Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Κυριακή 27 Ιουλίου 2014

"Η οικογένεια ως συνταγματικώς προστατευόμενο αγαθό" (video)



Δείτε την ενδιαφέρουσα ομιλία του κ. Β. Νικοπούλου (πρώην Προέδρου του Αρείου Πάγου) με θέμα: "Η οικογένεια ως συνταγματικώς προστατευόμενο αγαθό", που έγινε στις 20 Ιουλίου 2014 στην Ι.Μ. Οσίου Αρσενίου του Καππαδόκου (Χαλκιδική)


 
 
 
Πρόσφατα εκδόθηκε το βιβλίο του κ. Νικόπουλου με τον τίτλο «Αγαπημένο μου… Σύνταγμα ή αντισυνταγματικοί παραλογισμοί – Η αλήθεια για την σημερινή αντισυνταγματική κατάσταση της Ελλάδας», εκδόσεις ΑΡΜΟΣ. Εκεί ο κ. Νικόπουλος τονίζει ότι η Κυβέρνηση λειτουργεί ως εντολοδόχος της Τρόϊκας ενώ η Ιστορία “δεν θα συγχωρήσει ποτέ το κατάπτυστο ΝΑΙ στους οικονομικούς εισβολείς”. Τέλος, σημειώνει ότι πρώτη φορά στην ιστορία του τόπου, το Σύνταγμα έγινε κουρελόχαρτο.


Άλλο ένα ενδιαφέρον βίντεο με τον κ. Νικόπουλο σχετικά με το αν το Σύνταγμα επιτρέπει την ίδρυση Τμήματος Μουσουλμανικών Σπουδών στην Θεολογική Σχολή του Α.Π.Θ., είναι το παρακάτω:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ