Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣΠαρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

To Ισλαμικό Κράτος φτιάχνει και «ισλαμικό» νόμισμα

Φοβερή «γυριστή» του συνασπισμού του «Σατανά». ΗΠΑ,Ισραήλ, Σαουδική Αραβία, Κατάρ, Τουρκία και Αγγλογάλλοι έβαλαν τον Μπαγκντατί να τυπώσει χρυσό ισλαμικό νόμισμα. Αλλά, επειδή ο Μωάμεθ απαγορεύει στους «Σαλαφί» να ασχολούνται με τον χρυσό, «serche le Juif banquier».
 Το «χαλιφάτο» ανακοίνωσε χθες ότι με τη θέληση του Αλλάχ θα τυπώσει δικά του νόμισματα, σε χρυσό, ασήμι και χαλκό. Θα κοπούν δύο χρυσά, τρία ασημένια και δύο χάλκινα νομίσματα που θα χρησιμοποιούνται στις συναλλαγές στα εδάφη που βρίσκονται υπό τον έλεγχο του Ισλαμικού Κράτους.
Στην ανακοίνωση του Χαλιφάτου τονίζεται ότι έτσι «θα αποφευχθεί η τυραννία του διεθνούς νομισματικού και χρηματοπιστωτικού συστήματος που βασίζεται στη σατανική τοκογλυφία», που, «επιβλήθηκε στους μουσουλμάνους, και οδήγησε στην καταπίεσή τους».
Η απελευθέρωση των μουσουλμάνων έρχεται από τον ισλαμικό χρυσό, αλλά ο «σαράφ Μπασί» του χαλιφάτου, υποχρεωτικά είναι Εβραίος.
Στις φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα το χαλιφάτο στη μία πλευρά των νομισμάτων αναγράφονται οι λέξεις «Ισλαμικό Κράτος», «χαλιφάτο», το βάρος και η αξία του νομίσματος.
Σχολιάζοντας την ανακοίνωση, ο Jimmy Gurule, ένας πρώην υφυπουργός οικονομικών των ΗΠΑ, είπε στο CNN ότι « Το Ισλαμικό Κράτος είναι η πλουσιότερη τρομοκρατική οργάνωση που γνώρισε ποτέ», και τόνισε ότι «αυτά τα χρήματα πρέπει να μπουν κάποια στιγμή στο χρηματοπιστωτικό σύστημα», οπότε το Αμερικανικό Υπουργείο Οικονομικών, « θα πρέπει να στρέψει την προσοχή του στις τράπεζες του Κατάρ και του Κουβέιτ, που μπορεί να είναι οι αποδέκτες και οι διαχειριστές των χρημάτων της ΙΚΙΛ».
Κύρια πηγή εσόδων του Ισλαμικού Κράτους, (εκτός από τις χορηγίες), είναι το πετρέλαιο που εξάγει από τις πετρελαιοπηγές που έχει καταλάβει.
Ο Διεθνής Οργανισμός Ενέργειας (IEA), σε έκθεση του τον Οκτώβριο υπολόγισε το Χαλιφάτο αντλεί περίπου 80.000 βαρέλια την ημέρα και ότι εισπράττει πάνω 2 εκατομμύρια δολάρια την ημέρα από τις παράνομες πωλήσεις του κλεμμένου ιρακινού και συριακού πετρελαίου.
Το λαθραίο πετρέλαιο αγοράζεται από τους τοπικούς εμπόρους και διακινείται μέσω Τουρκίας και φτάνει και στην Ευρώπη.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ