Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

Οι Προφητείες που αποκαλύπτονται στους Αγίους της Εκκλησίας μας γιά τον Γ΄ Παγκόσμιο Πόλεμο του 2017...

Οι Ρώσοι θα κατέβουν νότια για να βοηθήσουν τους συμμάχους τους, Άραβες και κυρίως τους Ιρανούς που θα δέχονται επίθεση από τους Αμερικάνους. Οι Αμερικάνοι θα έχουν καταλάβει την παραλιακή ζώνη του Ιράν έπειτα από λυσσαλέο αγώνα, όμως δεν θα μπορούν να προχωρήσουν στο εσωτερικό της χώρας, εξαιτίας μεγάλης αντίστασης των Περσών. Οι Ρώσοι θα σαρώσουν όλη την Περσία και θα καταστρέψουν τις αμερικανο-νατοϊκές δυνάμεις. Μετά θα εισβάλλουν σε Ιράκ, Συρία, Ιορδανία, Λίβανο, Κουβέιτ και τέλος στο Ισραήλ. Τότε θα υπάρξει η πρώτη προσπάθεια χρήσης πυρηνικών όπλων από Η.Π.Α. και Ισραήλ, αλλά θα τα εξουδετερώσουν οι Ρώσοι προκαλώντας παγκόσμια διακοπή ενέργειας και επικοινωνιών. Ύστερα θα προχωρήσουν στην Αίγυπτο και θα καταλάβουν την διώρυγα του Σουέζ. Κατά την προέλασή των Ρώσων προς Αίγυπτο, θα διέλθουν τα στρατεύματά τους μέσω του εναέριου και χερσαίου, ελληνικού χώρου, ταχυκίνητα, χωρίς η Ελλάδα να υποστεί ζημιές. Αυτή η ικανότητά τους να μπορούν να μετακινούν στρατεύματα μεγάλου όγκου, σε μικρό χρονικό διάστημα, θα αποτελέσει στρατηγικό πλεονέκτημα έναντι των αντιπάλων τους. Κατόπιν θα στραφούν στα Βαλκάνια για να βοηθήσουν τους Σέρβους, που θα δέχονται επίθεση από το ΝΑΤΟ και από μουσουλμανικά και καθολικά κράτη των Βαλκανίων και θα νικήσουν.

Αυτό που θα κάμψει τους Ρώσους, οδηγώντας τους σε αναδίπλωση δυνάμεων, είναι η προδοσία των Κινέζων. Ενώ αρχικά θα είναι μαζί τους, στη συνέχεια έναντι του μεγαλύτερου ανταλλάγματος που συμφωνήθηκε ποτέ, την κατοχή της Σιβηρίας, θα από-χωρήσουν και θα επιτρέψουν στα εχθρικά στρατεύματα να χτυπήσουν τους Ρώσους πισώπλατα.

Οι Ρώσοι θα αναδιπλωθούν στην ανατολική Θράκη και στα απέναντι Μικρασιατικά εδάφη. Οι δυτικοί θα αποβιβαστούν στην Αλβανία (στρατεύματα 3.000.000) και μέσω της παρεγνατίας οδού, θα κινηθούν ανατολικά. Λόγω όμως εκτεταμένων καταστροφών που θα έχει υποστεί το οδικό δίκτυο, θα διοχετεύσουν το μεγαλύτερο τμήμα των νατοϊκών δυνάμεων από την Ελλάδα, μέσω της Εγνατίας οδού. Αυτό θα το κάνουν αφενός γιατί το ελληνικό οδικό δίκτυο θα έχει υποστεί μικρές καταστροφές, καθώς μέχρι τότε η Ελλάδα θα έχει κρατήσει ουδέτερη στάση και αφετέρου διότι οι Ρώσοι θα επιλέξουν να μην χτυπήσουν ομόδοξη και φιλικά προσκείμενη χώρα.

Οι δυτικοί όμως θα μισούνε τρομερά τους Έλληνες, γιατί δεν πολέμησαν εναντίον των Ρώσων και διότι δεν θα έχουν υποστεί τόσο σημαντικές καταστροφές και απώλειες. Αλίμονο τότε στους Έλληνες που θα πέφτουν στα χέρια τους. Με αστείες δικαιολογίες και ερωτήσεις, θα καλείται να απαντήσει ο κάθε αγρότης και βοσκός σχετικά με το αν είναι κοντά ή μακριά η Πόλη και θα βασανίζονται μέχρι θανάτου (‘’Θα σας ρωτούν αν είναι μακριά η Πόλη εσείς να μην λέτε την αλήθεια, διότι θα σας κακοποιήσουν.’’ -Άγιος Κοσμάς Αιτωλός-). Τα στρατεύματα θα παρεκκλίνουν της πορείας τους και θα επιτίθενται σε μικρές και μεγάλες πόλεις. Τα αίσχη των παπικών σταυροφόρων θα επαναληφθούν.

Σπίτια θα λεηλατούνται, γυναίκες ανεξαρτήτου ηλικίας θα βιάζονται, αθώοι πολίτες θα δολο-φονούνται, εκκλησίες θα πυρπολούνται και το κακό θα είναι συνεχόμενο, διότι οι στρατιωτικές μονάδες θα διαδέχονται η μια την άλλη.


Μοναδική σωτηρία θα αποτελεί η φυγή στα βουνά και στα δάση( Σχόλιο από neataksi.blogspot - Λέτε για αυτό να μας καίνε ; )
. Τμήμα των νατοϊκών στρατευμάτων θα διοχετευθεί μέσω Θεσσαλίας. Τρομερή καταστροφή θα περιμένει τους κατοίκους των περιχώρων. Τα χωριά του κάμπου θα καταστραφούν γιατί δεν διαθέτουν φυσική κάλυψη, θα γλιτώσουν μόνο τα χωριά που βρίσκονται στους πρόποδες Ολύμπου και Κίσαβου (‘’Όσα χωριά είναι κοντά σε δρόμο πολλά θα τραβήξουνε’’, ‘’Τα χωριά του κάμπου θα πάθουν χαλάστρα, ενώ στις ποδιές του Κισσάβου θα κοιμηθούν σκλάβοι και θα ξυπνήσουν ελεύθεροι’’, ‘’Σπίτια μεγάλα μην κάνετε. Λιάσες να κάμνετε να μην σας έρχονται μέσα’’, ‘’Οι βράχοι και οι λάκκοι θα είναι γεμάτοι κόσμο’’ -Άγιος Κοσμάς Αιτωλός-).

Οι στρατιωτικές δυνάμεις από Θεσσαλία και Εγνατία θα ενωθούν έξω από την Πόλη, όμως ο ‘’μισθός’’ των νέων σταυροφόρων θα είναι βαρύς και ολέθριος μπροστά στα τείχη της Κωνστ/πολης (θα υπερισχύσουν οι Ρώσοι και θα παραδώσουν την Πόλη στους Έλληνες). Εκεί ανοσιουργήματα θα υποστούν οι λίγοι εναπομείναντες κάτοικοί της (‘’Από τρία μπουγάζια (μπουγάζι = θαλάσσιο πέρασμα) στενά, Κρα, Κράψη και Μουζίνα, θα περνούν πολλά στρατεύματα για την Πόλη.’’, ‘’Θα ζητήσουν να σας πάρουν και στρατιώτες. Δεν θα προφθάσουν όμως.’’, ‘’Ο στρατός αυτός (ελληνικός) δεν θα φθάσει στην Πόλη, στη μέση του δρόμου θα μάθει ότι ο πόλεμος τελείωσε.’’, ‘’Στην Πόλη θα χυθεί τόσο αίμα που τριχρονίτικο δαμάλι θα πλέξει -πλέξει = πλεύσει, δαμάλι = μοσχάρι / δάμαλος = σημείο του ποδιού λίγο πάνω από τον αστράγαλο -Άγ. Κοσμάς Αιτωλός-).

Ο γέροντας δεν αποκάλυψε τα περαιτέρω. Οπότε ο πυρηνικός πόλεμος των 3 ημερών θα ακολουθήσει τα παραπάνω γεγονότα. Ο Άγιος Χαραλάμπης, δια Χριστόν σαλός, είχε προφητεύσει περί του 3ου παγκοσμίου πολέμου, ότι η Ρωσία θα γίνει για 5,5 μήνες παγ- κόσμια υπερδύναμη, αλλά στο τέλος θα ηττηθεί από τους Αμερικανούς, τους οποίους όμως δε θα βρεθούν χέρια να τους χειροκροτήσουν. Ουσιαστικά νικητής δεν θα υπάρξει, καθώς η γη θα μεταβληθεί σε ένα απέραντο νεκροταφείο. Όπως είπε και ο γέροντας, η Αμερική θα καταστραφεί ολοσχερώς και το 90 0/0 των υπηκόων της θα θανατωθεί (η πτώση της πόρνης Βαβυλώνας της Αποκάλυψης).



 Λόγια ενός σύγχρονου γέροντα, που ειπώθηκαν τον Σεπτέμβριο του 2007. 
Ο γέροντας αναφέρθηκε αρχικά στην επερχόμενη τότε οικονομική κρίση, λέγοντας πως θα ξεσπάσει τις επόμενες ημέρες, θα είναι τεχνητή, παγκοσμίου κλίμακας,..μετά θά έρθει  ο 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος 
...όλο τό άρθρο ΕΔΩ

1 σχόλιο:

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ