Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2011

Ευρωπαϊκή Ένωση έχει ημερομηνία λήξης;



Σήμερα δυστυχώς παρατηρούμε και βιώνουμε μια πραγματική αναδιοργάνωση του συνόλου του πλανήτη αλλά που έχει ήδη λάβει χώρα μπροστά στα μάτια μας για πολλές δεκαετίες τώρα. Ωστόσο, δεδομένου ότι είναι σταδιακή, η "προσαρμογή' οι περισσότεροι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν ή δεν παρατηρούν τι συμβαίνει.
Η σκιώδης κυβέρνηση μας παρομοιάζει σαν το βάτραχο  που αν τον έριχναν σε βραστό νερό θα πηδάγε έξω για να επιβίωση, αλλά για μαγειρευτεί και να πεθάνει χωρίς να το καταλάβει  αυτό θα γινόταν αν ρίχνονται σε χλιαρό νερό, όπου η θερμότητα θα αυξάνεται ένα βαθμό κάθε 5 λεπτά ...Αυτό που ονομάζετε Νέα Τάξη Πραγμάτων, η Παγκοσμιοποίηση, η Παγκόσμια Κυβέρνηση  περιγράφει τους μακροπρόθεσμους στόχους, μιας πολύ ισχυρής παγκόσμιας ελίτ εξουσίας που είναι ενσωματωμένη στο εσωτερικό κάθε χώρας, κυρίως τις ΗΠΑ και την Ευρώπη, στην οποία ανήκει , λειτουργώντας από τα κανάλια των πόρων κάθε χώρας - το πετρέλαιο, τη χρηματοδότηση, την οικονομική ισχύ, την στρατιωτική συμμέτοχη, των φυσικών πόρων - και της φθοράς από το εσωτερικό για την προώθηση της υπερεθνικής τους ατζέντα.
Αυτό το ιδιαίτερα πολύπλοκη, ολιστική και εκτενώς προγραμματισμένη διαδικασία εξηγεί πολλά (αν όχι όλες) από τη συνεχιζόμενη βία, χάος και την αδικία που βλέπουμε στην σφαίρα των οικονομικών, της πολιτικής και της οικονομίας. Όμως, ο καλώς στρατηγικός σχεδιασμός, απαιτεί επίσης τον πειραματισμό, δοκιμή και το λάθος, σε ανάπτυξη σεναρίων και παιχνίδια πολέμου. Η Αργεντινή (και η Λατινική Αμερική στο σύνολό της), έχει επανειλημμένα χρησιμοποιηθεί για τέτοιου είδους "πειράματα", όπως συνέβη πριν από δέκα χρόνια, όταν το διεθνές τραπεζικό καρτέλ ευθυγραμμίστηκε με το ΔΝΤ / Παγκόσμια Τράπεζα, το Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ, με τους οργανισμούς αξιολόγησης και τα  κύρια μέσα μαζικής ενημέρωσης, που συνεργάστηκαν για την κατάρρευση του χρηματοπιστωτικού και νομισματικού συστήματος της Αργεντινής, αλλά την ίδια στιγμή κατάφερε να σώσει όλες τις τράπεζες τους, που λειτουργούσαν στη χώρα.
Οι Αργεντινοί είδαν τα χρήματά τους κλειδωμένα στις τράπεζες και οι καταθέσεις σε δολάρια ξαφνικά και αυθαίρετα  μετατράπηκαν στο τοπικό υποτιμούμενο πέσος σε δολάριο ισοτιμίες και οι υπηρεσιακές κυβερνήσεις (μέχρι σήμερα) να λαμβάνουν μέτρα για διεθνή συμφέροντα. Τα αποτελέσματα για την Αργεντινή; το ΑΕΠ μειώθηκε κατά 40% το 2002?   50% του πληθυσμού της αργεντινής έπεσε κάτω από το όριο της φτώχειας  Βία στους δρόμους, με κατασχέσεις, πτωχεύσεις, ολοκληρωμένο κοινωνικό πόλεμο (που να απέχει ελάχιστα από εμφύλιο πόλεμο) Η  Ελλάδα, η Ιρλανδία, η Ιταλία, την Ισπανία, πιθανών και στις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Πορτογαλία και την Ισλανδία σήμερα, βλέπουμε την ίδια σκηνή ξανά και ξανά. Ίσως  όχι, από λάθη που έγιναν από συγκεκριμένες κυβερνήσεις, αλλά από ένα πραγματικό μοντέλο σχεδιασμένο για τον έλεγχο ολόκληρων εθνών που τους είχαν επιβάλλει άσκοπα και δόλια δημόσια χρέη.
Ένα από τα βασικά μαθήματα που έμαθαν στην Αργεντινή ήταν το πώς να ελέγχουν τις μάζες το "Εμείς οι άνθρωποι" μέσω PsyWar (ψυχολογικού πολέμου) που ασκείται από τα ελεγχόμενα μέσα μαζικής ενημέρωσης, έτσι ώστε ο πληθυσμός να καταλήγει να δέχεται όλα τα δεινά, ενώ οι τραπεζίτες και οι δράστες της εκάστου  κυβέρνησης να κρατήσουν όλα τα τα χρήματα και να παραμείνουν στην εξουσία. Η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να είναι ένα παρόμοιο πείραμα;  Ένα πείραμα για το πώς να φέρει πολύ διαφορετικές χώρες με διαφορετικές γλώσσες, νομικά συστήματα, πολιτισμούς, ιστορίες πολέμου και μίσους μεταξύ τους, όλα κάτω από ένα καλούπι της γραφειοκρατικής ένωσης που θα παρασύρει προ τα κάτω όλο και περισσότερο τις εθνικές κυριαρχίες;  Μήπως είναι τρόπος να προωθηθεί ο "εθελοντισμός" που πρέπει να υποβάλλουν τα 27 κράτη μέλη της ΕΕ να δεχτούν μία νομική γραφειοκρατία, ένα κοινοβούλιο, ένας μη εκλεγμένο πρόεδρο, μια στρατιωτική δύναμη, μια σημαία, και ένα νόμισμα ...
Είναι η ΕΕ ένα ενδιάμεσο στάδιο για το "Hard Road παγκόσμια κυβέρνηση" ("Hard Road to Παγκόσμια Κυβέρνηση pdF) ,που πρότεινε από το Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων μέλος ο Ρίτσαρντ Γκάρντνερ σε ενα πρωτοποριακό  άρθρο  τον Απρίλιο του 1974  Ένα στάδιο στο οποίο οι νομικές, πολιτικές, εμπορικές, οικονομικές, κοινωνικές, πολιτιστικές, μέσα μαζικής ενημέρωσης, νομισματικά, στρατιωτικά μέσα και τόσες πολλές, πολλές άλλες περιπλοκές διεργασίες θα επανασχεδιαστούν και θα εξοπλιστούν εκ νέου για να εξυπηρετήσου ένα "μεγαλύτερη σκοπό"  Ποιος είναι αυτός ο σκοπός;   Ίσως  σύντομα ίσως; θα δούμε τη διάλυση του ευρώ, όχι ως ένα ατυχές ατύχημα που προξένησε η Ελλάδα αλλά ως μια προγραμματισμένη mega-διαδικασία, η οποία μαζί με την φούσκα του δολαρίου ΗΠΑ θα επιτρέψει την ελεγχόμενη κατάρρευση αλλά μόνο για να αντικατασταθεί από ένα νέο παγκόσμιο νόμισμα που σχεδιάζετε εδω και καιρό από  την παγκόσμια Elite ιδιωτικών συμφερόντων από μια ερχόμενη κόσμο κεντρική τράπεζα. (Οι ανακοινώσεις για το παγκόσμιο νόμισμα συζητείτε  κατά καιρούς στα οικονομικά φόρουμ.)
Η ελεγχόμενη κατάρρευση του ευρώ (μέσω του break-up) και του δολαρίου ΗΠΑ (μέσω του πληθωρισμού) σε συνδυασμό με ένα κατάλληλα κατασκευασμένη εκδοχή της "Αραβικής άνοιξης' για την Ευρώπη, τις ΗΠΑ και άλλους, που διαβρώνουν περαιτέρω τις εθνικές κυριαρχίες σε ένα πλανητικό κλίμακα, θα  τροφοδοτείται από ελεγχόμενους διαδοχικούς πολέμους  σαν μέσο τρομοκρατίας και που θα υποστηρίζεται από την αύξηση της PsyWar που προέρχονται από τις χώρες των Δυτικών μονοπώλια των μέσων ενημέρωσης 
άπό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ