Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

ΟΙ ΗΠΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ...ΕΝΩ ΟΙ ΧΑΖΕΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΖΗΤΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ...!!!!

Στις ΗΠΑ βγαλαν από το ψυγείο τον Μεγάλο Αδελφό

Το 30% των (απελπισμένων) χαζών αμερικανών ελπίζει σε πραξικόπημα Σύμφωνα με δημοσκόπηση της (καθεστωτικής) YouGov, για πολλούς απελπισμένους και χαζούς Αμερικανούς, ένα στρατιωτικό πραξικόπημα, με το οποίο ο στρατός θα ανελάμβανε τον έλεγχο της (διεφθαρμένης) ομοσπονδιακής κυβέρνησης, φαίνεται σαν μια «αναζωογονητική εναλλακτική λύση».

Η έρευνα διαπίστωσε ότι σχεδόν το 1/3 των Αμερικανών θα μπορούσε να υποστηρίξει ένα στρατιωτικό πραξικόπημα στις Ηνωμένες Πολιτείες, ενώ το 41% θα ήταν αντίθετο εκατό δεν θα μπορούσε να φανταστεί υποστηρίζουν ένα τέτοιο γεγονός.
Η έρευνα αποκάλυψε ακόμα ότι. οι Ρεπουμπλικάνοι είναι περισσότερο «φασίστες», αφού το 43% των οπαδών του πραξικοπήματος δηλώνουν Ρεπουμπλικάνοι ενώ οι «Δημοκρατικοί πραξικοπηματίες» είναι μόνο 20%.

Στην ίδια έρευνα, οι χαζοί ερωτώμενοι, επηρεασμένοι από το Χόλυγουντ, απάντησαν κατά το 70% ότι οι (μισθοφόροι και επαγγελματίες) στρατιωτικοί . «θέλουν το καλύτερο για την Αμερική», ενώ μόνο το 12% θεωρεί το ίδιο και για τα μέλη του Κογκρέσου. Το 71% μάλιστα πιστεύει ότι τα μέλη του Κογκρέσου επιδιώκουν μόνο ό, τι είναι καλύτερο για τον εαυτό τους. Η πλειοψηφία, το 55% θεωρεί επίσης ότι οι αστυνομικοί (ομοσπονδιακοί και τοπικοί) κάνουν το καλύτερο που μπορούν για τη χώρα.

ΥΓ. Η δημοσκόπηση δεν ρώτησε τους χαζούς να πουν τη γνώμη τους για τους φιλάνθρωπους τραπεζίτες.

ΠΗΓΉ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ