Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Σε ποιον ανήκει το rutube.ru που ανέβασε το βίντεο Μπαλτάκου; Στην Gazprom!


Σε ποιον ανήκει ο ιστότοπος rutube.ru που ανέβασε χθες τo βίντεο-σοκ με την συνομιλία Μπαλτάκου-Κασιδιάρη και έχει αλλάξει τις εσωτερικές πολιτικές ισορροπίες βάζοντας φωτιά στο πολιτικό σκηνικό;
Σε κάποιον που πολύ θα ήθελε να βάλει μια τέτοια φωτιά: Ανήκει στην Gazprom Media, θυγατρική του κολοσσού Gazprom, μια εταιρεία εξίσου κολοσσός στην Ρωσία, που ελέγχει δεκάδες εφημερίδες, ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς.
Το οποίο rutube.ru έχει απαγορευθεί σε πολλές χώρες της Δύσης, όπως επίσης είναι και μπλοκαρισμένο από το facebook.com (έτσι για να παίρνουμε μια γεύση του παγκόσμιου media παιχνιδιού. Γιατί οι Αμερικανοί "πηδάνε" μέχρι εκεί πάνω αν κάποιος τους απαγορεύσει το twitter ή το youtube. Αν πρόκειται οι ίδιοι να απαγορεύσουν το rutube.com δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα δημοκρατίας!).
Πώς να ξεχάσει ο επικεφαλής της Gazprom Aλεξέϊ Mίλερ ότι πέρσι είχε έρθει δύο φορές στην Ελλάδα σε διάστημα ενός μηνός (για πρώτη φορά που μετακινείται τόσο συχνά στην ίδια χώρα ο Ρώσος μεγιστάνας σε μία χώρα) και είχε συναντηθεί με τον Α.Σαμαρά προκειμένου να του αποσπάσει την υπόσχεση ότι θα γίνει το deal με την ΔΕΠΑ.
Κι ενώ είχε αποσπάσει την υπόσχεση του πρωθυπουργού, λίγο αργότερα έλαβε το "κόκκινο φως". Και ο Α,Μίλερ δεν φημίζεται για την αφέλειά του ή για την ασθενή του μνήμη.
Έτσι ή αλλιώς η Ρωσία έχει αρκετούς ανοικτούς λογαριασμούς με την κυβέρνηση Σαμαρά, καθώς λίγες ημέρες μετά την έκπτωση κατά 15% στην τιμή του φυσικού αερίου, η ελληνική κυβέρνηση διά του Ε.Βενιζέλου προχώρησε σε "βαριές" δηλώσεις κατά ττης ρωσικής κυβέρνησης στην οποία απέδωσε όλη την ευθύνη για την ουκρανική κρίση και επισκεπτόμενος το Κίεβο, συναντόμενος με τον Ουκρανό "πρόεδρο" Τουρτσίνοφ και τους νεοναζιστές του Κιέβου.
Μην ξεχνάμε και την επιστολή του Ρώσου καθηγητή και συγγραφέα Αλεξάντερ Ντούγκιν, ενός από τους πλέον στενούς συμβούλους και «κατηχητές» του Ρώσου προέδρου Πούτιν στην έννοια του «Ευρασιατισμού» στο νυν φυλακισμένο γ.γ. ττου Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, Νίκο Μιχαλολιάκο. Στην επιστολή του ο Α.Ντούγκιν, αναφέρεται με τα καλύτερα λόγια στις γεωπολιτικές προσεγγίσεις και θέσεις του κόμματος και ζητεί να ανοίξει ένα δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ του κόμματος και του think tank που έχει ιδρύσει ο ίδιος στην Μόσχα.
Είναι η δεύτερη φορά μετά το κρατικό ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων που είχε μεταδώσει τα περί συλλήψεων "ριζοσπαστών πολιτικών" που η ρωσική πλευρα εμφανίζεται να συμπαραστέκεται στο κόμμα του Λαϊκού Συνδέσμου και προσωπικά στον Ν.Μιχαλολιάκο.
Ο καθηγητής Ντούγκιν, γεννημένος το 1962 είναι ένας από τους πλέον γνωστούς πολιτικούς σχολιαστές και θεωρητικούς της ιστορίας των ιδεών της Ρωσίας.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ