Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

ΓΙΑΤΙ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΤΩΡΑ ΤΙΣ OFF SHORE ΤΟΥ ΜΠΑΡΜΠΑ-ΓΙΩΡΓΗ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ;

Τυχαίο δημοσίευμα με ημερομηνία 28 Απριλίου 2011, για να δούμε αν όλες αυτές οι δραστηριότητες του Καρατζαφέρη ήταν γνωστές ή όχι στο πολιτικό σύστημα: «Συνεχίστηκε και την Παρασκευή η κόντρα που ξέσπασε μεταξύ του προέδρου του ΛΑΟΣ Γιώργου Καρατζαφέρη και του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, με αφορμή την υπόθεση των υποβρυχίων. Ο Β. Μεϊμαράκης είπε στην ομιλία του στη Βουλή ότι ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ τον πίεζε όσο ήταν ΥΕΘΑ για να παραλάβει τα υποβρύχια κι έβαζε τους βουλευτές του να καταθέτουν σχετικές ερωτήσεις. Σε σημερινές του δηλώσεις ο κ. Μεϊμαράκης έκανε λόγο για «νονούς, λαμόγια και περιθωριακές δυνάμεις που έχουν δυσανάλογη παρέμβαση στο δημόσιο λόγο, σε σχέση με τη δύναμή τους», ενώ ζήτησε τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τη διερεύνηση του ρόλου του κ. Καρατζαφέρη στην υπόθεση των υποβρυχίων».{ διαβάστε ΕΔΩ}

 Διαβάστε καί αυτό:

ΦΡΙΚΤΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ από το Wikileaks: Ο Καρατζαφέρης ζητούσε επαφές με Αμερικανούς και την ΕΒΡΑΙΚΗ κοινότητα και “ΤΥΧΑΙΑ” συνάντηση με Ερντογάν!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ