Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

ΠΟΛΥ ΥΠΟΠΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝΕ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝΕ ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΛΑΘΡΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ...!!! ΜΗΠΩΣ ΕΠΑΛΗΘΕΥΕΤΕ Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓ. ΚΟΣΜΑ ΤΟΥ ΑΙΤΩΛΟΥ : "ΘΑ ΙΔΕΙΤΕ ΤΡΕΙΣ ΦΑΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ"...!!

 Ο πρωθυπουργός της Φινλανδίας ανακοίνωσε ότι θα θέσει το δεύτερο σπίτι του στη διάθεση των προσφύγων από τη Συρία».
Ο πόλεμος για το ποιος είναι πιο «ηθικός» τελικά ξέσπασε στα σοβαρά εξαιτίας των προσφύγων από τη Συρία. Η πρώτη «σφαίρα» έπεσε από την λαμπερή ξανθιά Ισλανδή blogger που προσφέρθηκε να υιοθετήσει ένα παιδί από την Συρία και ενθάρρυνε τους συμπατριώτες της να δώσουν τα δωμάτια που τους περισσεύουν στους πρόσφυγες. Περίπου 10.000 Ισλανδοί έχουν ανταποκριθεί θετικά στην εκστρατεία της στο Facebook και ως αποτέλεσμα η εικόνα της έκανε τον γύρο του κόσμου.
Στη συνέχεια, ο Φιλανδός πρωθυπουργός ρίχτηκε κι αυτός στο «μέτωπο» με μια προσφορά να αφήσει το δεύτερο σπίτι του και πήρε επαίνους για όλη αυτή την ανιδιοτελή του επίδειξη. Και πάλι οι Φινλανδοί «ξεσηκώθηκαν» και ανάλογες προσφορές συνεχώς από τότε πέφτουν στο τραπέζι.
Αλλά να όμως που κατέφθασε και το «βαρύ πυροβολικό του ανθρωπισμού». Ο σερ Μπομπ Γκέλντοφ λέει ότι θα βάλει τρεις οικογένειες από την Συρία στο εξοχικό του σπίτι στο Κεντ και άλλη μία σε ένα άλλο στο Λονδίνο. Η χιονοστιβάδα δημοσιότητας που προέκυψε από αυτή την κίνησή του ήταν αναμενόμενα τεράστια.
 
...Ο Πάπας είπε: «Όλοι μας μοιραζόμαστε αυτόν τον κόσμο, ως εκ τούτου, θα πρέπει να φροντίσουμε για αυτό τον κόσμο μαζί. Πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι η δεινή κατάσταση των προσφύγων δεν είναι μόνο δικό τους πρόβλημα, είναι επίσης πρόβλημα μας, αυτοί είναι πραγματικοί άνθρωποι. Για το λόγο αυτό, η πρώτη σκέψη που πέρασε από το μυαλό μου όταν είδα την εικόνα αυτή, Θεός φυλάξοι, θα μπορούσε να ήταν το παιδί μου, το παιδί σου, το παιδί του οποιοδήποτε».
... Στους Εβραίους όμως, φαίνεται να υπάρχει ελάχιστη θέληση για το άνοιγμα των σπιτιών τους σε μουσουλμάνους μετανάστες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ