Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΕSM ...ΕΝΟΣ ΥΠΕΡΚΥΒΕΡΝΙΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΕΙΡΟΔΕΜΕΝΟΙ... Ο ΝΕΟΕΠΟΧΗΤΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΠΑΙΞΕ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ...ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΤΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΣΑΣ ΓΚΟΪΜ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ...!!!!


ESM: Ή ΠΩΣ ΝΑ ΛΕΗΛΑΤΕΙΣ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΩΝ ΓΚΟΪΜ...!!!!!

Ο Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Σταθερότητας (European Stability Mechanism - ESM) είναι ένα μόνιμο πρόγραμμα χρηματοδότησης της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τα 19 μέλη της Ευρωζώνης, το οποίο θα διαδεχτεί το Ευρωπαϊκό Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας και τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Χρηματοπιστωτικής Σταθεροποίησης. Τέθηκε σε εφαρμογή τον Ιανουάριο του 2013, όταν επικυρώθηκε από τα κράτη μέλη της Ευρωζώνης.

 Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ESM: Γερούν Ντάισελμπλουμ... {ένας ακόμα εβραίος}

19 Αυγούστου 2015 ...Εγκρίθηκε η δόση των 26 δισ. από τον ESM

 Με τα πρώτα χρήματα του νέου δανείου θα αποπληρωθεί σήμερα η υποχρέωση 3,2 δισ. ευρώ προς την ΕΚΤ. Το διοικητικό συμβούλιο του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Στήριξης (ESM) ενέκρινε χθες το νέο δάνειο 86 δισ. ευρώ και την εκταμίευση της πρώτης δόσης των 26 δισ ευρώ. Η διάρκεια του δανείου είναι 32,5 έτη και καλύπτει τις ανάγκες ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών έως το ποσό των 25 δισ. ευρώ....13 δισ. ευρώ άμεσα για την κάλυψη υποχρεώσεων του Αυγούστου: 3,2 δισ. ευρώ προς ΕΚΤ και 7,3 δισ. ευρώ προς EFSF για αποπληρωμή του δανείου - γέφυρα του Ιουλίου. Ακόμη...ΕΔΩ

...καί ...προκήρυξη εκλογών γιά 20 Σεπτεμβρίου. 

Τί είχε δρομολογηθεί όμως από πρίν;;;

 3 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015...Ζαν Κατρεμέρ (Liberation): Ο Τσίπρας θα πάει σε συμφωνία και σε εκλογές

...ΟΛΟΙ ΗΞΕΡΑΝ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ 

 Το άρθρο του Κατρεμέρ έχει τίτλο «Η ελληνική «συμφωνία» του Αλέξη Τσίπρα»:

 «Στην Ελλάδα, όπου μόλις πέρασα μια εβδομάδα, κανένας δεν αμφιβάλλει ότι θα βρεθεί συμφωνία με τους «θεσμούς»....Οπως δηλώνει  και ο πολύ λογικός Γιώργος Σταθάκης «η συμφωνία είναι ο μόνος δρόμος, δεν υπάρχουν άλλες δυνατότητες»...Αυτό είναι όλο το παιχνίδι της παρτίδας σκακιού που παίζει ο Τσίπρας. Ξέρει ότι η συμφωνία θα είναι πολύ πιό σκληρή , ειδικά γιατί το συνταξιοδοτικό, θα πληγεί βαριά -και αυτό ήταν μια από τις κόκκινες γραμμές του....Αλλά πώς να το κάνει ο Τσίπρας  χωρίς να αποκηρυχτεί από το κόμμα του, ένα μέρος του οποίου είναι έτοιμο να επιχειρήσει την έξοδο από την ευρωζώνη, στο όνομα της ιδεολογίας ;..Ο Τσίπρας σκηνοθετεί την αντίστασή του στους δανειστές για να δείξει στο λαό του ότι πολέμησε μέχρι τέλους για να προστατεύσει την Ελλάδα. «Ο Τσίπρας θα καταφέρει να πουλήσει τη συμφωνία στους Ελληνες, του έχω εμπιστοσύνη» σχολιάζει ο Ηλίας Νικολακόπουλος, ο οποίος γνωρίζει καλά τον άνθρωπό του...Η αληθινή μάχη, στην πραγματικότητα, είναι στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ...ανάμεσα στους υπερορθόδοξους τους οποίους εκπροσωπεί η Πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου και στους ρεαλιστές, στους οποίους ανήκει ο Τσίπρας, είναι περίπου 45/55...Με άλλα λόγια, ο Τσίπρας είναι η πλειοψηφία στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ,..αλλά το καταστατικό επιβάλλει κομματική πειθαρχία. ...Αν  ο Τσίπρας πάρει το πράσινο φως από το κόμμα του, η ψήφιση στη Βουλή δεν θα είναι προβληματική...Αλλά αν κερδίσει με τις ψήφους της αντιπολίτευσης, αυτό σημαίνει ότι θα είναι υποχρεωμένος να κάνει πρόωρες εκλογές από το φθινόπωρο (κι αυτό γιατί οι Ελληνες πάνε διακοπές τον Ιούλιο και τον Αύγουστο)...όπερ και εγένετο..!!!

διαβάστε όλο τό άρθρο ΕΔΩ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ