Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τρίτη 22 Απριλίου 2014

BOMBEΣ απο Σαμπιχά Σουλεϊμάν: «Ναι, με απέπεμψαν από τον ΣΥΡΙΖΑ, ήθελαν υποψήφιο τουρκικής συνείδησης»

Με απέπεμψαν, ουδέποτε παραιτήθηκα από υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε η Σαμπιχά Σουλεϊμάν μετά την απόσυρση της υποψηφιότητάς της από την Κουμουνδούρου και την αντικατάστασή της από τον Μεστάν Οζμάν Ουμίζ. 
Μιλώντας στον Σκάι, ανέφερε ότι τη Δευτέρα το απόγευμα ο γραμματέας του ΚΠΕ του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Βίτσας τής τηλεφώνησε και τής ανακοίνωσε την απόσυρσή της υποψηφιότητάς της, χωρίς να τής εξηγηθεί ο λόγος. «H Kεντρική Επιτροπή ψήφισε υπέρ εμού, ήταν πολύ ξαφνικό... ναι, με απέπεμψαν. Φαίνεται πως ήθελαν υποψήφιο τουρκικής συνείδησης...», δήλωσε η κ. Σουλεϊμάν, καταγγέλλοντας μάλιστα ότι....
«πριν από κάποια χρόνια δέχθηκα επίθεση από ανθρώπους τούρκικης καταγωγής». «Θα το δούμε στην πορεία αν θα ξαναασχοληθώ με την πολιτική εμείς θέλουμε τα παιδιά μας να μαθαίνουν ελληνικά και να πηγαίνουν στα δημόσια σχολεία», υπογράμμισε.

 Απίστευτα πράγματα. Στον ΣΥΡΙΖΑ έδιωξαν την Σαμπιχά Σουλεϊμάν ως εθνικίστρια γιατί η γυναίκα πάντοτε δήλωνε Ελληνίδα μουσουλμάνα Ρομά, και ο Δημήτρης Χριστόπουλος δηλώνει ευθαρσώς ότι την πολέμησε για να φύγει και το χειρότερο-άκουσον άκουσον- ότι υπάρχει αδιαίρετη τουρκική μειονότητα. Επίσημο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ αρνείται την Συνθήκη της Λωζάνης και ρατσιστικά όλους τους μουσουλμάνους τους ορίζει ως Τούρκους! Για τον κύριο αυτόν δεν υπάρχουν Πομάκοι, και Ρομά, είναι όλοι Τούρκοι....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ