Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

ΓΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΤΑΡ Ή ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΣΤΗΝ 25η Τ/Θ ΤΞΙΑΡΧΙΑ Ο ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ;;;;;;;;

Μετά τον Α/ΓΕΕΘΑ και ο Σαμαράς στο ..Κατάρ

Κάτι γίνεται στο Κατάρ σε ενα μήνα πήγε 2 φορές ο Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωσταράκος και την επόμενη Εβδομάδα ...ο Πρωθυπουργός Σαμαράς ...Να δείτε που τίποτε δεν ειναι τυχαίο και οι επενδύσεις δεν ειναι μόνο για το Ελληνικό !
Επίσκεψη στο Κατάρ θα πραγματοποιήσει την επόμενη εβδομάδα ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς!
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της ελληνικής πρεσβείας στο Eμιράτο, ο κ. Σαμαράς θα συναντήσει τον εμίρη και τον πρωθυπουργό του Κατάρ για να συζητήσει δυνατότητες επενδύσεων, συμπεριλαμβανομένης της μετοχικής συνεργασίας σε υπό ιδιωτικοποίηση εταιρείες.


«Σίγουρα θα συζητήσουν για (πιθανές) επενδύσεις του Κατάρ στην Ελλάδα. Αυτός είναι ο βασικός στόχος του ταξιδιού» είπε.

Στην αποστολή θα συμμετέχουν οι διευθύνοντες σύμβουλοι των δύο μεγαλύτερων ελληνικών τραπεζών, της Εθνικής και της Alpha Bank.

Άλλοι τομείς επενδύσεων που θα αποτελέσουν αντικείμενο συζητήσεων είναι η ακίνητη περιουσία του Δημοσίου, όπως το πρώην αεροδρόμιο του Ελληνικού, υποψήφιος επενδυτής για το οποίο είναι το κρατικό επενδυτικό κεφάλαιο του Εμιράτου, Qatar Holding.

Στην αποστολή θα συμμετέχουν εκπρόσωποι από 15 ελληνικές εταιρίες, όπως η Aegean Airlines, η Χαλυβουργική και η ΔΕΠΑ. Θα συζητηθεί επίσης το πώς θα μπορούν ελληνικές εταιρίες να συμμετάσχουν σε έργα υποδομής στο Κατάρ.


http://kerberos-hellas.blogspot.gr/


2ο ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ SOS. ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ "ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ" + ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΓΕΕΘΑ + ΤΟ ΓΕΕΘΑ ΤΟΥ ΕΜΙΡΑΤΟΥ ΚΑΤΑΡ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ