Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣΔευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ...ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΗ ΙΣΗΜΕΡΙΑ ...!!!

ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΗ ΙΣΗΜΕΡΙΑ 2015 : 23 Σεπτεμβρίου (Τετάρτη) 2015 ώρα Ελλάδος  11:20.
 Η ισημερία συμβαίνει δύο φορές τον χρόνο, όταν ο άξονας της γης ευθυγραμμίζεται παράλληλα και σε ορθή γωνία με τον άξονα του ηλίου. Στη συγκεκριμένη στιγμή ο Ήλιος βρίσκεται σε ευθεία με το κατακόρυφο ισημερινό της γης, με αποτέλεσμα η νύχτα και η ημέρα να έχουν ίση διάρκεια σε οποιοδήποτε σημείο της γήινης επιφάνειας..Σε αυτό το σημείο η παρέκκλιση του άξονα της γης είναι μηδενική προς τον ήλιο. Το όνομα ισημερία προέρχεται από τις ελληνικές λέξεις ίσος και ημέρα, ενώ το διεθνές αντίστοιχο όνομα, equinox, προέρχεται από το λατινικό aequus (ίσος) και nox (νύχτα), καθώς κατά την ισημερία, η νύκτα και η ημέρα έχουν περίπου το ίδιο χρονικό μήκος.
 Τι θα συμβεί την 23η Σεπτεμβρίου; 
 Σε ένα ακόμη συμβολισμό που οι οπαδοί της θεωρίας της επερχόμενης καταστροφής ή καταστροφών του Σεπτεμβρίου περιλαμβάνουν την επίσκεψη του Πάπα στις ΗΠΑ και την συνάντησή του με τον Αμερικανό πρόεδρο η οποία αναφέρεται ότι θα είναι η 23ηΣεπτεμβρίου. Την επομένη ο Πάπας θα μιλήσει για πρώτη φορά στην Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ. Η προηγούμενη φορά που Πάπας είχε απεθυνθεί στην γενική συνέλευση του ΟΗΕ ήταν ο Πάπας Παύλος ο VI to 1965.


1. Ως τέτοιο κάποιοι προτείνουν τον αστεροειδή 67P ένα σώμα μήκους σχεδόν 5 χλμ. Το οποίο ανακαλύφθηκε για πρώτη φορά στις 9 Σεπτεμβρίου του 1969. Ως σημείο πτώσης μάλιστα αναφέρονται οι ακτές του Ατλαντικού κοντά στο Πουέρτο Ρίκο ή κάπου στις ακτές της νότιας Αμερικής. Μια πτώση ενός τέτοιου σώματος κάπου μεταξύ 15 και 28 Σεπτεμβρίου θεωρείται καταστροφικό γεγονός κάτι που θα οδηγήσει σε τσουνάμι αλλά και «πυρηνικό» χειμώνα εξαιτίας της σκόνης που θα καλύψει την ατμόσφαιρα.

2. Σε ένα ακόμη συμβολισμό που οι οπαδοί της θεωρίας της επερχόμενης καταστροφής ή καταστροφών του Σεπτεμβρίου περιλαμβάνουν την επίσκεψη του Πάπα στις ΗΠΑ και την συνάντησή του με τον Αμερικανό πρόεδρο η οποία αναφέρεται ότι θα είναι η 23ηΣεπτεμβρίου. Την επομένη ο Πάπας θα μιλήσει για πρώτη φορά στην Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ. Η προηγούμενη φορά που Πάπας είχε απεθυνθεί στην γενική συνέλευση του ΟΗΕ ήταν ο Πάπας Παύλος ο VI to 1965. - www.kalimera-arkadia.gr 

3. Η 70η Γενική Σύνοδος του ΟΗΕ. Η σύνοδος θα ξεκινήσει στις 15 Σεπτεμβρίου  και πολλοί είναι αυτοί που θεωρούν ότι κατά τη διάρκειά της θα αποφασιστεί η αναγνώριση του Παλαιστινιακού κράτους κάτι που θα φέρει αλυσιδωτές αντιδράσεις στη Μέση Ανατολή.

4. Στις 15 Σεπτεμβρίου λήγει επίσης η διαβόητη άσκηση Jade Helm της αμερικανικής Διοίκησης Ειδικών Δυνάμεων (USSOCOM) η οποία διεξάγεται από τις 15 Ιουλίου στο εσωτερικό των ΗΠΑ. Οι συντηρητική μερίδα των Αμερικανών τη θεωρεί μεταξύ άλλων ως πρόβα επίθεσης της Ομοσπονδιακής αρχής στις αμερικανικές πολιτείες και ως επιβολή μιας δικτατορίας στις ΗΠΑ.

5. Πολλοί υποστηρίζουν ότι το κακό θα προέλθει από το πείραμα του CERN λέγοντας ότι αυτό θα βρίσκεται σε πλήρη ισχύ τη συγκεκριμένη περίοδο. Για το CERN τα σενάρια καταστροφής είναι πολλά: Από τη δημιουργία μιας μαύρης τρύπας και την επικοινωνία με άλλες διαστάσεις μέχρι την πρόκληση σεισμών και άλλων καταστροφών. Μάλιστα αρκετοί ισχυρίζονται ότι για το μεγάλο σεισμό στο Νεπάλ υπεύθυνο ήταν το CERN. Το τελευταίο μετά από μια σειρά εργασιών λειτούργησε ξανά στις 23 Μαρτίου 6 μήνες δηλαδή πριν την 23ηΣεπτεμβρίου.

6. Η προειδοποίηση του Γάλου υπουργού Εξωτερικών Laurent Fabius στις 13 Μαΐου του 2014 ότι η ανθρωπότητα έχει μόλις 500 ημέρες για να αποτρέψει ένα κλιματικό χάος. Οι 500 ημέρες τελειώνουν την 23η Σεπτεμβρίου. Τι ακριβώς εννοούσε ο Γάλλος υπουργός και γιατί μίλησε για 500 ημέρες δεν διευκρινίστηκε ποτέ και μυστηριωδώς ποτέ κανείς έκτοτε δεν τον ρ΄λωτησε. Φυσικά και ο Fabius δεν έχει τη φήμη του Νοστράδαμου αλλά πολλοί λένε ότι ήταν ένα υπαινιγμός της παγκόσμιας ελίτ για τα πράγματα που θα έρθουν.

7. Η ισραηλινή εορτή του Εξιλασμού η Γιόμ Κιπούρ. Πρόκειται για την πιο ιερή ημέρα της εβραϊκής θρησκείας η οποία είναι μια φορά το χρόνο και για το 2015 εορτάζεται στις 23 Σεπτεμβρίου.

8. Η συγκεκριμένη θεωρία ίσως συγκεντρώνει και τις περισσότερες πιθανότητες αν και άγνωστο εάν στηρίζεται σε μεταφυσικές βάσεις. Το εβραϊκό έτος του Σαββάτου ή σαββατιαίο έτος, η shmita είναι μια παλιά εορτή της ιουδαϊκής θρησκείας, η οποία γιορτάζεται  κάθε 7 χρόνια του αγροτικού κύκλου και υπάρχει και στον σύγχρονο ιουδαϊσμό. Σύμφωνα με τον ραβίνο Johnathan Cahn το 2001 το shmita συνέπεσε με την κατάρρευση των χρηματιστηρίων το Σεπτέμβριο, το 2008 με την αρχή της οικονομικής κρίσης ενώ φέτος τοποθετείται στις 12 Σεπτεμβρίου.  Βάσει των γεγονότων στις ασιατικές χρηματαγορές, της καταπόντισης του χρηματιστηρίου της Νέα ς Υόρκης αλλά και των ευρωπαϊκών αγορών ίσως ξαναζήσουμε ένα ακόμη οικονομικό σοκ, χωρίς όμως να μπορεί να αποδειχτεί εάν αυτό οφείλεται σε μια περίεργη και αλλόκοτη  σύμπτωση με την εβραϊκή γιορτή ή όχι.

9. Σύμφωνα με το βιβλίο του Thomas Horn που τιτλοφορείται Petrus Romanus και εκδόθηκε το 2012 αναφέρει χαρακτηριστικά μια προφητεία του Δανιήλ: «Πρέπει να γνωρίσεις και να αποκτήσεις την ενόραση ότι, από τότε που θα βγει ο λόγος να αποκατασταθεί και να ανοικοδομηθεί η Ιερουσαλήμ ως τον Μεσσία τον Ηγέτη, θα είναι εφτά εβδομάδες και εξήντα δύο εβδομάδες» - Δανιήλ 9:25. Πολλοί θεωρούν ότι και βάσει αρκετών μεταφράσεων της Αγίας Γραφής ότι αυτές δεν είναι εβδομάδες εφτά ημερών αλλά εβδομάδες ετών. Αυτό σημαίνει ότι κάθε εβδομάδα αντιστοιχεί σε εφτά χρόνια. Παίρνοντας τις 7 πρώτες εβδομάδες επί 7 έτη βγάζουν 49 έτη, όσα έχουν περάσει δηλαδή από την κατάληψη της ανατολικής Ιερουσαλήμ τον Ιούνιο του 1967 από τους Ισραηλινούς. Ο συγγραφέας T. W. Tramm παρατηρεί κάποιες «συμπτώσεις»: «Η 7η Ιουνίου 1967 αντιστοιχεί στο εβραϊκό έτος 5727. Εάν σε αυτό προσθέσουμε 49 έτη φτάνουμε στο έτος 5776 το οποίο είναι το 2015. Εάν κάποιος προσμετρήσει ακριβώς 49 προφητικά έτη (360 ημέρες) μας δίνουν 17640 ημέρες. Από την 7η Ιουνίου φτάνουμε ακριβώς στην 23η Σεπτεμβρίου, την ημέρα δηλαδή της Εξιλέωσης». Δεν γνωρίζουμε βέβαια από ο Αμερικανός συγγραφέας αντλεί τους υπολογισμούς του αλλά 49 χρόνια μετά το 1967 μας φέρουν στο 2-16 και όχι στο 2015.

10. Η εμφάνιση του αντίχριστου. Ο ραβίνος Kanievsky θεωρεί πως αυτή θα συμβεί στο τέλος του σαββατιαίου έτος που είναι το Σάββατο  12 Σεπτεμβρίου καλώντας τους απανταχού ισραηλίτες να φύγουν όπου και να βρίσκονται  είναι και να έρθουν στο Ισραήλ.

11. Πολλοί μουσουλμάνοι πιστεύουν πως ο ερχόμενος Σεπτέμβριος θα είναι ο μήνας όπου θα παρουσιαστεί ο δικός του Μεσσίας ο επονομαζόμενος Mahdi. Μάλιστα αναφέρεται η παλιά προφητεία ενός μουσουλμάνου κληρικού του Ali Bin Iben Abi Talib ο οποίος λέει ότι πριν την εμφάνιση του Mahdi ένας ψηλός μαύρος άνδρας θα ανέλθει στην εξουσία και θα αναλάβει την ηγεσία της Δύσης και του ισχυρότερου στρατού στον κόσμο.

12 Η σεληνιακή τετράδα των «ματωμένων» φεγγαριών. Την περίοδο που διανύουμε, οι εκλείψεις Σελήνης ανήκουν σε τετράδα. Ξεκινώντας από την έκλειψη στις 15 Απριλίου 2014, ακολούθησε αυτή στις 8 Οκτωβρίου 2015, στη συνέχεια 4 Απριλίου 2015 και κλείνει στις 28 Σεπτεμβρίου 2015.

Αυτές είναι οι κυριότερες (υπάρχουν και άλλες) θεωρίες σύμφωνα με τις οποίες κάτι το σημαντικό περιμένει να συμβεί τον Σεπτέμβριο την περίοδο πρακτικά από 12 έως και 28 και όχι απαραίτητα στις 23, αν και η συγκεκριμένη ημερομηνία συγκεντρώνει  τις «προτιμήσεις» των περισσότερων.

Από εκεί και πέρα υπάρχουν αναρίθμητες θεωρίες γύρω από «προφητικές συμπτώσεις» και σημάδια για την 23η Σεπτεμβρίου, σημάδια που εμφανίζονται σε ταινίες του κινηματογράφου, θεωρώντας πως η παγκόσμια ελίτ, τα δημιουργεί προκειμένου να ειδοποιήσει τους δικούς της ανθρώπους για να προετοιμαστούν. Άλλοι σημειώνουν πως όλα  είναι προδιαγραμμένα και η παγκόσμια ελίτ έχει λάβει τα μέτρα της...........
   - www.kalimera-arkadia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ