Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Οι μάστορες της παραπληροφόρησης και τα «έγγραφα φωτιά»

Ο ρουφιάνος φωνάζει για να αποπροσανατολίσει να μπερδέψει και να πουλήσει φύκια για μεταξωτές κορδέλες.

Ο «Αρχιρουφιάνος» μαζί με τον φαλακρό roufianex, κατάφεραν με «έγγραφα φωτιά» που «έφεραν στην δημοσιότητα για τις αμαρτωλές συμβάσεις της JP morgan» να αποκαλύψουν αυτό που ξέρει όλος ο κόσμος.
Τις τιτλοποιήσεις των δανείων για την αναχρηματοδότηση των στεγαστικών δανείων των ελληνικών Τραπεζών.
Αυτό που έκρυψαν με τα «έγγραφα φωτιά» , και που δεν είπαν παραπλανώντας το «χαζό» ακροατήριο τους είναι ότι άμα τα «κάτσουν» οι ελληνικές τράπεζες γλυτώνουν για καμία εικοσαριά χρόνια όσοι χρωστάνε σε αυτές και χάνουν τα λεφτά τους οι μεγάλες τράπεζες που αγόρασαν τα τιτλοποιημένα δάνεια, που τα έχει εγγυηθεί όμως κατά τρόπο σκανδαλώδη το χρεοκοπημένο ελληνικό δημόσιο. Και τα λεφτά είναι πάρα πολλά, μαζί με τα βαλκανικά ανοίγματα. 300 δις και βάλε.
Για το λόγο αυτό φώναζε ο Βορίδης, πληρώστε –πληρώστε-πληρώστε.
Άλλο λοιπόν η δημοσιογραφία και άλλο η ρουφιανιά.
Ο ρουφιάνος φωνάζει για να αποπροσανατολίσει να μπερδέψει και να πουλήσει φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Μιλάει για 15 ψευτοδισεκατομμύρια και για προμήθειες πενταροδεκάρες και κρύβει τελικά την αλήθεια, κάτω από τα «έγγραφα φωτιά».


Σπύρος Χατζάρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ