Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣΠέμπτη 31 Ιουλίου 2014

ΟΙ ΑΤΛΑΝΤΕΣ ΟΦΙΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΤΟΥΣ , ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

  Ο C.W.Leadbeater,μας πληροφορεί ότι, ο κόσμος μας κυβερνάται από μια αδελφότητα Μυστών οι οποίοι αφού έφθασαν στην ένωση με το θείο , παραμένουν στην γή για να καθοδηγούν την ανθρωπότητα. 
Σύμφωνα με τα παραπάνω, η αδελφότητα αυτή , φθάνοντας στην ένωση με τον θεό έγιναν θεοί γι αυτό και έχουν την ικανότητα να παραμένουν στην γή και να μας οδηγούν. 
Λέει μάλιστα πώς: «Κατ’ αρχήν δεν υπάρχει τυχαία ανάπτυξη, αυτή καθοδηγείται αφανώς από σώμα τελειοποιηθέντων ανθρώπων, το οποίο ονομάζεται Μεγάλη Λευκή Αδελφότητα – σώμα το οποίο υπάρχει για να εκτελεί την Βούληση του Λόγου του Ηλιακού μας συστήματος . 
Εργάζεται με έναν μηχανισμό τόσο ευρύ και πολύπλοκο , ώστε από το φυσικό πεδίο δεν μπορούμε να διακρίνουμε παρά ένα μόνο τμήμα της λειτουργίας του …Εξ άλλου η μέθοδος της εξελίξεως είναι κυκλική .»
Λέγετε ακόμη πώς όλες οι θρησκείες του κόσμου έχουν δημιουργηθεί από αυτούς, με σκοπό την καθοδήγηση των ανθρώπων , αλλά ακόμα και το ότι πίσω από κάθε θρησκεία υπάρχει πάντα ένα κρυφό ιερατείο μυστών που γνωρίζει την σύντομη οδό ανάπτυξης έχοντας πρόσβαση σε κρυφές γνώσεις. 
Τι ακόμα να μας πούν για να καταλάβουμε ότι αιώνες επί αιώνων οι λίγοι αυτοί που άλλοτε ονομάζονται θεοί και άλλοτε ιερείς ή πλανητάρχες , είναι αυτοί που κατευθύνουν την ζωή των ανθρώπων πάνω στην γή. 
Είναι αυτοί που κατέχουν την πολιτικοοικονομική δύναμη , αυτοί που κάνουν τους πολέμους, αυτοί που ταράσσουν το πλανητικό κεντρικό σύστημά ανελίξεως της Γής.
Είναι οι αρχαίοι οφίτες Άτλαντες πίσω από κάθε τι που εμποδίζει την αφύπνιση της μνήμης για να κρατούν τον άνθρωπο δέσμιο στην φυλακή που τους έχει εγκλωβίσει την θέληση και τον νού τους .
Όμως ποιών ανθρώπων; Κάποιων συγκεκριμένων ίσως; Κάποιων ουράνιων; 
Γιατί πάνω στην Γή υπάρχουν άνθρωποι και ανθρωποειδή.
Ο Άτλαντας Προμηθέας ήταν ένας από αυτούς που μετάλλαξε το ανθρωποειδή του πλανήτη, τον Νεάτερνταλ, και δημιούργησε τον Κρομανίον. 
Η επιστήμη της ανθρωπολογίας δεν γνωρίζει πώς εξαφανίσθηκε ο Νεάτερνταλ μετά την εμφάνιση του Κρομανίον. Όμως οι μελέτες για το DNA του Νεάτερνταλ αποκαλύπτουν ότι συγγενεύουν με αυτό του χιμπατζή.
Ο μυστικιστής Δαβίδ Γούντ ,αφήνει πολλά υπονοούμενα μέσα από ένα υποθετικό σενάριο μιάς τέτοιας παρέμβασης από ουράνιους επιστήμονες, τους Ελοχείμ. 
Λέει ότι όταν αυτοί ήρθα στο δικό μας πλανητικό σύστημα, πήραν ένα θηλυκό ανθρωποειδή και με τεχνική γονιμοποίηση, βάζοντάς του ουράνιο γονίδιο, δημιούργησαν τέσσερις τέλειους ανθρώπους και έναν ατελή. 
Τον Όσιρη, τον Σέτ , την Ίσιδα και την Νέφθιδα. 
Το ατελή ήταν ό Χόρους. Αυτοί οι τέσσερις , έχοντας την κατάλληλη από τους ουράνιους εκπαίδευση, δημιούργησαν με την σειρά τους, τούς Νεφελείμ .
Από τά σενάρια, που πολύ πιθανών να είναι πράγματι γνώσεις της ανθρώπινης πορείας πάνω στην γή, βλέπουμε ότι ο πόλεμος γίνετε ανάμεσα στο ευγενικό ανθρώπινο γένος και στο μεταλλαγμένο. Είναι ο πόλεμος που γίνονται ανάμεσα στους ανθρώπους του Φωτός και σε αυτούς του Σκότους. 
Ανάμεσα σε αυτούς που το σπέρμα τους είναι ουράνιο και σε αυτούς που το σπέρμα τους είναι χωμάτινο. Ανάμεσα σε αυτούς που πορεύονται προς τα Ηλύσια Πεδία και αυτούς που άγουν προς το αιώνιο Σκότος των Ταρτάρων.
Το σύμβολο του όφεως έχει ταυτισθεί με δύο έννοιες. 
Από την μια, με την ηλεκτρομαγνητική γήινη ενέργεια , την υπό κάτω της Σελήνης , και από την άλλη, με την εσωτερική ενέργεια που διαπερνά τα ‘όντα, και εδρεύει στον κόκκυγα. Όπως μέσα μας κυκλοφορεί η διεγερτική ενέργεια που περνά σαν σε κανάλι την σπονδυλική μας στήλη, έτσι, και η γήινη ενέργεια ώς τελουριακά υπόγεια ρεύματα του πλανήτη, κινούνται υπογείως και δια μέσων διαφόρων κομβικών σημείων, μπορούμε να δούμε να εκτονώνετε ένα συσσωρευμένο μεγάλο μέρος αυτής της δύναμης, όπου , στο σημείο εκείνο πού συμβαίνει , συνήθως υπάρχει και μια πύλη είσοδος στον κάτω κόσμο .
Το σχήμα αυτών των τελουριακών μοιάζει με την κίνηση των όφεων, και στα σημεία όπου υπάρχει τέτοια γήινη ενεργειακή συσσώρευση δημιουργείται επικίνδυνο πεδίο για την υγεία .

Η ελικοειδής αυτή κίνηση της ενέργειας, αναπαριστάνετε από την κίνηση του όφη. 
Δεν είναι τίποτα τυχαίο , ακόμα και το ότι υποσυνείδητα έχει συνδεθεί το φίδι με το ύπουλο και το κακό. 
Το επικίνδυνο αυτό ερπετό ήταν ένας εχθρός του ανθρώπου αφού κινδύνευε από το δηλητηριώδες του δάγκωμα τόσο συχνά, που από την πανάρχαια εποχή του Ορφέα, βλέπουμε τον ποιητή να έχει αφιερώσει σχεδόν σε όλο του το έργο 
« Περί Λίθων», συμβουλές για την αποφυγή δαγκώματος από φίδια. Συγκεκριμένα, αρχίζει λέγοντας, 
«Ο υιός της Μαίας, {ο Ερμής} πού μας παρέχει πολλά ωφελήματα, έδωσε είς τους ανθρώπους δώρον του Διός , ο οποίος αποτρέπει κακόν, ήλθε μεταφέρων αυτό, διά να έχωμεν ένα βέβαιον αμυντικόν μέσον κατά της δυστυχίας». Και τονίζει, «…προς τους συνετούς απευθύνομαι πού έχουν αγαθή καρδιά και πεποίθηση είς τους θεού, με τους ανόητους όμως δεν είναι δίκαιον να ασχοληθώμεν» 
Το δώρο πού φέρνει ο Ερμής , πού αντιπροσωπεύει τον νού, είναι η διά της Επιφύσεως φώτιση και γνώση. 
Προσέχτε όμως πώς αναφέρετε προς τους συνετούς, πού σημαίνει τους ευφυείς και νοήμονες, τους έχοντες Νού, ενώ τους ανόητους τους αποφεύγει. 
Αυτό δηλώνει πώς υπάρχουν δύο είδη ανθρώπων. 
Σε αυτό το δεύτερο ονάνθρωπο θέλουν να συμπεριλάβουν και τους έλλογους νοήμονες μέσω της απενεργοποίησης της Επιφύσεως των , οι εξουσιαστές Οφίτες υποχθόνιοι Άτλαντες.
Το κακό πού εξουδετερώνει το δώρο του Ερμή, είναι ο όφις, η υπογήϊνη ενέργεια του Εωσφόρου. 
«Θα γνωρίσει {ο άνθρωπος} επίσης να σταματήσει το σφύριγμα του δράκοντος, πού βαδίζει κατά γής , και να σβήσει το δηλητήριο των φιδιών πού έρπουν.»
Υπόσχεται δε πώς ο Ερμής {νούς} έχει μέσα στο σπήλαιό του {το κρανίο του εγκεφάλου}, πλείστα δώρα , αθάνατα και αληθινά , «…τά οποία εκτελούν τά πάντα ταχέως, και όποιος επιτύχει αυτά, είναι ημίθεος και ευτυχής.»
Μπορεί δηλαδή να έχει πρόσβαση στο Ελεύθερο Πεδίο Δημιουργίας , πού γίνεται Πύλη Θαυμάτων. ..

Πώς όμως διατήρησαν αυτή την γνώση οι άλλοι, αυτοί που στον κόσμο μας ελέγχουν την ανθρωπότητα και κατευθύνουν την πλανητική μοίρα; 
Πιο πάνω αναφέραμε πώς η Υπόφυση εκφράζετε από το ρήμα «Βλέπω», ενώ η Επίφυση από το ρήμα «Γνωρίζω». 
Με τον τρόπο δηλαδή που όλοι οι άνθρωποι σήμερα λειτουργούν. 
Ο τρόπος που μέσω των υλικών στοιχείων διατηρείται η μνήμη και η γνώση. 
Γιατί όπως μας λέει ο Πλάτωνας, ο Σωκράτης είχε κατηγορήσει την γραφή και τον εφευρέτη των γραμμάτων {που θεωρείται ο Ερμής ο Τρισμέγιστος για τους Αιγυπτίους και ο Παλαμήδης για τους Έλληνες}, γιατί μέσω αυτής διατηρείται μέν η μνήμη της ιστορίας , ενώ από την άλλη χαλαρώνει και χάνετε η εγκεφαλική μας μνήμη. 
Και όπως θα παρατηρήσει ο μελετητής των έργων του Πλάτωνα, αυτό που κάνει ο Σωκράτης με κάθε συνομιλητή του , δέν είναι άλλο από το να ασκεί μέσω του διαλόγου και των ερωτήσεων την τέχνη της Μαιευτικής. 
Δηλαδή να εκμαιεύει την γνώση μέσα από τον καθένα η οποία βρίσκετε εν ύπνω, και με τον τρόπο αυτόν να αφυπνίζετε η ψυχή που διατελεί εν λήθη. 
Και βέβαια δέν αναφερόταν στους χωμάτινους των ατλάντων ανθρώπους, αλλά σε αυτούς που προέρχονται από το θείο πρώτο στοιχείο της δημιουργίας , τους έχοντες επίφυση , καί που μέσω της εσωτερικής μνημικής αφύπνισης θα την ενεργοποιήσουν.

Οι άτλαντες, επί την γή είχαν και έχουν 10 αντιπροσώπους μέσω των οποίων οργανώνουν τα σχέδιά τους με κατεύθυνση των εντολών των 72 υποχθόνιων βασιλέων τους.
Όλοι τους είναι εβραίοι.
Προέρχονται από τους αρχηγούς των 10 φυλών που είχαν εξόριστοι πέρα από την Βαβυλώνα .
Ο πρώτος , ο αρχαιότερος , που είχε έρθει σε συνεργασία μαζί τους, ήταν ο Μωυσής. 
Μυημένος ο Μωυσής στην αδελφότητα του όφεως, απειλεί και κάνει επίδειξη της δύναμής του στους ιερείς της Αιγύπτου, όταν σε φίδι μεταμόρφωσε την ράβδο του μπροστά στον Φαραώ συναγωνιζόμενος τις δυνάμεις του αιγυπτίου βασιλιά. 
Δυνάμεις που φαίνεται να προέρχονται από δύο διαφορετικά , αλλά με ίδιες γνώσεις ιερατεία. 
Συγκεκριμένα, ο Φαραώ Αμένοφις IV, αλλάζοντας το όνομά του σε Ακενατόν, της 18ης δυναστείας ,βασίλεψε στην Αίγυπτο από το 1379 έως το 1362 π.Χ. και έβαλε μπροστά ένα μεταρρυθμιστικό σχέδιο που έσπασε την πολυθεϊστική παράδοση της Αιγύπτου. 
Εγκατέλειψε ή υποβίβασε τους παλιούς θεούς και προσπάθησε να επιβάλλει τη μονοθεϊστική λατρεία του Ατόν, ώς θεού μοναδικού του Ήλιου. 
Το περίεργο είναι ότι την περίοδο της βασιλείας του πατέρα του δεν αναπαριστάνεται μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας. 
Το ασυνήθιστο αυτό γεγονός μπορεί να οφείλεται στην ασθενική φύση και το παράξενο παρουσιαστικό του. 
Το άλλο περίεργο είναι ότι η ανατροφή του, ανατέθηκε στο ιερατείο του Ρα {σύμφωνα με την αιγυπτιακή μυθολογία, ο θεός Ρα ήταν ο δημιουργός των θεών, των ανθρώπων, και του κόσμου} και όχι στο ιερατείο του Άμμωνα, {του Αιγυπτιακού Θεού Ήλιου που ταυτίσθηκε με τον θεό Δία}, παραδοσιακού προστάτη του βασιλικού οίκου. ..

Όταν ορίστηκε διάδοχος, εισηγήθηκε τη λατρεία του Aτόν ως ύψιστου θεού-δημιουργού. Λίγο μετά τον ένατο χρόνο της βασιλείας του έκλεισε τους ναούς των άλλων θεών, εξαπέλυσε σκληρές διώξεις κατά των ιερέων του Άμμωνα και διέταξε τη διαγραφή του ονόματός του, καθώς και της λέξης «θεοί» από όλα τα μνημεία της χώρας. 
Τέλος, προετοιμαζόταν εντατικά το τρίτο στάδιο της μεταρρύθμισης, που περιελάμβανε την απελευθέρωση των δούλων, την κατάργηση των προνομίων των αριστοκρατικών οικογενειών και την απαλλοτρίωση και αναδιανομή της γης. Οι οργανωμένοι Χετταίοι και οι ημιβάρβαρες σημιτικές φυλές της ενδοχώρας οι Χαμπίρι, βρήκαν την ευκαιρία να κάνουν επιδρομή στην πλούσια λεία των ασιατικών κτήσεων της Αιγύπτου. 
Μετά το θάνατό του, ο Aκενατόν χαρακτηρίστηκε «καταραμένος», η πρωτεύουσά του εγκαταλείφθηκε, τα κτίσματά του καταστράφηκαν και το όνομά του διαγράφτηκε από τα επίσημα αρχεία του κράτους.
Οι διάδοχοί του άλλαξαν τα ονόματά τους αντικαθιστώντας την ρίζα Ατόν με την ρίζα Άμμων και κατήργησαν όλα τα μέτρα του προκατόχου τους.
Με τον θάνατό του, το 1317 π.χ., ιδρυτής της 19ης δυναστείας έγινε ο Μινπεχτυρέ Ραμεσού, γνωστότερος ως Ραμσής Α’. Στα χρόνια αυτού του Φαραώ, τοποθετείται και η εκδίωξη των υπολειμμάτων των σημιτικών φυλών από την Αίγυπτο, που μας είναι γνωστή σαν Έξοδος των Εβραίων Το ιερατείο του Ατόν κατόπιν , έδρασε μέσα από την μύηση του Μωϋσή. 
Ο ψυχανάλυσης Ζίγκμουντ Φρόϊντ, είπε για τον Μωϋσή πώς , δεν ήταν εβραίος, αλλά  ήταν ιερέας της θρησκείας του Ατόν,   καί ότι  εξαιτίας αυτού τού  αιγυπτίου που θέλησε να ιδρύσει ένα νέο βασίλειο εκτός Αιγύπτου , οι εβραίοι βρήκαν μια θρησκεία και μια πατρίδα. 
Ακόμα και η επιλογή της Ιερουσαλήμ , ήταν μια θέση γνωστή και επιλεγμένη από την εποχή του Ακενατόν, με σκοπό την εξουσία τριών θέσεων – κλειδιά όπως , η πρώτη στην Συρία με βάση την Ιερουσαλήμ και τον έλεγχο των ασιατικών περιοχών, η δέυτερη στην Αιθιοπία και ή Τρίτη στην θέση Τελ ελ Αμάρνα, λίγα χιλιόμετρα από την Θήβα και την Μέμφιδα. 
Από τά παραπάνω μπορούμε να παρατηρήσουμε πώς όντως δρούσε ένα δεύτερο ιερατείο στην Αίγυπτο από όπου ξεκίνησε η θρησκεία του Ατόν. 
Τα δύο αυτά ιερατεία ήταν , όπως λέει στο «υποθετικό» του έργο ο Δαβίδ Γούντ που αναφέραμε πρίν, προερχόμενα από τους τέσσερις άνθρωπους που δημιουργήθηκαν από τους Ελοχίμ, τόν Όσιρις την Ίσιδα , τόν Σέτ και τήν Νέφθιδα , εκπαιδευμένοι από τους ουράνιους ερχόμενους επιστήμονες, που είχαν χωρισθεί σε δύο δυνάμεις. 
Αυτή του Όσιρη και της Ίσιδας , με την θρησκεία του Άμμωνα , και αυτή του Σέτ και της Νέφθιδας με του Ατόν.
Δέν ήταν δηλαδή ο Μωυσής, παρά το όργανο τους, ο οποίος με νέες εντολές από το ιερατείο του , μαζί με όλους αυτούς τους ταλαίπωρους, περιπλανήθηκαν επί 40 χρόνια στην έρημο. 
Από εκεί και μετά αρχίζουν την δράση τους οι υπό των εντολών των αρχαίων Ατλάντων ώς έρμαιά τους. Έρμαια του Εωσφόρου . ..

Αναζητώντας την φυλετική προέλευση αυτών των δέκα επιχθονίων πού ανέλαβαν τον ρόλο τών επί τήν γή εντολοδόχων των , η έρευνα μάς κατευθύνει στους Εβραίους.
Διατηρείται μια αρχαία ιστορία , σχετικά με τους εβραίους, των εκ των δέκα φυλών που αποτελούσαν το κράτος του Ισραήλ, και οι οποίοι εδιώχθησαν από τον Ασσύριο βασιλιά Ναβουχοδονόσορ , πού έχει σχέση με το τι τους συνέβη κατά την εξορία τους στην έρημο πέρα από την Βαβυλώνα. 
Κατά αρχήν οι Δώδεκα φυλές των εβραίων χωρίσθηκαν σε δύο βασίλεια, αυτό του Ισραήλ που αποτελείτο από τους Δέκα φυλές [οι μετέπειτα Ασκεναζί] με δέκα ιεράρχες αρχηγούς όπως είπαμε , και αυτό του Ιούδα [Σεφαραδίν]στο νότιο μέρος , που ήταν των δύο φυλών, του Ιούδα και του Βενιαμίν. 
Το Ισραήλ αποτέλεσε σημείο αναφοράς ως προς την διαφθορά του και την ανηθικότητα , λόγοι για τους οποίους ο Ναβουχοδονόσορ όταν κατέλαβε την περιοχή δεν έδιωξε τις δύο φυλές , δηλαδή δεν πείραξε το βασίλειο του Ιούδα, αλλά κυνήγησε μόνο αυτούς του Ισραήλ και τον λαό του.  Μαζί μέ τούς 10 βασιλείς τους εξορίσθηκαν στήν έρημο τής Βαβυλώνας .
Αυτό από μόνο του θα μπορούσε να είναι ένα σημάδι ότι κάτι το ιδιαίτερο συνέβαινε με αυτούς και είχαν δημιουργήσει τέτοιο μίσος.
Εκεί, στον τόπο της εξορίας τους , λέγετε ότι, από μυστικά ανοίγματα- περάσματα στην γή, βγήκαν από τον υπόγειο κόσμο διαβολικά βδελύγματα τα οποία ήρθαν σε συμφωνία με τους αρχηγούς – ιερείς του λαού του Ισραήλ. 
Με την υπόσχεση ότι θα τους δώσουν δύναμη και κυριαρχία, και πώς θα γίνουν εξουσιαστές επί όλων των λαών στην Γή , ήρθαν σε συμφωνία, με αντίτιμο να γίνουν τυφλά τους όργανα, να υπακούουν στις εντολές τους , και να υπηρετούν πιστά τους στόχους τους. 
Αυτό η θρησκεία θα το μετέφραζε, πώς έγιναν υπηρέτες του Σατανά και έχασαν την ψυχή τους. 
Σε μεταφυσικό επίπεδο πάλι, θα μπορούσαμε να προσθέσουμε πώς, χάνοντας την θέλησή τους, άφησαν ένα κενό μέσα τους, σαν τα κούφια καλάμια, το οποίο κατέλαβαν οι οντότητες εκείνες του υπογήινου χώρου, που χρειαζόντουσαν σώματα τα οποία θα τους εξυπηρετούν τους σκοπούς τους.
Πέρα από το αν είναι θρύλος , αλήθεια ή ψέμα, το ότι υπάρχει μια τέτοια υπόθεση αφήνει υπονοούμενα για το τι μπορεί να σημαίνει περαιτέρω το θέμα. 
Κατά πρώτον το ότι εκεί στην εξορία τους ήρθαν σε επαφή με κάποιους υπογήινους μπορεί να έχει όντως να κάνει με κάποια φυλή που ζεί σε ένα υπόγειο βασίλειο με την οποία έκλεισαν συμφωνία ότι θα γίνουν τα υποχείριά τους στον πάνω κόσμο. 
Από την άλλη , η πιθανότητα να αποτελούν οι ίδιοι οι δέκα αρχηγοί τους , αντιπροσωπευτικά πρόσωπα, εντολοδόχοι , των Ατλάντων . 
 
... Οι Άτλαντες , δεν ξέχασαν ποτέ την ήττα τους από τους Έλληνες, και δεν έπαψαν ποτέ να επιδιώκουν την διάνοιξη μιάς νέας Στύγας πού θα τους οδηγήσει στον ουράνιο Όλυμπο.Ο  ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ