Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΚΡΑΤΩΝ ΣΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ ...ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΕΡΧΟΜΟΥ ΤΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2012...ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ... ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015...!!!

Με τον χαιρετισμό του Αντιχρίστου, δηλώνοντας έτσι όπως και πολλοί άλλοι Πρόεδροι Κρατών την πλήρη υποταγή του σ΄αυτόν.
Στην Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ που έγινε στίς 26-9-12, έκανε την επίσημη προαναγγελία του ερχομού του Αντιχρίστου, ο πρώην Πρόεδρος του Ιράν, Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ, (Mahmoud Ahmadinejad)-{μέ εβραϊκές  ρίζες}- ...Στην επίσημη ομιλία του προαναγγέλει, ΣΥΝΤΟΜΑ, τον ερχομό ενός παγκόσμιου «Σωτήρα», ο οποίος, όπως λέγει, θα φέρει ειρήνη, ασφάλεια, ευημερία, αδελφοσύνη και την άνοιξη σε όλους τους λαούς και τα έθνη όλου του κόσμου.
Πιο χαρακτηριστικά λέγει τα εξής ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ για όσους έχουν μάτια και βλέπουν και αυτιά και ακούν:

«Ο Παντοδύναμος Θεός μας υποσχέθηκε έναν άνθρωπο της καλοσύνης, έναν άνθρωπο που αγαπά τους ανθρώπους και αγαπά την απόλυτη δικαιοσύνη, έναν άνθρωπο που είναι ένα τέλειο ανθρώπινο ον και ονομάζεται Ιμάμ Μαχντί (Σωτήρας-Λυτρωτής)...
Η άφιξη του «Σωτήρα» θα σηματοδοτήσει μια νέα αρχή,... Θα είναι η αρχή της ειρήνης, της ασφάλειας και της γνήσιας ζωής.Διαβάζοντας και ακούγοντας κανείς τα όσα λέγει, ο Πρόεδρος του Ιράν, εύκολα μπορεί να αντιληφθεί ότι αυτός που περιγράφει, δεν είναι άλλος,  από τον αναμενόμενο Αντίχριστο, έτσι όπως ΑΚΡΙΒΩΣ τον προφητεύει η Αγία Γραφή και οι Άγιοι της Εκκλησίας μας.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ