Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Όλα τα ονόματα και αρχεία που έδωσε ο Φαλτσιανί στους εισαγγελείς - Η παράλληλη “Λίστα Λαγκάρντ” !!! Ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης υπήρξε μέλος της Επιτροπής της Βουλής για τη λίστα Λαγκάρντ, ενώ η μητέρα του ανήκει στην οικογένεια Λαναρά !!!

ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ & ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΖΑΚΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ


Του Κώστα Βαξεβάνη

Στοιχεία που αλλάζουν την έννοια της “Λίστας Λαγκάρντ” παρέδωσε στον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Αθήνας Ηλία Ζαγοραίο και τους Εισαγγελείς Ελένη Τουλουπάκη, Χρήστο Ντζουρα και Γιώργο Καλούδη ο Ερβέ Φαλτσιανί. Τα στοιχεία αυτά τα οποία δεν ήταν εμφανή στη λίστα Λαγκάρντ, αποτελούν επίσης αρχεία της Τράπεζας HSBC και συγκεντρώνουν σε μακροσκελή αρχεία XL, τα ονόματα των ελλήνων που συνδέονται με καταθέτες της λίστας. Ο Φαλτσιανί προχωρά έτσι στην επιβεβαίωση όσων είχε πει το Μάρτιο του 2014 στο HOT DOC, πως κάτω από τη λίστα υπάρχει μια διασύνδεση ατόμων και λογαριασμών που φανερώνει τη λειτουργία ενός σκιώδους τραπεζικού συστήματος που έχει δημιουργηθεί για να κινείται το χρήμα, τις περισσότερες φορές μαύρο.

...συνέχεια ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ