Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

ΟΤΑΝ ΤΑ ΑΤΛΑΝΤΙΑ ΙΠΤΑΜΕΝΑ ΟΧΗΜΑΤΑ "ΑΛΩΝΙΖΑΝ" ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ...!!!!

...ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ...ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΚΡΗ...!!!!
Ολόκληρος στόλος από UFO παρουσιάστηκε πριν 3.000
χρόνια στον ουρανό της Αιγύπτου αναφέρει αρχαίος πάπυρος.
 
 Ο πάπυρος του Tulli όπως ονομάζεται και βρίσκεται στο μουσείο του Καΐρου γράφει τα εξής:
« Στο έτος 22, τον τρίτο μήνα του χειμώνα, στην έκτη ώρα της ημέρας, οι γραφείς της Βουλής παρατήρησαν έναν πύρινο δίσκο που προερχόταν από τον ουρανό [...  Δεν έκανε θόρυβο και οι γραφείς του Φαραώ ταραγμένοι έπεσαν κάτω στο χώμα με τις κοιλιές τους. [... ] έπειτα αυτοί εξέθεσαν το πράγμα στο Φαραώ[... ]
 Η μεγαλειότητά του διέταξε να εξεταστεί το γεγονός και να καταγραφεί στους κυλίνδρους της Βουλής ότι είχε συμβεί. [... ]
 Μετά από μερικές ημέρες από τότε που έγινε αυτό το γεγονός όλο και πιο πολλοί πύρινοι δίσκοι εμφανίζονταν συνέχεια στον ουρανό ώσπου έγιναν πολυάριθμοι.
 Ήταν τόσοι πολλοί που σκέπασαν τον ήλιο και επεκτάθηκαν στις τέσσερις γωνιές του ουρανού. 
Ο στρατός του Φαραώ τους κοίταζε φοβισμένος .
 Όταν βράδιασε αυτοί οι πύρινοι δίσκοι ανήλθαν ψηλότερα στον ουρανό και κατευθύνθηκαν προς το νότο.
 Τέτοιο γεγονός δεν είχε γίνει ποτέ πριν, και ο Φαραώ διέταξε να κάψουν θυμίαμα προς τιμή των θεών και να γραφτεί στα χρονικά της Βουλής το τι συνέβη , έτσι ώστε να το ξέρουν όλοι οι άνθρωποι που θα έρθουν στην ζωή μετά. »
 
 Αποδεικτικά στοιχεία τής Ατλάντιας τεχνολογίας ιπτάμενων οχημάτων  σέ Αιγυπτιακή πέτρινη πλάκα...!!!
  Μαζύ μέ τά ΑΤΙΑ , στήν Αίγυπτο  "έλεγχαν" τήν κατάσταση οί Μακροκέφαλοι Ατλάντιοι...!!!

 Αλλά καί στήν εποχή τού Μεγάλου Αλεξάνδρου  τά παράξενα αντικείμενα από τόν ουρανό ώς "ιπτάμενες ασπίδες" έκαναν συχνά τήν παρουσία τους...!!!
 
 Στο έργο "Αλεξάνδρου Ανάβασις" του Αρριανού, υπάρχει η καταγραφή ενός παράξενου συμβάντος στο οποίο δεν δόθηκε μεγάλη σημασία, πιθανότητα επειδή θεωρήθηκε προϊόν μυθοπλασίας. Συνέβη κατα την πολιορκία της Τύρου και, σύμφωνα με το κείμενο, "ιπτάμενες ασπίδες σε τριγωνικό σχηματισμό έκαναν την εμφάνισή τους στον ουρανό, πάνω από τα κεφάλια των Μακεδόνων στρατιωτών". Στη συνέχεια οι ασπίδες αυτές κατευθύνθηκαν κάνοντας γύρους πάνω από την Τύρο, ενώ μια από αυτές εξαπέλυσε μια φωτεινή πύρινη ακτίνα. Ακολούθησαν και οι υπόλοιπες, μπροστά στα μάτια των έκπληκτων στρατιωτών, μέχρι που ένα τμήμα από τα πέτρινα τείχη της Τύρου σωριάστηκε, επιτρέποντας στους Μακεδόνες να εισβάλουν στην πόλη.

 Μετά...κατά τά χρόνια τού Μεσαίωνα , καταγραφόντουσαν σάν πύρινα φαινόμενα ...ή στούς πίνακες ζωγραφικής τών καλλιτεχνών ...
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ