Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣΠαρασκευή 18 Ιουλίου 2014

Ο Αντικαπιταλισμός των Σοβιέτ και το IMF (ΔΝΤ)

Η συμφωνία του Bretton Woods το 1945 δημιουργούσε Διεθνείς Τράπεζες και το γνωστό IMF (ΔΝΤ) υπό την αιγίδα των ΗΠΑ με συμφωνία ότι οι καταθέσεις να γίνονταν σε χρυσό ή δολάρια... δηλαδή οι ΗΠΑ θα μάζευαν και χρυσό και θα έκαναν το δολάριο κεντρικό νόμισμα... και όποιος κατάλαβε κατάλαβε...
Για να δούμε τι σχέση μπορεί να έχει με όλα αυτά η κλειστή και αντιΤραπεζική και αντιΚαπιταλιστική κατά τα άλλα Σοβιετική Ένωση:

Κάντε κλικ ΕΔΩ για να δείτε το ΦΕΚ σε PDF


1200+125+125+60= 1510 εκατ. δολάρια οι Κομμουνιστικές χώρες...

Επίλογος:
Υποτίθεται ότι ο Κομμουνισμός ήταν ένα κλειστό σύστημα πολιτειακό και οικονομικό, ότι δεν είχε σχέσεις με Τράπεζες και Καπιταλισμό κτλ...Τώρα έχουμε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα αυτών που βγαίνουν στα κανάλια και καταδικάζουν το ΔΝΤ έχοντας κάνει σημαία προεκλογικών εκστρατειών το αντιμνημόνιο... Μοιάζει με το παραμύθι ότι οι Κομμουνιστές ήταν αντιΝαζί, αλλά αποκρύπτουν ότι όταν ο Έρμπαχ έδωσε το τελεσίγραφο τον Απρίλιο του 1941 οι Κομμουνιστές ήταν σύμμαχοι των Ναζιστών και ότι οι Ναζί λίγο αργότερα έβγαλαν από τις φυλακές της ακροΝαυπλίας κομμουνιστές κρατούμενους από το καθεστώς Μεταξά... ουδέν κρυπτόν υπό τον Ήλιον...
Αν εξετάσουμε δε και το ποιοι τραπεζίτες χρηματοδότησαν τους Μπολσεβίκους και ποιες οι σχέσεις αυτών των Τραπεζιτών με την Παγκόσμια Τράπεζα το ΔΝΤ θα καταλάβουμε πολλά.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ