Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣΚυριακή 13 Ιουλίου 2014

ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ ΑΛΗΤΕΣ, ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΙΤΕ ΖΩΕΣ;;;;;;;;

Ιδιωτικές εταιρίες για την εξολόθρευση των αδέσποτων ετοιμάζει η κυβέρνηση ! 


Θυμάμαι τον Χάρβεϋ Καϊτέλ, ηθοποιό διεθνούς φήμης, που ήλθε πριν λίγα χρόνια  στην Αθήνα και δήλωσε πως εντυπωσιάσθηκε από τα αδέσποτα σκυλιά  στους δρόμους, που κάποτε περίμεναν υπομονετικά να ανοίξει το «πράσινο» για να περάσουν στις διαβάσεις….
Θυμάμαι μια εμπειρία στο παλιό Δυτικό Αεροδρόμιο του Ελληνικού, που καταχώρησα μάλιστα στο.... βιβλίο μου «Κατά φαντασίαν ιπτάμενος» : Ήταν η εμπειρία τριών αδέσποτων σκυλιών, που σε ένα πολύ κρύο καιρό  της δεκαετίας του 90 μπήκαν μέσα στην αίθουσα αναχωρήσεων του αεροδρομίου και παρέμεναν εκεί, χωρίς να παρενοχλούνται από ΚΑΝΕΝΑ…
Και τώρα έρχεται η πληροφορία ότι  η... «διαχείριση των αδέσποτων θα δοθεί σε ιδιωτικές εταιρείες (σ.σ. αυτό που έγινε και στο Σότσι της Ρωσίας κατά τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες), με τις οποίες προφανώς κάποιοι δήμοι θα θέλουν πολύ να συνεργαστούν, για να απαλλαγούν από το πρόβλημα..»
Μακάρι η ρύθμιση να προσκρούσει σε ζητήματα κόστους….
Ή ακόμη καλύτερα, μακάρι να προσκρούσει στις διαμαρτυρίες ζωοφιλικών οργανώσεων, ζωόφιλων και γενικώς ανθρώπων με αισθήματα….
Μακάρι ο καθένας να  κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του…

Y.Γ  Να συνταχθούμε όλοι με την
 
 ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ