Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣΤετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ Η ΤΟ ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ "ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΥΣ" ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΕ ΜΥΑΛΟ ΧΡΥΣΟΨΑΡΟΥ ...ΕΝΩ Ο ΚΑΚΟΣ "ΔΙΚΤΑΤΩΡ" ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΖΕ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΕ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΩΡΙΟ...!!!


ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ.........ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ...... 

1970 ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣΠΕΘΑΝΕ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ… 

ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ : 0.2ΔΙΣ ΕΥΡΩ - ΑΥΞΗΣΗ ΑΕΠ 8.9% 

2014 ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΕΞΈΛΕΞΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ......

ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ : 349.3ΔΙΣ ΕΥΡΩ - ΑΥΞΗΣΗ ΑΕΠ 0.6


Κάντε κλικ για μεγένθυνση

ΟΣΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΦΥΛΑΚΗΣ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΑΣ!!!!! 

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ : ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΛΛΗΝΑ ΣΕ ΧΡΕΩΣΑΝ , ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΣΟΥ , ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΣΕΓΓΟΝΑ ΣΟΥ , ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΟΤΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΟΣΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΣ ΜΕ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΙΔΡΩΤΑ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΨΥΧΗ, ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΕΝΑ ΝΟΥΜΕΡΟ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΟΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666. 
ΔΕΣ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΛΙΝΚ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ......
ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ ΒΟΟΥΝ ΟΤΙ ΖΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ..... ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 - ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΝΟΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ 666 - ΑΡΙΘΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ - CERN - ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ - Α.Μ.Κ.Α - ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΡΕΥΣΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ - ΜΑΣΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ.....


Ο ΠΡΟΦΗΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΕ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ.......


ΕΤΟΣ 1984 ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ , ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ.........

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ