Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

ΟΛΟΙ ΟΙ "ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΙ" ΛΕΦΤΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ Κ.Κ.Ε... Πάρτυ μὲ ἐκατομμύρια στὴν Πελοπόννησο ὁ Φλαμπουράρης…

Πάρτυ μὲ ἐκατομμύρια στὴν Πελοπόννησο ὁ Φλαμπουράρης...Φλαμπουράρης ἐδῶ…
…Γερά, μὲ …τσαμπουκᾶ!!!

Γιούλη

Πάρτυ μὲ τὰ ἑκατομμύρια ὁ Φλαμπουράρης στὴν περιφέρεια Πελοποννήσου!!!!

Μέχρι καὶ τρία στρέμματα ἐκτάσεως, γιὰ τὶς ἀνάγκες τῶν ἐγκαταστάσεών του, τοῦ παρεχώρησε ὁ …ἀδελφὸς Πέτρος, μὲ 10 τὸν μῆνα!!!! Ἀλλὰ ὑπεγράφη ἀπὸ τὴν ἀποκεντρωμένη Περιφέρεια!!!!

Λεφτὰ γιὰ τοὺς ἐργολάβους ολων τῶν ἀποχρώσεων καὶ τῶν κομμάτων διανέμει ἡ Περιφέρεια Πελοποννήσου, γιὰ τὶς ἀνάγκες τῆς …άναπτύξεως!!!! Ποιᾶς ἀναπτύξεως;

Καλὸ τὸ ἐρώτημα…. Δεκτὲς οἱ ἀπαντήσεις….
Διαβᾶστε πατώντας στοὺς παρακάτω συνδέσμους:
συνέχεια ΕΔΩ 
 ΟΛΟΙ  ΟΙ "ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΙ" ΛΕΦΤΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ...
 Ο Αλέκος Φλαμπουράρης γεννήθηκε στην Αθήνα, τελείωσε το 9ο Γυμνάσιο στη πλ. Κουμουνδούρου, μέλος του μαθητικού κινήματος συμμετέχοντας στους αγώνες αυτοδιάθεσης της Κύπρου. Κατά τη διάρκεια των Σπουδών στο Πολυτεχνείο του Γκράτς στην Αυστρία και έπειτα στην Πολυτεχνική Σχολή Θεσσαλονίκης με πτυχίο πολιτικού μηχανικού, στέλεχος του ΚΚΕ και της Νεολαίας Λαμπράκη, συνελήφθη. Από την Μεταπολίτευση μέχρι σήμερα συμμετέχει στην Πολιτική Γραμματεία του ΚΚΕ Εσωτ., του ΚΚΕ Εσωτ. Ανανεωτική αριστερά και τον Συνασπισμό.
Όσοι γνωρίζουν λένε πως διατηρεί πολύ καλή σχέση με τον Αλέξη Τσίπρα εδώ και χρόνια καθώς ο πατέρας του Τσίπρα είχε επαγγελματική συνεργασία στο κατασκευαστικό τομέα στο παρελθόν. Μάλιστα, δεν θα ήταν υπερβολή να πει κάποιος πως ο κ. Φλαμπουράρης είναι ένας από τους μέντορες του Αλέξη Τσίπρα, ενώ φαίνεται πως εκτελούσε και χρέη συμβούλου. Ο Φλαμπουράρης φέρεται ως ο βασικότερος αυτών που διέλυσε ουσιαστικά τις συνιστώσες και ανέλαβε τη παρασκηνιακή διαχείριση της κατάστασης ώστε ο ΣΥΡΙΖΑ να γίνει ενιαίο κόμμα.
Οι φιλικές σχέσεις είναι τόσο καλές που το όνομα του νεότερου παιδιού του Τσίπρα δόθηκε ουσιαστικά σε σπίτι του Φλαμπουράρη στην Αίγινα, όπου και μένει μόνιμα. Πολλές είναι και οι σύντομες επισκέψεις του Αλ. Τσίπρα στην Αίγινα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ