Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

ΟΙ «Αθέατοι» τής Παγκόσμιας Διακυβέρνησης



Του Σπύρου Χατζάρα
Ο Ρακόφσκι , μας δίνει , στην κατάθεσή του , στην НКВД, το 1938, μια εικόνα του ποιοι είναι «ΑΘΕΑΤΟΙ»
«Δεν θα ήταν λάθος να σας πω, ότι ούτε ένας από «Αυτούς», δεν κατέχει πολιτική θέση, και δεν βρίσκεται στη διοίκηση των Παγκόσμιων Τραπεζών. Μετά τη δολοφονία του Rathenau, δεν εμφανίζονται οι ίδιοι, στις καίριες θέσεις , τόσο στην πολιτική όσο και στη χρηματοοικονομία, αλλά μεταχειρίζονται μόνο ενδιάμεσα πρόσωπα. Ανθρώπους απολύτως πιστούς, οι οποίοι για να γίνουν άξιοι της εμπιστοσύνης τους, έχουν περάσει από χιλιάδες «τεστ» ώστε να επιβεβαιωθεί η αφοσίωση τους.
Επομένως, οι διοικητές και οι πρόεδροι των τραπεζών, όπως και οι πολιτικοί, είναι αχυράνθρωποι, παρά το ότι καταλαμβάνουν πολύ υψηλές θέσεις, και εμφανίζονται ως οι συντάκτες και δημιουργοί των σχεδίων που εφαρμόζονται». Όπως είπε ο Ρακόφσκι, μετά τη δολοφονία του Rathenau το 1922, η Παγκόσμια Διακυβέρνηση, πέρασε εντελώς στο παρασκήνιο, και έγινε «αθέατη».
Εμφανίζονται μόνο σαν, επενδυτές, και σαν «Φιλάνθρωποι», σαν Λέσχη Μπίλντεμπεργκ, σαν Τριμερής Επιτροπή, σαν Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων. Οι Τρισέ, Μπερνάκι, Ομπάμα, Μέρκελ, όπως και ο «ημέτετερος» Τζέφ παπαΕβραίου, είναι «αχυράνθρωποι», που έχουν περάσει από χιλιάδες «τεστ», ώστε να επιβεβαιωθεί η αφοσίωση τους.
Για την ταυτότητα των «αθέατων», ο Ρακόφσκι είπε:
«Είναι ξεκάθαρο ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν υπήρξαν ποτέ χριστιανοί, αλλά Κοσμοπολίτες. Είναι μια κοσμοπολίτικη οργάνωση. Οι Εβραίοι «Επενδυτές» που προωθούν τον πραγματικό κομμουνισμό , είναι Σπινοζιστές. Ακολουθούν τον Μπαρούχ Σπινόζα, που ίδρυσε την αθεϊστική εκδοχή του ιουδαϊσμού .Βρίσκονται στο απόγειο της δύναμης τους. Κατόρθωσαν σταδιακά να γίνουν στην εποχή μας οι άρχοντες του χρήματος. Απορρίπτουν , δεν αποδέχονται και δεν αναγνωρίζουν οτιδήποτε εθνικό. Το χρήμα για αυτούς είναι αυτοσκοπός. Αναφέρομαι σε πρόσωπο και πρόσωπα με μυστικιστική προσωπικότητα σαν του Γκάντι, η κάτι περίπου σαν αυτόν, χωρίς όμως να υπάρχει επίδειξη αυτού του μυστικισμού. Το πρόσωπο που σας περιγράφω είναι πάνω απ' όλα ένας συνωμότης, αλλά παρά την ισχύ που έχει στα χέρια του, παραμένει ανώνυμος. (είναι) Μυστικιστές της απόλυτης εξουσίας, που έχουν απελευθερωθεί από τη χυδαιότητα της καθημερινότητας … Δεν αναγνωρίζουν το κράτος και ως εκ τούτου είναι Αναρχικοί, και θα ήταν απολύτως αναρχικοί , αν ο αρνητής κάθε εθνικού κράτους, δεν ήταν αναγκαστικά και νομοτελειακά ο ίδιος κράτος, αφού η ουσία του κράτους είναι η εξουσία, και το χρήμα είναι αποκλειστικά εξουσία.
…..Φέρτε στο μυαλό σας το πεντάκτινο αστέρι , σαν το σοβιετικό, που έλαμπε πάνω από την Ευρώπη. Το αστέρι, που αποτελείτο από τους πέντε αδελφούς Rothschild και τις τράπεζες τους, που κατείχαν μια κολοσσιαία συσσώρευση πλούτου, τη μεγαλύτερη που έχει γνωρίσει ως τότε η ανθρωπότητα… Σε ότι αφορά την απόρριψη του εθνικού κράτους υπάρχει μια ξεκάθαρη ταυτότητα θέσεων ανάμεσα στον κομμουνιστή- διεθνιστή, και τον κοσμοπολίτη-τραπεζίτη. Και οι δύο με διάφορα προσχήματα και διάφορα μέσα , αγωνίζονται εναντίον του εθνικού αστικού κράτους που το απορρίπτουν.»
Είναι σημαντικό, να συγκρατήσουμε για την ταυτότητά τους, το, «δεν ήταν ποτέ χριστιανοί», το, «απορρίπτουν , δεν αποδέχονται και δεν αναγνωρίζουν οτιδήποτε εθνικό», και το, «είναι Κοσμοπολίτες». Αυτή η περιγραφή του 1938, ή του 1949,( όταν εκδόθηκε σε βιβλίο, η κατάθεση Ρακόφσκι), είναι περισσότερο από σημερινή. Είναι η πραγματικότητα που ζούμε.
Ο Ρακόφσκι, επειδή ο ίδιος ήταν Εβραίος, δεν τους περιγράφει σαν Εβραίους, γιατί γνώριζε, ότι είναι επιλεγμένοι Εβραίοι. Για αυτό περιορίζεται στο , «δεν ήταν ποτέ χριστιανοί», και «είναι Κοσμοπολίτες».
Ολόκληρο το κείμενο της κατάθεσης Ρακόφσκι στην НКВД, η «Κόκκινη Συμφωνία» δηλαδή, στο βιβλίο του Σπύρου Χατζάρα, «Οι Αθέτοι και οι αχυράνθρωποι τους».
Παραγγελίες για αποστολή με αντικαταβολή ,στο deltio11@gmail.com
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ