Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣΤετάρτη 9 Ιουλίου 2014

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΝΤΙ ΕΝ ΕΕΙ(DNA) ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗ 4η ΠΥΚΝΟΤΗΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ!

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ,
 ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ  ΝΤΙ ΕΝ ΕΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΒΑΣΗ   ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗ 4η ΠΥΚΝΟΤΗΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ!
ΤΟ ΝΤΙ ΕΝ ΕΕΙ, ΕΙΝΑΙ Η ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΜΑΣ ΠΟΡΕΙΑΣ, ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΑΠΟ  ΚΟΣΜΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ!
TO NTI EN EI , ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟ ΠΛΑΝΗΤΗ,  ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΝΤΙ ΕΝ ΕΕΙ.
 ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ ΒΡΙΣΚΟΥΝ
OI ΡΩΣΣΟΙ, ΕΞΕΤΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΝΤΙ ΕΝ ΕΕΙ , ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΗΧΟΥ. (SONAR BASED TRACKING SYSTEM).
        
ΤΟ ΝΤΙ ΕΝ ΕΕΙ , ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΓΕΝΝΕΤΙΚΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΤΟΥ ΒΙΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΑΣ.

ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΧΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ ΣΑΝ ΟΝΤΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ, ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ  ΛΕΞΕΙΣ, ΣΚΕΨΕΙΣ, ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΜΑΣ ΒΙΩΝΟΝΤΑΙ.ΤΑ ΜΙΤΟΧΟΝΔΡΙΑ, KAI  ΤΟ ΝΤΙ ΕΝ ΕΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΧΉ ΣΧΕΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.(Το μιτοχόνδριο είναι κυτταρικό οργανίδιο, το οποίο περιβάλλεται από διπλή μεμβράνη. Μιτοχόνδρια απαντούν μόνο στα ευκαρυωτικά κύτταρα και αποκαλούνται συχνά "εργοστάσια του κυττάρου", επειδή τα ένζυμά τους διενεργούν τα στάδια του αερόβιου μεταβολισμού τα οποία αποδίδουν ενέργεια.)
ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑ ΧΤΙΖΕΤΑΙ ΟΛΙΚΑ.
ΚΑΘΕ ΚΥΤΤΑΡΟ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΝΑ ΞΑΝΑΧΤΙΖΕΤΑΙ , ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ, ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΗ  ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ  ΓΕΝΝΕΤΙΚΗΣ ΜΟΡΦΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΤΥΠΟΥ.

ΕΧΟΥΜΕ 12 ΕΛΙΚΕΣ ΝΤΙ ΕΝ ΕΕΙ,  ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΜΟΝΟ  ΟΙ 2!

ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΠΤΥΧΘΕΊ ΤΟ ΝΤΙ ΕΝ ΕΙ, ΑΠΟ 12 ΕΛΙΚΕΣ  ΣΕ 2-3, ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΙΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ " Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ"! 
ΕΝΑ ΒΙΩΜΑ ΤΗΣ  ΞΑΝΑ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ,  ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ!

 ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ 2 ΕΛΙΚΕΣ , ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ 3 ΕΛΙΚΕΣ!
 ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΠΟ ΤΗ 3 ΠΥΚΝΟΤΗΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΔΗΣ (ΖΩΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ),   ΣΤΗ   3-4 ΠΥΚΝΟΤΗΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΚΑΙ  ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ(ΜΑΤΡΙΞ)!
ΤΟ ΝΤΙ ΕΝ ΕΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΖΩΝΤΑΝΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ, ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΨΟΥΝ ΣΤΗ ΓΗ!

ΜΙΑ ΑΠΟΘΗΚΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΚΡΙΣΜΕΣ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΩΝ  ΣΤΟΙΧΕΙΑΚΩΝ ΔΕΣΜΩΝ ΜΑΣ, ΤΗΣ ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ, ΕΝΟΡΑΤΙΚΗΣ , ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ, ΘΕΜΕΛΙΩΔΗΣ  ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ  "ΜΝΗΜΗΣ" ΜΑΣ!    ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ Η ΚΟΣΜΙΚΗ  ΙΔΕΑ ΟΤΙ ΚΙΝΟΥΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΓΗΙΝΗ, ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΚΟΣΜΙΚΗ ΖΩΝΤΑΝΗ  ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ
ΠΡΟΕΚΤΕΙΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟ ΝΤΙ ΕΝΕ ΕΙ ΜΑΣ, ΣΕ  ΑΚΑΣΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ!    ΔΥΟ  ΕΛΙΚΕΣ, ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΑΚΑΣΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΦΑΣΜΑΤΩΝ ΦΩΤΟΣ!

ΕΝΑΣ ΙΔΙΑΙΑΤΕΡΟΣ ΚΛΑΔΟΣ, ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΑΚΑΣΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ, ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗΣ ΕΜΠΕΡΙΩΝ  ΤΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ-ΑΣΤΡΙΚΩΝ-ΚΑΤΩΤΕΡΩΝ ΝΟΗΤΙΚΩΝ ΠΕΔΙΩΝ

ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΜΕ ΤΑ ΑΚΑΣΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ ,ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗΣ ΕΜΠΕΡΙΩΝ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΟΥ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟΥ,,  ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ,ΨΥΧΙΚΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΠΕΔΙΟΥ.

ΤΟ ΝΤΙ ΕΝ ΕΕΙ   ΤΕΛΙΚΩΣ-ΟΛΙΚΩΣ     ΘΑ ΑΝΑΚΛΑ    ΟΛΗ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ!

ΤΟ ΝΤΙ ΕΝ ΕΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ, Η ΘΥΡΑ, ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΕΙΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΠΕΔΙΟ.

ΟΤΑΝ ΕΝΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ-ΑΣΤΡΙΚΟ-ΚΑΤΩΤΕΡΟ ΝΟΗΤΙΚΟ, ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ, ΤΟΤΕ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΛΑΔΙ, ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΥ ΝΤΙ ΕΝ ΕΕΙ.

ΤΟ ΝΤΙ ΕΝ ΕΕΙ ΘΑ ΠΑΞΕΙ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ, ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΜΦΑΣΗ ΠΑΝΩ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ, ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΑΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΛΟΓΩ ΔΙΑΣΠΑΣΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗς ΜΑΣ.

ΟΣΟ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ, ΚΑΙ ΤΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΗΣ, ΤΟ ΝΤΙ ΕΝ ΕΕΙ ΘΑ ΕΝΡΓΟΠΟΙΕΙ ΤΙΣ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΟΚΤΑΒΕΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙ ΤΟ ΦΟΡΕΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΗ ΤΑΞΗ!
ΤΩΡΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΣΤΟ ΝΤΙ ΕΝ ΕΕΙ , ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ, ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ, ΩΣΤΕ ΜΟΛΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΔΟΝΗΣΗ, ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΝΤΙ ΕΝ ΕΕΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Η ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ!
ΑΝ ΕΜΕΙΣ ΤΑΞΙΔΕΥΑΜΕ ΣΤΑ ΑΣΤΡΑ, ΤΟ ΝΤΙ ΕΝ ΕΕΙ ΜΑΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΑΝΑΠΤΥΓΜΕΝΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ ΤΩΝ ΟΚΤΑΒΩΝ ΤΩΝ ΕΚΠΟΜΠΩΝ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΑΣΤΡΩΝ.

ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΗΜΑΙΝΕ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ, ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟ IQ, ΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ,   ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΕΚΠΟΜΠΩΝ ΤΩΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΚΥΜΜΑΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΣΤΡΑ!
ΕΔΩ ΚΑΤΑΝΟΟΥΜΕ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΜΥΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΑΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ!
ΑΚΡΙΒΩς ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΥΠΗΡΧΕ Η "ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ" ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ, ΟΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣΕ "ΑΠ ΕΞΩ" ΤΙΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΑΥΤΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΑΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΎ ΜΑΣ!
ΤΩΡΑ ΑΦΗΝΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΑΥΤΕς ΟΙ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΝΤΙ ΕΝ ΕΕΙ, ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΔΗ, (ΕΝ ΜΕΡΗ , ΟΧΙ ΟΛΙΚΑ ΑΚΟΜΑ), ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ,ΔΗΛΑΔΗ ΠΙΟ ΑΙΘΕΡΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΕΝΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΓΗ,
 ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΑΣ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΟΣΜΙΚΟΙ ΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ, ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΞΩ ΓΗΙΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥΣ, ΣΤΗΝ ΕΞΕΛΙΚΤΙΚΗ ΜΑΣ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΑΣ!
ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΟ ΟΝ, ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΩΝ ΗΛΕΚΡΟΜΑΗΝΗΤΙΚΩΝ ΠΕΔΙΩΝ ΑΠΟΚΟΠΗΣ ΠΟΥ ΒΙΩΣΑΜΕ ΤΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ
ΕΠΑΝΕΡΣΑΡΚΩΣΕΩΣ ΣΤΗ 3 ΠΥΚΝΟΤΗΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ!

ΕΙΡΗΝΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ