθυστερούσε η υπογραφή της νέας σύμβασης [άραγε πόσα χρήματα παίρνει τώρα - μήπως μπορούμε να μάθουμε;], είναι ότι δεν είχε πρόβλημα και δεν επρόκειτο να έχει πρόβλημα αφού κατάφερε να είναι κολλητή με τον υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Ραγκούση, ο οποίος και την έβαλε ομοτράπεζη του Γιώργου Παπανδρέου στην Πάρο το περασμένο καλοκαίρι. Αυτό δεν είναι μυστικό. Το έγραψαν οι εφημερίδες. Αναρωτιέται κανείς εάν ήταν και είναι σε θέση να κουβεντιάσει με δυο σπουδαία πολιτικά πρόσωπα [τον τωρινό πρωθυπουργό και τον υπουργό Εσωτερικών] η κυρία Τσουκαλά , αυτή που ακούγαμε στην εκπομπή της να λέει απανωτές κοτσάνες και γινόταν περίγελως στις κουτσομπολίστικες εκπομπές!!!”
Αυτά γράφονται. Εμείς θα διευκρινίσουμε: Γιατί τη βόλεψε ο Παριανός Ραγκούσης; Είναι απλό. . Μπήλιω είναι μισή Παριανή. ΄Εχει παντρευτεί σημαντικο Παριανό ξενοδόχο! Το καλό ξενοδοχείο του βρίσκεται στο χωριό, όπου γεννήθηκε ο θυελώδης δεσπότης Φλωρίνης Καντιώτης..

ΤΣΑΠΑΝΙΔΟΥ ΠΑΡΘΕΝΑ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ – 143.514
ΤΣΑΠΑΝΙΔΟΥ ΠΑΡΘΕΝΑ -ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ – ΕΞΑΜΗΝΟ 113.516

Με τη φράση «με κρεμάσατε εσείς ή όποιος άλλος το έκανε στα μανταλάκια για το μισθό μου από την ΕΡΤ», η Πόπη Τσαπανίδου επιτέθηκε στον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Άδωνι Γεωργιάδη.
Εμείς μανδάμ σε κρεμάσαμε στα μανταλάκια; Εσύ που κρεμάς τον ελληνικό λαό δεν το έχεις μυριστεί;… Γιατί δα είσαι πιο ωραία από μας και ματσώνεις όσα ματσώνεις;


ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΙΣΤΟΣ -ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 126.000
Για τον Χρίστο, δεν λέμε κουβέντα. Η δουλειά που κάνει έχει ιστορική κατάθεση…Δεν χρησιμοποίησε πολιτικό μέσο…εξ όσων υποπτευόμαστε. Τον διώξανε βλακωδώς από τον ΑΛΦΑ και ζήτησε στέγη στην ΕΡΤ στηριζόμενος μόνο στη δουλειά του … Φέτος δεν ξέρουμε αν του ενέκριναν τις εκπομπές του… Χώρια που είναι και εξωτερική παραγωγή Η ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ! 

 συνέχεια -ανφάς-προφίλ
 http://hellasnews-agency.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ