Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

Ρουφιανορεπορτάζ και πραγματικότητα

Ο «Ουκρανικός στρατός» εγκαταλείπει τους πράκτορες του ΝΑΤΟ και του ΔΝΤ και συμπαρατάσσεται με τους αντι-αμερικανούς διαδηλωτές που αντιδρούν στην εξουσία των Ολιγαρχικών , στην δοτή κυβέρνηση των ανδρεικέλων και στην αμερικανική κατοχή της χώρας τους.
Στην πόλη του Κραματόρσκ και στο Σλαβιάνσκ εμφανίστηκαν ΤΟΜΠ του Ουκρανικού Στρατού τα οποία τα παρέδωσαν τα πληρώματα τους στις δυνάμεις αυτοάμυνας και επί των οποίων κυμάτιζε η ρωσική σημαία.
Προσοχή: Δεν πρόκειται για ρωσικά ΤΟΜΠ αλλά για Ουκρανικά που παραδόθηκαν στον λαό. Δείγμα της ανυπακοής προς τον Τουρτσούνωφ.
Θυμίζω την «ενημέρωση από το Έθνος» στις 27 Μαΐου 2013. 
«Monde: Πώς ο Ασαντ σκοτώνει τον λαό του».
Τότε ο συριακός στρατός που μαχόταν κατά των σαλαφιστών τρομοκρατών που υποστήριζε η Δύση, «σκότωνε το λαό».
Τώρα που το καθεστώς του Κιέβου έστειλε τον στρατό να σκοτώσει τον λαό που δεν γουστάρει δάνειο από το ΔΝΤ και αμερικανική κατοχή οι ρουφιάνοι λένε: «Στόχος των επιχειρήσεων είναι να υπερασπιστούμε τους πολίτες της Ουκρανίας», δήλωσε ο υπηρεσιακός πρόεδρος Αλεξάντερ Τουρτσίνοφ», και 
 « ο Ουκρανός πρωθυπουργός Αρσένι Γιατσένιουκ δηλώνει πως η Ρωσία «εξάγει την τρομοκρατία στην Ουκρανία».
ΥΓ. Ρουφιάνοιιιι

ΛΑΟΣ-ΣΤΡΑΤΟΣ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ

            Οι φαντάροι μαζί με τους ένοπλους τρομοκράτες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ