Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣΠαρασκευή 11 Ιουλίου 2014

Ελευθέριος Συναδινός: Κράτος «δικαίου» και η αθλιότητα συνεχίζεται!

Ελευθέριος Συναδινός: Κράτος «δικαίου» και η αθλιότητα συνεχίζεται!

Επιστολή του Ευρωβουλευτή της Χρυσής Αυγής, Στρατηγού Ελευθέριου Συναδινού σχετικά με την παράνομη προφυλάκιση του εκπροσώπου Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη.


Είναι προφανές ότι οι "άρχοντές μας" ετοιμάζουν εκλογές αλλά τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής τους χαλάνε τα σχέδια. Άλλη μια προφυλάκιση λοιπόν ενόψει πιθανών εκλογών. Στόχος τους η αποδυνάμωση ή και η διάλυση του κόμματος.

8 συνολικά βουλευτές της τρίτης πολιτικής δύναμης προφυλακισμένοι. Ο βουλευτής Ηλίας Κασιδιάρης για κατοχή 2 κυνηγετικών όπλωναντιμετωπίζει την κατηγορία της διακεκριμένης οπλοκατοχής με σκοπό τη διάθεση σε εγκληματική οργάνωση και προφυλακίζεται. Ζούμε ένα πρωτοφανές για την ιστορία μας πολιτικό και δικαστικό πραξικόπημα που μόνο οι δούλοι των σοβιέτ θα μπορούσαν να μας διηγηθούν κάτι αντίστοιχο από το σιδηρούν παραπέτασμα.

Κι όμως σήμερα στην Ελλάδα της συγκυβέρνησης, δικαστικοί εκτελούν διατεταγμένη υπηρεσία συνδέοντας το όνομά τους με σταλινικές τακτικές. Καμία αναφορά στην κατάλυση των δημοκρατικών θεσμών από τα υπόλοιπα κόμματα. Παρόλο που διαπρεπείς συνταγματολόγοι της Ελλάδας, και νυν Ευρωβουλευτές του Σ.Υ.Ρ.Ι.Ζ.Α., είχαν δημοσίως και επανειλημμένως ταχθεί εναντίον της δίωξης των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, κυρίως λόγω του τρόπου και της αιτίας για την οποία αυτή πραγματοποιήθηκε, εντούτοις το κόμμα στο οποίο ανήκουν εντός του Ελληνικού Κοινοβουλίου ψήφισε υπέρ της άρσης της ασυλίας του Γενικού Γραμματέα και των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, καθώς και της διακοπής της κρατικής χρηματοδότησης προς αυτήν.

Η προαποφασισμένη αυτή καθολική υπερψήφιση των πρωτοφανών αυτών μέτρων αποδεικνύει περίτρανα ότι πρόκειται για πολιτική δίωξη. Για στοχευμένη δίωξη ιδεών, για μία κατάφωρη παραβίαση των αρχών του κράτους Δικαίου.

Οι εναπομείναντες βουλευτές στο Ελληνικό Κοινοβούλιο και οι τρεις ευρωβουλευτές αποτελούν τη μόνη ελεύθερη φωνή που έχει απομείνειΠλέον σηκώνουμε ένα ασύγκριτα μεγαλύτερο βάρος, που όμως δεν διστάζουμε σε καμία περίπτωση να επωμιστούμε. Ο ρόλος μας είτε εντός είτε εκτός συνόρων ξεπερνά τα φαινομενικά μας καθήκοντα. Είμαστε όμως συνηθισμένοι στα δύσκολα.

Συνεχίζουμε!


 Χρυσή Αυγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ