Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΗΣ ΜΗ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ ...Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΟΡΚΙΖΕΤΕ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΑΛΛΑ ...ΖΗΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ...!!!

  

 ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ ΕΝΩ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΟΥΝ "ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ";;;....!!!!
 Με την ορκωμοσία του Πρωθυπουργού και της κυβέρνησης λοιπόν, την προστασία του λαού την αναλαμβάνει ο Θεός, από ανθρώπινα λάθη, αλλά και ενδεχόμενο δόλο.
Αν δεν υπήρχε Θεός, τότε ορκιζόταν δεν ορκιζόταν ο Τσίπρας και η Κυβέρνηση και όπου και να ορκιζόταν ήταν το ίδιο και το αυτό. Τώρα όμως δεν είναι το ίδιο. Γιατί αφού δεν ορκίστηκαν, τώρα ο Θεός δεν προστατεύει το σύνολο του έθνους των Ελλήνων από ενδεχόμενο δόλο του Πρωθυπουργού, αφού με την σύμφωνη γνώμη των Ελλήνων, ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ.
Αυτή είναι και η ελευθερία που μας έχει δώσει ο Θεός. Η Τον θέλουμε και ζητάμε την προστασία Του, ή Τον απορρίπτουμε και πάμε με τον Διάβολο.
 Όσοι υποστηρίζουν πως καλά έκανε και δεν ορκίστηκε αφού είναι άθεος, αυτοί είναι ή πλανεμένοι, ή συνειδητοί οπαδοί του διαβόλου, αφού εξηγήσαμε πως δεν έχει να κάνει με αυτόν, γιατί ο όρκος δεν είναι βάπτισμα. Ο όρκος δεν θα τον έκανε Χριστιανό, αλλά θα τον εμπόδιζε ο Θεός να βλάψει τα 11.000.000 των Χριστιανών, ανεξάρτητα από τα δικά του πιστεύω.
Γιατί μήπως νομίζετε πως οι προηγούμενοι που ορκίζονταν είναι Χριστιανοί; Τον ίδιο θεό πιστεύουν όλοι, αλλά κρύβονται. ‘Ολοι είναι οπαδοί της νέας θρησκείας του Σατανισμού, που σιγά σιγά κάνει φανερή την παρουσία της στον κόσμο.
 Μέ την διαφορά όμως πως οι προηγούμενοι, Παπανδρέου, Σαμαράς. Βενιζέλος, Πάγκαλος και λοιποί Σατανιστές, για να μην δώσουν στόχο ορκίστηκαν. Αυτό βέβαια δεν τους έκανε Χριστιανούς, αλλά έδωσε το δικαίωμα στον Θεό, να προστατέψη το σύνολο του έθνους των Ελλήνων. ΄
Δεν μπόρεσαν λοιπόν να αιματοκυλίσουν την Ελλάδα, και δεν την έκαναν ούτε Λιβύη ούτε Συρία ούτε Ουκρανία, παρά τις προσπάθειες που καταβάλλουν από το 2011. Μόνο οικονομικά μπόρεσαν να χτυπήσουν τους Έλληνες, γιατί είχαμε δώσει αυτό το δικαίωμα. Αφού όλοι είχαμε πέσει μέσα στις χιλιάδες παγίδες της παρανομίας και της διαφθοράς, που οι ίδιοι είχαν σκορπίσει παντού, για να μπορούν όλοι οι Έλληνες να παρανομούν ελεύθερα.
 Τώρα οι Έλληνες γύρισαν την πλάτη στον Θεό και επέλεξαν για κυβερνήτη τον Τσίπρα που τους είπε πως θα πάει με τον διάβολο, και γνώριζαν πως δεν ορκίζεται, αφού ούτε στην προηγούμενη Βουλή είχε ορκιστεί.
Βέβαια δεν ήξεραν ούτε ακόμα έχουν καταλάβει τι σημαίνει αυτό.
Σημαίνει πως οι Έλληνες στέρησαν από τον Θεό την δυνατότητα να προστατεύει όλο το έθνος.



Ετοιμαστείτε για τις συνέπειες όσοι καταλαβαίνετε,
Ανήκουν όλοι στην ίδια σπείρα του Σατανισμού και αλίμονο σε αυτούς που δεν το έχουν ακόμα καταλάβει.
Την διάλυση της Ελλάδος επιδιώκουν από το 2011, αλλά μέχρι τώρα, επειδή οι προηγούμενοι έδιναν όρκο, το εμπόδιζε ο Θεός και δεν μπορούσαν να το κάνουν.
Αυτός δεν ορκίστηκε.

 Τώρα μπορούν
Και βιάζονται...!!!
συνέχεια ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ