Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

Θα μας φέρουν και το σφράγισμα του Αντιχρίστου...όλα δείχνουν ένα βήμα πριν το υποδόριο τσίπ ..αλλά θά προλάβουν;...!!!

Το ζήτησε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας από τη Γερμανίδα καγκελάριο Ανγκελα Μέρκελ. Και ήδη βρίσκονται στην Ελλάδα. Πρόκειται για 12 συσκευές δακτυλοσκόπησης Εurodac, που θεωρείται ότι θα επιταχύνουν και θα εκσυγχρονίσουν τη μέθοδο ταυτοποίησης των μεταναστών. 
Οι Γερμανοί έστειλαν δωρεά τις 12 αυτές συσκευές, που δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα αυτόματο σύστημα δακτυλοσκόπησης.
Αντί της κλασικής μεθόδου (δάχτυλο στο μελάνι, ακολούθως στο έγγραφο και στη συνέχεια πέρασμα όλων των στοιχείων στον υπολογιστή), μέσω αυτού του μηχανήματος γίνονται όλες αυτές οι διαδικασίες αυτόματα, βάζοντας απλά κανείς το δάχτυλό του στην ειδική συσκευή. Στη συνέχεια, στην ίδια καρτέλα αναγράφονται όλα τα στοιχεία του ατόμου και επειδή εν προκειμένω τα μηχανήματα αυτά χρησιμοποιούνται για μετανάστες, σημειώνονται και άλλες πληροφορίες, όπως η πρώτη χώρα εισόδου κ.τ.λ.  
...συνέχεια  ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ