Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Ζωσμένοι από φίδια

Διαβάστε πρώτα αυτό τό σχόλιο από τό Δελτίο τών 11 τού 2010 ...o συντακτης της εφημεριδας ελευθεροτυπια ,ψαρρας, ειναι γνωστο μπουμπουκι της ξεφτυλισμενης γενειας των ακροαριστερων του πολυτεχνειου.
για οσους δεν ξερουν το μπουμπουκι αυτο ο ψαρρας της ελευθεροτυπιας,ειναι εις εκ των τριων της πρακτορικης ανθελληνικης στηλης ιος ελευθεροτυπιας,μονιμος συνηγορος αμερικανικων και εβραικων γεωστρατηγικων συμφεροντων και ομαδων.
αιωνιος φοιτητης του μετσοβιου στα 70'ς,μελος του ρηγα φεραιου στις αρχες 70,στο συντονιστικο των αναρχικων το 74 στο πολυτεχνειο,ακροαριστερος διασπαστης του ρηγα το 78.
εδω ειναι εμφανες οτι χτυπαει τα μπλογκ κατα κυνερβητικη εντολη και με εντολη του κεντρικου ισραηλιτικου συμβουλιου χτυπα οποιον δικαστη μη τεκτονα σηκωνει κεφαλι στις εντολες που δινει ο μαγιστρος της στοας στους δικαστικους...


Συνδέστε μέ  :ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Το πόρισμα Βουρλιώτη είναι καρμπόν η κατάθεση του γνωστού ανθέλληνα Ψαρρά του Ιού

Καί μετά  διαβάστε καί αυτό :Δεν είναι μόνο 49 οι λόγοι που μισούμε την Ελλάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ