Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015

Ισλαμιστές προειδοποιούν τους μουσουλμάνους ..."Μην τρώτε ντομάτες, είναι "χριστιανικές"!"...!!!!

 Η ντομάτα τιμά τον σταυρό αντί για τον Αλλάχ ...!!!
Μια ομάδα Αιγυπτίων Ισλαμιστών, γνωστή και ως Σαλαφιστές προειδοποίησε τους ομόθρησκούς τους μουσουλμάνους ότι η κατανάλωση ντομάτας δεν ενδείκνυται διότι πρόκειται για “χριστιανική τροφή”.
Οι Σαλαφιστές βασίζουν τον ισχυρισμό τους στο σταυροειδές σχήμα του εσωτερικού μιας ντομάτας όταν κοπεί στη μέση.
Στη σελίδα της “Λαϊκής Αιγυπτιακής Ισλαμικής Ένωσης” -όπως είναι το επίσημο όνομα της οργάνωσης- στο facebook αναρτήθηκε το σχόλιο πως “η κατανάλωση ντομάτας εφεξής απαγορεύεται διότι είναι χριστιανική. Η ντομάτα τιμά τον σταυρό αντί για τον Αλλάχ και λέει ότι ο Αλλάχ είναι τριαδικός (σαν την Αγία Τριάδα των Χριστιανών).
“Μια αδελφή από την Παλαιστίνη” συνεχίζει το μήνυμα “είδε στον ύπνο της τον Προφήτη του Αλλάχ να κλαίει και να προειδοποιεί κατά της κατανάλωσης ντομάτας. Αν δεν διαδώσετε το μήνυμα να γνωρίζετε ότι είναι ο διάβολος που σας εμπόδισε”.
Στη συνέχεια αντιδράσεων και δηκτικών σχολίων, οι Σαλαφιστές διαχειριστές της ομάδας αναδιπλώθηκαν λέγοντας πως δεν απαγορεύουν την κατανάλωση ντομάτας, αλλά το κόψιμό της στη μέση διότι αποκαλύπτεται το σύμβολο του σταυρού.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ