Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣΔευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2011

Ανθρωποειδή με ύψος 170 cm ...έχουν εξέλιξη χιλιάδων χρόνων

Ανθρωποειδή με ύψος 170 cm που έχουν αναφερθεί  αρκετές φορές  από αυτόπτες μάρτυρες  λέγοντας ότι τα πλάσματα αυτά έχουν εξέλιξη χιλιάδων χρόνων αλλά δεν έρχονται στη Γη μόνο για" ανιδιοτελής λόγους". 
Στης σύντομες επαφές που υπήρχαν  με τους ανθρώπους , ανέφεραν ότι στον πλανήτη τους υπάρχουν δέντρα και σπίτια με κυκλικά αλλά και με άλλα σχήματα . Τα όχημα που έχουν να μετακινούνται είναι κυλινδρικά και  ίπτανται λίγο επάνω από το έδαφος .
Τα ζώα τους  μοιάζουν περίπου σαν τα δικά μας και έχουν θηλαστικά μου μοιάζουν σαν τις δικές μας αγελάδες αλλά πιο μικρόσωμες.

Οι καιρικές συνθήκες  δεν είναι τόσο έντονες ούτε η εποχές μοιάζουν με τις γήινες.  Το φαγητό τους αποτελείται από πολλά ψάρια  και φρούτα που είναι άφθονα στον πλανήτη τους.
Δεν υπάρχουν κοινωνικές η φυλετικές διακρίσεις ούτε χρήματα και χρησιμοποιούν ένα είδος "πιστωτικών μονάδων". Κανένας δεν παίρνει δωρεάν τίποτε και ο καθένας προσφέρει με τον τρόπο του στην κοινωνία.
Τα ζευγάρια αποκτούν μόνο 2 παιδία τα οποία ωριμάζουν πολύ πιο γρήγορα από τα παιδία των ανθρώπων. Δεν υπάρχουν νοσοκομεία και τα τραύματα τους θεραπεύονται με  ειδικές εξελιγμένες μηχανές.
Τους αρέσει η μουσική μας που την ακούν ευχάριστα. Τα ταξίδια από τον πλανήτη τους στον δικό μας γίνονται στιγμιαία με τα εξελιγμένα οχήματα τους.
Στον πλανήτη τους έχουν διαφορετική βαρύτητα αλλά σχετικά ίδια ατμόσφαιρα και αυτό τους προκαλεί κόπωση αν παραμείνουν για πολύ στον πλανήτη μας
Όπως ανέφεραν προσπάθειες με επιτύχει αποτέλεσμα έχουν γίνει  εδώ και πολλές δεκαετίες για την προσαρμογή  δικών τους ειδικών απεσταλμένων στης συνθήκες της Γης . Οι "απεσταλμένοι" έχουν εξοικειωθεί με τις συνθήκες της Γης και  παρακολουθούν  την εξέλιξη των ανθρώπων από "μέσα".
Στης ερωτήσεις που τους έγινε  κατά καιρούς από πιο ηλιακό σύστημα  προέρχονται; δεν έχουν απαντήσει αν και ανέφεραν ότι το ανθρώπινο είδος παρακολουθείται στενά  εδώ και πολύ καιρό ,με  ελάχιστες φορές να έχουν βοηθήσει την ανθρωπότητα.
 "Θα πρέπει οι άνθρωποι μόνοι τους να μπορέσουν να ξεπεράσουν τα προβλήματα που τους έχουν προκύψει. Αυτή την στιγμή βρίσκονται σε ένα σταυροδρόμι με σημαντικές αποφάσεις για των κόσμο τους.
Σε περίπτωση που επεκταθούν στο διάστημα  και υπερισχύσει η  υπεροπτική τους νοοτροπία  που έχουν για τον πολιτισμό τους, τότε θα βρεθούν αντιμέτωπη με άλλους ανώτερους πολιτισμούς .

άπό       


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ