Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣΠέμπτη 24 Ιουλίου 2014

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Η εκτόξευση του φονικού βλήματος από το BUK-M1 της ουκρανικής συστοιχίας!

ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙ Ο ΡΩΣΙΚΟΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΣ

Το  βίντεο-μοναδικό ντοκουμέντο που δόθηκε στη δημοσιότητα και κυκλοφόρησε μόλις πριν λίγο, δείχνει την εκτόξευση του φονικού βλήματος του ουκρανικού BUK-M1 που κατέρριψε τη μοιραία πτήση MH17 της Malaysian Airlines στις 17 Ιούλιου, οδηγώντας σε τραγικό και άδικο θάνατο 298 αθώους ανθρώπους και την ανθρωπότητα ολόκληρη σε πένθος.
Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι το δορυφορικό πλάνο είναι ακριβώς το ίδιο με τις φωτογραφίες που δημοσίευσαν προ ημερών οι ρωσικές αρχές, καταδεικνύοντας τις ουκρανικές συστοιχίες BUK-M1 οι οποίες βρίσκονταν παραταγμένες διάσπαρτες στην επαρχία του Ντονέτσκ. 
Οι ρωσικές αρχές, προφανώς, είχαν στην κατοχή τους και το παρακάτω βίντεο ως αποδεικτικό στοιχείο για την ενοχή της Ουκρανίας και των δυτικών υποστηρικτών τους, όμως δεν βιάστηκαν να προκαλέσουν εντυπώσεις, δεδομένου ότι, μέχρι προχθές, οι ΗΠΑ δήλωναν ότι θα φανέρωναν και εκείνες με τη σειρά τους στοιχεία της κατοχής τους, ενοχοποιητικά για τους ρωσόφωνους υποτίθεται. 

Εφόσον από χθες, οι ισχυρισμοί αυτοί καταρρίφθηκαν πανηγυρικά, όταν οι αμερικανικές αρχές, χωρίς κανένα στοιχείο (που να ενοχοποιεί τους ρωσόφωνους, διότι την ενοχή των Ουκρανών ούτως ή αλλως την γνωρίζουν και την κρύβουν) στη διάθεσή τους, δήλωσαν επισήμως ότι δεν γνωρίζουν ποιος κατέρριψε το αεροπλάνο και επομένως μονάχα εικασίες και προβοκατόρικες κατηγορίες εναντίον της Ρωσίας μπορούν να κάνουν, σήμερα έρχεται στην επιφάνεια το παρακάτω μοναδικό ντοκουμέντο από ανώνυμη πηγή.
Δείτε το  βίντεο με την εκτόξευση του φονικού πυραύλου, όπου η ομοιότητα των πλάνων του βίντεο με τις δορυφορικές φωτογραφίες που έδωσαν στη δημοσιότητα οι ρωσικές αρχές με τα ουκρανικά BUK-M1, μιλά από μόνη της...
 
Πηγή
από

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ