Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: 9 βίντεο με «καυτές συνομιλίες» έχει η Χρυσή Αυγή!..ΕΡΧΕΤΑΙ ΒΟΜΒΑ ΜΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ. ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ. ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ .ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ!


baltakos-video-1-630x400

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες η Χρυσή Αυγή φέρεται να έχει στην κατοχή της 9 βίντεο με καυτές συνομιλίες και όλες αφορούν το παρασκήνιο των διώξεων της Χρυσής Αυγής και τους χειρισμούς της κυβέρνησης στο θέμα.
Όπως διαβάζουμε στο Tribune.gr τα υπόλοιπα βίντεο με τις συνομιλίες αναμένεται να αναρτώνται σταδιακά από αύριο.
Εν τω μεταξύ συνεχίζεται ο σάλος που έχει ξεσπάσει με την δημοσιοποίηση του πρώτου βίντεο στο οποίο συνομιλεί ο γραμματέας της κυβέρνησης Τάκης Μπαλτάκος με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη.
Στο βίντεο αυτό ο γραμματέας της κυβέρνησης αποκαλύπτει με ποιον τρόπο ελήφθησαν οι αποφάσεις μέσα στην κυβέρνηση για τις διώξεις της Χρυσής Αυγής και αφήνει έκθετη την κυβέρνηση για τον τρόπο με τον οποίο χειρίζεται τους δικαστές.



Από ώρα σε ώρα θα δει το φως της δημοσιότητας και το δεύτερο βίντεο που έχει στα χέρια  του βουλευτής της Χρυσής Αυγής και αναμένεται να προκαλέσει ακόμη μεγαλύτερο σεισμό στην κυβέρνηση που λιγοψυχάει. 
Το βίντεο περιέχει εκ νέου αποκαλύψεις για το στήσιμο των προφυλακίσεων και όλο το “παιχνίδι” που στήθηκε στις πλάτες των βουλευτών .
Εντωμεταξύ στο Μαξίμου παίζουν μπουνιές και έχουν ήδη ξεκινήσει τα “γαλλικά” πετώντας το μπαλάκι ο ένας στον άλλον.
Δεν είναι λίγοι αυτοί που θέλουν εκλογές εδώ και τώρα και πιέζουν τον Σαμαρά.
Θα έχουμε ραγδαίες και συγκλονιστικές εξελίξεις καθώς το πολιτικό σκηνικό καταρρέει στην κυριολεξία.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ