Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Επιτέλους! Υπάρχει νόμος και για τους Ορθοδόξους

Ποινική δίωξη κατά των συντελεστών και ηθοποιών του «Corpus Christi». 
Συγχαρητήρια στον μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ, στον εισαγγελέα Χ. Λακαφώση και σε όλους τους μαχητές του Χριστού
Από την Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας ασκήθηκε ποινική δίωξη έπειτα από μήνυση του μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ, κατά των συντελεστών και ηθοποιών της παράστασης «Corpus Christi», με τις κατηγορίες της καθύβρισης θρησκεύματος και της κακόβουλης βλασφημίας από κοινού και κατ' εξακολούθηση.
Με αφορμή τη μήνυση του μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ, διενεργήθηκε προκαταρκτική εξέταση από τον εισαγγελέα Χ. Λακαφώση, ο οποίος έλαβε καταθέσεις από πολίτες, διάβασε το σενάριο και είδε μαγνητοσκοπημένη την παράσταση.

Μετά την άσκηση δίωξης, ο εισαγγελέας έδωσε εντολή στη ΓΑΔΑ να διενεργήσει προανάκριση για την υπόθεση.


Η μήνυση του μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ και η ποινική δίωξη που ασκήθηκε δικαιώνουν όλους τους πιστούς ορθοδόξους χριστιανούς που κακοποιήθηκαν από τις αστυνομικές δυνάμεις που επιστράτευσε η Στοά, και αποκαθιστά την ισότητα μεταξύ των μουσουλμάνων των οποίων τα «θρησκευτικά αισθήματα» προστάτευε η ευρωπαϊκή έννομη τάξη, και των ορθοδόξων Χριστιανών τους οποίους τα μέσα ενημέρωσης της στοάς εμφάνιζαν σαν συνεργάτες του Μιχαλολιάκου. και οπαδούς της Χρυσής Αυγής.
Εντύπωση προκαλεί η  παντελής απουσία και η σιωπή του μητροπολίτη Αθηνών κ. Ιερώνυμου Λιάπη, ο οποίος ως ρίψασπις δεν πήρε μέρος στη μάχη με τους Χριστομάχους και τους Ταλμουδιστές της Μεγάλης Στοάς. 
 http://deltio11.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ