Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015

Τά κέντρα διοίκησης τής ISIS σβήνονται από τόν χάρτη από τίς ρωσικές βόμβες ...

Ρωσσικό "σοκ και δέος" στη Μ. Ανατολή..
- "Ο ΗΧΟΣ ΤΗΣ ΡΟΥΚΕΤΑΣ ΗΤΑΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΤΡΟΜΑΧΤΙΚΟΣ. ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΚΡΗΞΗ ΣΥΝΕΒΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ. Η ΚΛΙΜΑΚΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠ' ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΟΙ ΣΥΡΟΙ. Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΗΤΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΙ ΦΡΙΚΤΗ. ΤΑ ΚΤΙΡΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΣΥΝΝΕΦΑ ΣΚΟΝΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΨΑΝ"..
Ανταποκριτής της DAILY MAIL
"Η βάναυση αποτελεσματικότητα των ρωσικών αεροπορικών επιδρομών εναντίον στόχων της ISIS έχει εκπλήξει πολλούς παρατηρητές σε όλο τον κόσμο. Για περισσότερο από ένα χρόνο, η κυβέρνηση Ομπάμα υποστήριζε ότι οι βομβαρδισμοί στη Συρία ήταν μια "επιτυχία", και όμως η ISIS εξακολουθούσε να δυναμώνει και να κερδίζει περισσότερο έδαφος. Αλλά μόλις τώρα ο κόσμος έχει την ευκαιρία να δει τι μπορεί πραγματικά να κάνει η παγκόσμια υπερδύναμη εναντίον μιας οργάνωσης Ισλαμιστών δολοφόνων.
Οι εικόνες που έχουμε δει από τα βαμμένα κέντρα διοίκησης της ISIS να σβήνονται από το χάρτη από τις ρωσικές βόμβες είναι πραγματικά εντυπωσιακές. Γιατί όμως οι στόχοι αυτοί εξακολουθούσαν να υπάρχουν; Ο στρατός των ΗΠΑ αδυνατούσε να τους εντοπίσει ή μήπως η κυβέρνηση Ομπάμα δεν ήθελε να τους χτυπήσει;"
The Russians have unleashed their own version of “shock and awe” in Syria, and the brutal efficiency of their airstrikes against ISIS targets has stunned many…
worldtruth.tv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ