Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ εμπλέκει η Χρυσή Αυγή


4ada
Ο ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται να μπαίνει τώρα στο στόχαστρο της Χρυσής Αυγής.
Ήδη κυκλοφορεί φήμη ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης έχει στα χέρια του βίντεο για τον Στάθη Παναγούλη ενώ και ο Ηλίας Παναγιώταρος έκανε δηλώσεις κι εμπλέκει σε βίντεο τον Νίκο Βούτση.
Σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούν ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης εμπλέκει τώρα το όνομα του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Στάθη Παναγούλη ως συνομιλητή του σε βίντεο στο πλαίσιο συνομιλίας της οποίας το περιεχόμενο είναι σχετικό με τη δίωξη των βουλευτών και στελεχών της Χρυσής Αυγής. Σε αυτό φέρεται ότι ο κ. Παναγούλης άφηνε ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπερασπιστεί τα μέλη της Χρυσής Αυγής στην περίπτωση που ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έβαζε θέμα «κομματικής πειθαρχίας». Ήδη το περιβάλλον του Στάθη Παναγούλη διαψεύδει μετά βδελυγμίας ότι έχει γίνει τέτοια συζήτηση με μέλη της Χρυσής Αυγής.
Την ίδια ώρα άλλο ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Παναγιώταρος σε δηλώσεις του σε τηλεοπτικό κανάλι κατονομάζει τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Βούτση ως υποτιθέμενο συνομιλητή του.
Άμεση ήταν η αντίδραση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος αρνήθηκε οποιαδήποτε σχέση και συνομιλία με στελέχη της Χρυσής Αυγής κατά την διάρκεια της ομιλίας του στην Βουλή.
«Δεν είχα υπόψη μου να αναφερθώ στα του κ. Μπαλτάκου κ.λπ., και γιατί έχω καλυφθεί απολύτως από τους προλαλήσαντες συναδέλφους. Είμαι υποχρεωμένος όμως, επειδή από ένα μέσο ενημέρωσης ένας βουλευτής της Χρυσής Αυγής εδώ και μία ώρα είπε ότι έχει συνομιλήσει και με άλλους βουλευτές από όλους τους χώρους, μεταξύ των οποίων και με εμένα για τα θέματα που τους απασχολούν, από του βήματος της Βουλής να διαψεύσω κατηγορηματικά οποιαδήποτε συνάντηση ή συζήτηση με βουλευτή η στέλεχος της Χρυσής Αυγής και να πω ότι έχω προσωπικές απόψεις και που δημόσια έχω εκφράσει αλλά και συλλογικές αποφάσεις του ΣΥΡΙΖΑ με τις οποίες συμφωνώ και τις οποίες υπηρετώ στη Βουλή και στο δημόσιο χώρο. Τελεία ως προς αυτό το ζήτημα. Είμαι πάρα πολύ σαφής».

πηγή 

Διαβάστε και αυτό:

Βούτσης: Δεν συναινούμε στην Συνταγματική εκτροπή κατά της Χρυσής Αυγής - Να διώκονται οι πράξεις και όχι οι Ιδέες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ