Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣΚυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

Βαρθολομαίος και Πάπας προωθούν την Πανθρησκεία τού Αντιχρίστου !!! Ποιός έχει τό "πάνω χέρι;"

Σε επιστροφή στη Συμφωνία της Φερράρας – Φλωρεντίας και στην Ένωση των δύο μεγάλων Εκκλησιών της Χριστιανοσύνης, της Ορθόδοξης και της Καθολικής, θέλει να προχωρήουμε ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος σε συνέντευξή του στην αυστριακή εφημερίδα «Κουρίρ» Σε σχέση με το Σχίσμα του 1054, ο κ. Βαρθολομαίος σημειώνει πως...
Η συνέχεια εδώ
καί ΕΔΩ
 ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΝΩ ΧΕΡΙ;
 ¨Οπως λέει η "γλώσσα τού σώματος:
"¨οταν δύο ηγέτες στέκονται πλάι-πλάι γιά τίς φωτογραφίες τών ΜΜΕ, εκείνος πού στέκεται στά αριστερά τής εικόνας , δείχνει στούς θεατές ότι έχει μιά κυριαρχική πρωτοβουλία  απέναντι στόν άλλον. Αυτό συμβαίνει επιεδή είναι ευκολότερο νά αποκτήσουν τό πάνω χέρι όταν ανταλλάσσουν χειραψία, κάνοντας αυτόν πού βρίσκεται  στά  αριστερά τού φωτογράφου νά φαίνεται πώς έχει τόν έλεγχο. "
Προσέχτε τόν Πάπα πού έχει τό πάνω χέρι , χαρακτηριστικό επιβολής στόν Βαρθολομαίο. Επίσης έχει πιάσει τόν βραχίονα του μέ έναν τρόπο πού δηλώνει ότι θέλει νά τόν υποτάξει. Προσέχτε δέ καί τόν Βαρθολομαίο πού στέκεται μέ σκυμμένο τό κεφάλι. Μιά φωτογραφία , χίλιες λέξεις. 


1 σχόλιο:

  1. Υποψιάζεται κανείς ποιά είναι εκείνη η Δύναμη και, κυρίως, με ποιά Απειλή βάζει, τους αιωνίους μονομάχους, τους Εκπροσώπους του Αληθινού Θεού επί της γης - για λογαριασμό του ο καθένας! - να άρουν το Ιστορικό "σχίσμα" αιώνων, να τα συζητήσουν και με το Ισλάμ, καθώς η Νέα Εποχή δεν επιζητά την καταστροφή των θρησκειών αλλά την Ένωσή τους σε μια κοσμική Πανθρησκεία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ