Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣΠαρασκευή 18 Ιουλίου 2014

ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑ!!!Θέλει καταβάθος εκλογές ο Αλέξης;; Όχι, βέβαια. Το άτομο θέλει πρώτα ξεπούλημα και μετά εκλογές. Πως αλλιώς θα γίνει Νομάρχης;; Πως αλλιώς θα ντυθεί καρνάβαλος επαναστάτης των φτωχών;;  Ο ρόλος της ψευτοαριστεράς είναι να ολοκληρωθεί το σχέδιο των τοκογλύφων του Σαμαρά....για την ανοιχτή κοινωνία της καθυστέρας.........Ξέρεις τι είναι φίλε αναγνώστη να είσαι manager σε μια ιδιωτική ανώνυμη εταιρεία με το όνομα Ελλάδα;;; Μηδέν ευθύνες.....Ακόμα και βλάκας να είσαι, μηδέν ευθύνες θα έχεις. Οι διαπλεκόμενοι θα τρίβουν τα χέρια τους από χαρά. Οι λαθρομετανάστες θα έχουν άλλον αέρα......Τους κάνει "οικονομία" ο "μετανάστης" και  φροντίζει η οικονομία να γίνεται μόνιμη.... μιλάμε για επιχείρηση με καθαρά κέρδη.  Άδικα αγάπησε ξαφνικά τους λάθρο ο Σόρος;; Όχι, βέβαια....Ο σταλινικός Μπόμπολας;; Ο μνημονιακός βενιζελικός Ψυχάρης που δεν περνά μέρα χωρίς να βλέπει φασίστες;; O πατριδοκάπηλος Άδωνις; Άδικα μιλά για φασισμό το ΚΚΕ;;; Το ΚΚΕ  της νέας τάξης που είναι από τους καλύτερους υπαλλήλους του Σιωνισμού και του Αμερικανισμού.!!! Η πρώτη γραμμή άμυνας των δοσίλογων και των μνημονίων είναι το ΚΚΕ, μήπως ξεχάσαμε τα πρόσφατα γεγονότα του 2011 στην πλατεία Συντάγματος, που το ΠΑΜΕ έσπασε στο ξύλο κυριολεκτικά τους διαδηλωτές που «ξελαρυγγιάστηκαν» για να φωνάζουν ότι μέσα στη βουλή πραγματοποιείται προδοσία;;;;

  Ιδεολογικό καθήκον είναι για τον  σταλινικό Τσίπρα το ξεπούλημα.... Και δεν χρειάζεται να τρέχει κανείς στους "αγώνες". Μίλησες λ.χ. για εργασιακά δικαιώματα και για εκμετάλλευση των εργαζομένων; Τόλμησες να μιλήσεις για πατρίδα; Για ανεργία;; Για χαράτσια;; Είσαι οπαδός της χρυσής αυγής....και αν είσαι άτυχος ετοιμάσου για φακέλωμα. Όλα αυτά τα ξέρει ο Αλέξης...Μας βάζουν να ψηφίζουμε για να νομίζουμε ότι έχουμε Δημοκρατία και για να "νομιμοποιούν" τις αυθαιρεσίες τους. Εσείς, σου λέει, μας επιλέξατε… Και με το δημοψήφισμα, αν κι έχω την εντύπωση πως είναι λίγο διαφορετική περίπτωση, ισχύουν τα ίδια. ....Ότι λένε και δήθεν υποστηρίζουν είναι για να ικανοποιήσουν να κρατήσουν την πελατεία τους…………πελατεία ίσον ΕΣΕΙΣ και οι ΑΛΛΟΙ που τους ακολουθούν. Είναι πραγματικά θλιβερά αυτά που συμβαίνουν και θα συμβούν, αλλά προσωπικά νιώθω μια πικρή ικανοποίηση.   

ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑ!!!

photo έσχατη γραμμή ανασχέσεως

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ