Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Επιστήμονες ανακάλυψαν μυστηριώδες ιστό αράχνης μέσα σε πυρηνικά απόβλητα!


ImageΠυρηνικοί επιστήμονες που επιτηρούν το σταθμό εναπόθεσης αποβλήτων στο Savannah River Site στη βόρεια Καρολίνα, ανακάλυψαν κάτι σαν ιστό αράχνης μέσα στο χώρο φύλαξης των πυρηνικών αποβλήτων. Ο λευκός αυτός ιστός  –ο οποίος αναπτύσσεται σύμφωνα με τους επιστήμονες- αν και δεν έχει χαρακτηριστεί ακόμη θεωρείται πως είναι βιολογικός!
Η ανακάλυψη του έγινε στο πλαίσιο επιθεώρησης των δεξαμενών στις οποίες φυλάσσονται χιλιάδες χρησιμοποιημένοι ράβδοι πυρηνικού καυσίμου. Και μόνο το γεγονός ότι ένα βιολογικό νέο είδος ιστού, άγνωστο όμως από πού προέρχεται αναπτύσσεται μέσα σε ένα χώρο όπου τα θανατηφόρα επίπεδα της ραδιενέργειας δεν αφήνουν περιθώρια για την ύπαρξη οτιδήποτε σε βιολογική μορφή, έχει προκαλέσει εντύπωση. Προς το παρών καμία άλλη λεπτομέρεια δεν έχει γνωστή καθώς ειδικοί βιολόγοι επιστήμονες προσπαθούν να ανακαλύψουν τη φύση και τα χαρακτηριστικά του νέου αυτού ιστού.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ