Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣΔευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

Πάνε τα όνειρα, σβήσαν οι ελπίδες ...ΔΝΤ: «Ούτε ένα βήμα πίσω. Θα κάνετε ότι ορίζουν οι δεσμεύσεις του προγράμματος»

ΔΝΤ: «Ούτε ένα βήμα πίσω. Θα κάνετε ότι ορίζουν οι δεσμεύσεις του προγράμματος»
  H Κριστίν τους έδωσε κουράγιο και «ενθάρρυνε την ελληνική αντιπροσωπεία για την αποφαστιστική εφαρμογή των κρίσιμων δομικών μεταρρυθμίσεων σύμφωνα με ό, τι ορίζουν οι δεσμεύσεις του προγράμματος»,ώστε, «οι ελπίδες του ελληνικού λαού να δικαιωθούν απολύτως».
 «Ότι ορίζουν οι δεσμεύσεις του προγράμματος» και «Ούτε ένα βήμα πίσω» "Είχαμε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση. Η κ. Λαγκάρντ μας συνεχάρη και μας συνέστησε να συνεχίσουμε τις μεταρρυθμίσεις . Να μην οπισθοδρομήσουμε", δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών.
Η συνάντηση ήταν «κομβικής σημασίας», για τον Von Murutis, γιατί θα έβαζε τις βάσεις «εξόδου από το μνημόνιο με την σύμφωνη γνώμη των δανειστών και την αρωγή του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας (ESM)». Το ραντεβού με την Κριστίν ξεκίνησε λίγο μετά τις 19:00 (ώρα Ελλάδας) και διήρκεσε περίπου 40 λεπτά. Σε αυτή συμμετείχαν ο Γκίκας Χαρδούβελη, ο Στουρνάρας, ο Σταύρος Παπασταύρου με τις Καταθέσεις, ο επικεφαλής του ΟΔΔΗΧ Στέλιος Παπαδόπουλος και ο εκπρόσωπος της Ελλάδας στο ΔΝΤ, Θάνος Κατσάμπας. Στην ανακοίνωσή του το ΔΝΤ αναφέρει ότι η κ. Λαγκάρντ συναντήθηκε με την ελληνική αντιπροσωπεία προκειμένου να συζητήσουν την πρόοδο του προγράμματος και τα πιθανά νέα βήματα που πρέπει να γίνουν.
 πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ