Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣΠέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Το μυστηριώδες πείραμα του Μόντρεαλ και η εφαρμογή του στην Ελληνική αλλά και στην παγκόσμια οικονομική κρίση

Ένα από τα βασικά θέματα που απασχολούν τον ΤΟΞΟΤΗ και εμφανίζεται συχνά στις αναρτήσεις μας είναι η πραγματικότητα και ο τρόπος που αυτή δημιουργείται. Έχουμε αναφέρει επανειλημμένα πως η πραγματικότητα βασίζεται σε ένα μηδαμινό ποσοστό πληροφοριών που φτάνουν στη συνείδηση μας, σε αντίθεση με τα δισεκατομμύρια Bit πληροφοριών που καταφθάνουν σ΄εμάς...

Επίσης έχουμε αναφέρει- μέσα από διάφορες επιστημονικές έρευνες που δημοσιεύσαμε- πως ουσιαστικά
αυτό που συναντούμε στη ζωή μας αποτελεί αποτέλεσμα των όσων πιστεύουμε και σκεπτόμαστε. Ουσιαστικά η ίδια η επιστήμη -κυρίως μέσα από την έρευνα της λειτουργίας του ανθρώπινου εγκεφάλου- επιβεβαίωσε πανάρχαιες πνευματικές αλήθειες, σύμφωνα με τις οποίες το μέλλον μας, το αύριο, είναι όσα σκεφτήκαμε χθες... Μάλιστα μάθαμε πως όταν η σκέψη συνοδεύεται από ισχυρά συναισθήματα, τότε το αποτέλεσμα της σκέψης μας έχει ολοένα και μεγαλύτερη πιθανότητα να εμφανιστεί στην πραγματικότητα μας.

Αυτές οι αλήθειες αποτελούν τη βάση και το κλειδί για μια συνειδητή Συν-Δημιουργία της πραγματικότητας μας και σε αυτές τις παραδοχές βασίζεται τόσο η δράση των σαμάνων μέχρι σήμερα- που συγκεντρώνονται σε τακτά διαστήματα για να συνδημιουργήσουν το μέλλον-, όσο και της κίνησης αφυπνησμένων ανθρώπων που κατανοούν τη δύναμη του ανθρώπου... (όπως π.χ. οι τακτικοί ομαδικοί οραματισμοί, όπου μεγάλος αριθμός ατόμων δημιουργούν συνειδητά -σε πνευματικό-νοερό κατ΄αρχήν επίπεδο- την επιθυμητή πραγματικότητα ή το κινήσεις ανάλογες που βασίζονται στη ρίζα του 1% μιας κοινωνίας, που είναι ο απαραίτητος αριθμός ανθρώπων/συνειδήσεων για να επιτευχθεί ένα επιθυμητό αποτέλεσμα στην πραγματικότητα μας.)

Βέβαια οι γνώσεις αυτές, με τη θετική τους μορφή, μπορεί να κερδίζουν έδαφος τα τελευταία χρόνια, όμως επί δεκαετίες, μολονότι γνωστές χρησιμοποιούνταν στα πλαίσια της προπαγάνδας και της χειραγώγησης των μαζών και της κοινής γνώμης... Στα πλαίσια αυτά αξίζει να διαβάσει κανείς το παρακάτω κείμενο που έλαβα με ηλ. ταχυδρομείο, όπου για άλλη μια φορά βλέπουμε πως η δύναμη της σκέψης είναι τεράστια και πως στην ουσία έχουμε πάντοτε να κάνουμε με αυτοεκπληρούμενες προφητείες, είτε πρόκειται για συμβάντα ατομικά (όπως ασθένειες) ή συλλογικά (π.χ. η οικονομική κρίση στη χώρα μας).
Ειδικά στο πρώτο σκέλος, π.χ. η εμφάνιση μιας ασθένειας (καρκίνος για παράδειγμα) μετά την εισαγωγή μιας τέτοιας σκέψης και την αποδοχή της από τον εγκέφαλο μας ως αληθινής, ρίχνει πολύ μεγάλο βάρος και ευθύνη στους ιατρούς και τις στατιστικές, διότι με το σοκ που προκαλεί ενδεχομένως στον άνθρωπο μια οποιαδήποτε δήλωση τους, -ακόμη και να μην είναι αληθινή- μπορεί να γίνει πραγματική... ως αυτοεκπληρούμενη προφητεία...

Ουσιαστικά λοιπόν, είτε συνειδητά, είτε όχι ΕΜΕΙΣ οι ίδιοι δημιουργούμε την πραγματικότητα μας και όπως έχω πει πολλές φορές, εάν δεν δημιουργούμε εμείς εκ των προτέρων συνειδητά το όνειρο μας -εστιαζόμενοι εκεί για να πραγματωθεί-, τότε κάποιοι άλλοι χρησιμοποιούν τη δύναμη της σκέψης μας για να δημιουργήσουν τον εφιάλτη που μας περιβάλλει...
Η επιλογή και η ευθύνη είναι πάντοτε δική μας.
Κι αν δεν είμαστε πολλοί ώστε να μπορούμε αριθμητικά να επηρεάσουμε τη συλλογική πραγματικότητα, ας έχουμε τουλάχιστον το συνειδητό έλεγχο της πραγματικότητας γύρω μας...
Το μυστηριώδες πείραμα του Μόντρεαλ 
και η εφαρμογή του στην Ελληνική αλλά και στην παγκόσμια οικονομική κρίση 
Οι περισσότεροι γνωρίζουν ότι ο Καναδάς είναι μια από τις πιο ανεπτυγμένες οικονομίες του κόσμου, που κόντρα στην κρίση δεν έχει ανεργία και συνεχίζει, ακόμη και σήμερα, με υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης. Οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν όμως ότι... εκεί έχουν γίνει τα μεγαλύτερα πειράματα που αφορούν την ανθρώπινη ψυχολογία και την μεταφυσική. Πάντα, βέβαια, με βιτρίνα διάφορες έρευνες μη Κυβερνητικών Οργανώσεων και επιστημονικών ομάδων αλλά και πάντα με συμμετοχή των μυστικών υπηρεσιών των Ηνωμένων Πολιτειών και του Ισραήλ.

Τον Μάιο του 1961 συνέβη το εξής απίστευτο πείραμα με τα συνταρακτικά για τις Μυστικές υπηρεσίες αποτελέσματα: Σε 100 εθελοντές, μεταξύ 30 και 50 ετών τέθηκε μεταξύ άλλων και το ερώτημα: ''Επειδή οι αριθμοί και τα χρονικά διαστήματα είναι σχετικά για κάθε άνθρωπο, θέλουμε να μας πεις εάν το διάστημα των έξι μηνών είναι μεγάλο ή μικρό για εσένα.'' Απλό το ερώτημα απλή και η απάντηση. Από τους 100 οι 76 απάντησαν ότι το διάστημα είναι μεγάλο και οι υπόλοιποι 24 ότι είναι μικρό.

Ολόκληρο το πείραμα ήταν φυσικά μια πρόφαση για να τεθεί αυτή και μόνο η ερώτηση. Και αυτό γιατί μετά το τέλος της απάντησης του καθενός που είπε ''μικρό'' η επιστημονική ομάδα του αποκάλυψε το εξής: ‘’Ξέρεις, η ομάδα μας έχει κάνει 4 φορές στο παρελθόν την ίδια ερώτηση σε αντίστοιχους με εσένα εθελοντές. Και οφείλουμε να σου πούμε ότι το 60% των εθελοντών που απάντησαν ''μικρό'' πέθαναν μέσα σε περίοδο δύο ετών. Αυτό ίσως οφείλεται σε μία είδους ''πρόγνωση'' που κάνει ασυναίσθητα ο εγκέφαλος ή σε κάτι πιο πολύπλοκο σχετικά με εγκεφαλικά ιόντα αλλά αυτό το ερευνούμε στα εργαστήρια. Μέσα στο επόμενο έτος πιστεύουμε ότι θα φτάσουμε σε ασφαλή συμπεράσματα’’. Αφού φυσικά ζήτησαν την απόλυτη εχεμύθεια από τα ''πειραματόζωα'', λόγω της επιστήμης και της εθνικής ασφάλειας, τα αποχαιρέτησαν.

Αυτή η ανακάλυψη της επιστημονικής ομάδας ήταν εννοείται μια ανοησία, ένα συνειδητό ψέμα. Αλλά μιλάμε πάντα για το 1961 που οι άνθρωποι ήταν πολύ πιο ευκολόπιστοι και δεν υπήρχε ούτε η στοιχειώδης τεχνολογία για να ελέγξει κανείς κάτι τέτοιο. Και φυσικά οι 24 αυτοί άνθρωποι κατατρόμαξαν, όταν εξειδικευμένοι επιστήμονες τους είπαν ότι είναι πολύ πιθανόν να χάσουν την ζωή τους πολύ σύντομα. Και αυτό έκανε το επόμενο διάστημα της ζωής τους σκέτη κόλαση.

Σύμφωνα με τα στοιχεία των επιστημόνων μόνο το 1% των ανθρώπων μεταξύ 30 και 50 ετών πεθαίνουν ξαφνικά από τροχαία, καρδιακά επεισόδια, άγνωστες ασθένειες κλπ. Αυτό επαληθεύτηκε και στους ''76'' που είχαν μία ανθρώπινη απώλεια από έμφραγμα, στατιστικά κανονικό. Όσον αφορά όμως τους 24 που απάντησαν ''λάθος'' δεν ίσχυσε το ίδιο. Εννέα από αυτούς έχασαν την ζωή τους, πράγμα που εντυπωσίασε την ομάδα που μελέτησε το πως και το γιατί έγινε αυτό.

Το πόρισμα τους; Η γνώση ότι είναι πολύ πιθανόν να πεθάνουν τους συνέτριψε. Οι οικείοι τους, ανέφεραν στα μέλη της ομάδας που τους πλησίασε μετά τον θάνατο των ‘’πειραματόζωων’’, ότι το μυαλό τους τον τελευταίο καιρό φαινόταν συνέχεια κολλημένο κάπου και κάτι έμοιαζε να τους απασχολεί. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα μειωμένη απόδοση στον χώρο εργασίας, εκδήλωση παραβατικής συμπεριφοράς και κατάθλιψη. Επτά από αυτούς απολύθηκαν από την δουλειά τους και μετά τους πήρε η κατηφόρα. Δύο από αυτούς φυλακίστηκαν, ο ένας για ληστεία και άλλος ένας για απάτη. Τέσσερις σκοτώθηκαν σε τροχαίο, οι δύο εξ’ αυτών υπό την επήρεια αλκοόλ, τρεις πέθαναν από άγνωστα καρδιακά προβλήματα που αναζωπυρώθηκαν και που προκάλεσαν έμφραγμα του μυοκαρδίου και δύο από ραγδαία και απότομη εξάπλωση κακοήθους καρκίνου.

Αυτή η διαπίστωση εξέπληξε τα μέλη της ερευνητικής ομάδας και τους πολιτικούς προϊσταμένους τους. Δεν φαντάζονταν ότι ο εγκέφαλος θα επιτεθεί με τόση σφοδρότητα στο σώμα μόνο με την βεβαιότητα ενός μελλοντικού αρνητικού γεγονότος και θα επηρέαζε τους συμμετέχοντες ακόμη και στην πιο μικρή καθημερινή τους πράξη. Είναι σαν να βάζεις, έλεγαν, ένα ζευγάρι κόκκινο γυαλιά στα μάτια κάποιου και όλα να αποκτούν γύρω του αυτή την κοκκινωπή απόχρωση. Τίποτα δεν έχει αλλάξει πραγματικά, παρά μόνο ο τρόπος που τα βλέπει.

Μόνο που στο πείραμα, το φίλτρο ήταν ‘’θανατηφόρο’’. Κάποιο μελλοντικό φίλτρο, σκέφτηκαν, μπορεί να περιέχει εξάπλωση ασθενειών, οικονομικές κρίσεις κλπ. Να χρησιμοποιηθεί σαν αυτοεκπληρούμενη προφητεία, που δεν θα κάνει τίποτε άλλο, από το να ωθεί την πραγματοποίηση σε οτιδήποτε εμείς επιλέξουμε. Και διαβίβασαν το πόρισμα τους στους πολιτικούς παράγοντες των χωρών τους.

Τα χρόνια πέρασαν από τότε και πολλά φίλτρα εφαρμόστηκαν στην ανθρωπότητα. Η εξάπλωση της τεχνολογίας βοήθησε πολύπλευρα την απορρόφηση τους από τον πληθυσμό και η αποτελεσματικότητα τους αποδείχθηκε πολύτιμη. Στην Ελλάδα την εξάπλωση των φίλτρων έχουν αναλάβει κυρίως τα media και τα τελευταία χρόνια το ίντερνετ.

Θυμηθείτε μόνο την ελληνική οικονομική κρίση. Το 2008 άρχισε, με αφορμή την παγκόσμια οικονομική κρίση, ένας ακήρυχτος πόλεμος στους Έλληνες πολίτες για την οικονομική κρίση που ζούσαμε, από τα κανάλια και το διαδίκτυο. Αλλά για μισό λεπτό! Το 2008 στην Ελλάδα δεν ζούσαμε καμία κρίση. Είχε σκάσει η Lehman Brothers και το αμερικάνικο τραπεζικό σύστημα αλλά οι ελληνικές τράπεζες και επιχειρήσεις ήταν ανέγγιχτες. Δεν είχαν το παραμικρό πρόβλημα. Και όμως οι Έλληνες, χωρίς καμία μείωση στο εισόδημα τους, άρχισαν να ζούνε την κρίση ένα χρόνο πριν αυτή εμφανιστεί. Δεν έβλεπαν καμιά κρίση αλλά τα δελτία ειδήσεων τους διαβεβαίωναν ότι ήταν εκεί και τους απειλούσε.

Τι συμβαίνει σε έναν άνθρωπο όταν τον βεβαιώνεις ότι θα πεθάνει; Πεθαίνει. Έτσι και αυτόν που βεβαιώνεις ότι θα πτωχεύσει, πτωχεύει και ούτω κάθε εξής. Φυσικά η όλη διαδικασία δεν γίνεται αυτόματα, είναι δυναμική, δηλ. σταδιακά τρομοκρατείς τον καταναλωτή ότι η κρίση παραφυλά, αυτός σταματά να καταναλώνει, τα δημόσια έσοδα μειώνονται, τα κέρδη των επιχειρήσεων μειώνονται, οι επιχειρήσεις απολύουν κόσμο και σε ένα εξάμηνο μπαίνεις στην αδιέξοδη ύφεση. Εάν έχεις και έναν Παπανδρέου πρωθυπουργό αποκλείεσαι και από τις αγορές και έτσι προτρέχεις στο ΔΝΤ.

Από κει και πέρα όμως το πείραμα άλλαξε κατεύθυνση και θα επανέλθω με νεότερα στο μέλλον. Μέχρι τότε προσοχή στα γυαλιά που φοράτε!..

Υ.Γ Για την ενημέρωση σας το πείραμα αναφέρθηκε μια και μόνη φορά δημόσια, σε ένα γαλλικό συνδρομητικό περιοδικό το 1967, αμέσως μετά την εξιχνίαση ενός θανάτου σχετικού με το πείραμα. Αυτό, κάποτε έπεσε στα χέρια μου και σας το μετέφερα. Αν και δεν έχει αξία το πείραμα αυτό καθ' αυτό αλλά το φίλτρο που χρησιμοποιήθηκε. Αυτό θα μας βοηθήσει να εντοπίσουμε τα άλλα που χρησιμοποιούνται ακόμη και σήμερα. Τα μάτια σας ανοιχτά και ενεργοποιήστε την κρίση σας, μην αφήνετε τους άλλους να αποφασίζουν τι εσείς θα πιστέψετε..!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ