Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

Οργιάζουν απρόσκοπτα οι Τούρκοι πράκτορες στην Ελλάδα

Είδηση από «Τα Νέα»: Σε φυλάκιση 21 μηνών καταδικάστηκαν το απόγευμα από το Αυτόφωτο Πλημμελειοδικείο Ρόδου δύο άτομα γιατί ξυλοκόπησαν μέσα σε τέμενος το νέο ιμάμη της Ρόδου Καρά Αλί Χασάν. Οι καταδικασθέντες άσκησαν έφεση και αφέθηκαν... ελεύθεροι! Τη δίκη παρακολούθησαν δημοσιογράφοι και τηλεοπτικά συνεργεία που ήρθαν από την Τουρκία.

Ο ένας πράκτορας ήταν Τούρκος ηλικίας 49 ετών που ήρθε στην Ρόδο χωρίς βίζα, με τα ευεργετικά μέτρα Αβραάμ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ-ΣΥΡΙΖΑ, και ο άλλος ήταν  έλληνας υπήκοος , μουσουλμάνος από τον Εχινό της Ξάνθης, που τον έστειλε στη Ρόδο το Προξενείο Κομοτηνής . Ο νέος ιμάμης Ρόδου Καρά Αλί Χασάν διορίστηκε πρόσφατα από την ελληνική Πολιτεία και , αφού  πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη στις τοπικές αρχές, μετέβη στο τέμενος του Ιμπραήμ Πασά (που βρίσκεται στη Μεσαιωνική Πόλη) συνοδεύομενος από τον γιο του για να προσευχηθεί. Εκει δέχτηκε επίθεση από συγκεντρωμένους  μουσουλμάνους οι οποίοι αντιδρούν στον διορισμό τους!
Δύο άτομα επιτεθήκαν και χτύπησαν τον ιμάμη και τον τραυμάτισαν στο πρόσωπο και σε άλλα μέρη του σώματος του, ενώ παράλληλα τον εξύβρισαν.. Ο τραυματισθείς μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Ρόδου, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια μετέβη στο αστυνομικό τμήμα και υπέβαλε μηνύσεις.
Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τα δύο άτομα με τις κατηγορίες της διατάραξης θρησκευτικής συνάθροισης, έμπρακτης εξύβρισης και απρόκλητης σωματικής βίας.
Αν ήθελε η κ. εισαγγελεύς όπως σε άλλες περιπτώσεις με χαστούκια, θα μπορούσε να πει «απόπειρα λιντσαρίσματος» ώστε οι δράστες να μείνουν στη φυλακή.
 Οι αντιδρώντες στον διορισμό του νέου ιμάμη, υποστηρίζουν άλλον ιμάμη προερχόμενο από την Κομοτηνή, ο οποίος βρίσκεται επίσης στη Ρόδο και δεν είναι διορισμένος από την ελληνική Πολιτεία. Πάντως, τους τελευταίους μήνες έχουν εκδηλωθεί έντονες διαμάχες μεταξύ των μελών της Μουσουλμανικής Κοινότητας Ρόδου όχι μόνο για το θέμα του ιμάμη, αλλά και για πολλά άλλα σοβαρότερα ζητήματα.
Τον τελευταίο καιρό, ο τουρκικός Τύπος ασχολείται με τη Ρόδο και ειδικά με θέματα που αφορούν διάφορα τεμένη υποστηρίζοντας ότι... καταρρέουν. 
http://deltio11.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ